Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 22
Raspunsuri - Pagina 8
monna3 spune:
Happylica bravo pt vestile bune! Wow... mai putin de 8 saptamani
Dara multumesc
Monica, fericita 31+ cu Cezar-Andrei
AMR: 9 saptamani
amy25 spune:
Monna-multumesc!
Ronina-felicitari pentru finut, sa traiasca sa fie sanatos!
Dana-tot o saltea din cocos cred ca voi lua. Am citit ca-s cele mai bune pana creste bebe. Acum... eu imi imaginam ca sunt foarte rigide. Poate imi spui tu cum e mai bine, ca eu n-am vazut si cred ca o sa comand pe net . Gasisem oferta cu patut si lenjerie dar salteaua e de doar 5 cm. Mi se pare mica. O sa intreb daca pot lua una mai groasa si platesc diferenta.
Eu ma gandeam sa-mi iau un sterilizator pentru microunde de la Avent. Si am inteles ca n-ar mai trebui solutie, doar apa. Fierberea cam distruge tetina. Poti eventual sa le oparesti dupa ce ai inchis focul.
Fetelor, eu macar am o explicatie cat de cat la durerile alea usoare de menstra care le am cateodata. Cica uterul trage in sus de aderentele vechi si alea nu prea sunt elastice. Macar am o explicatie.
Solutia asta de sterilizat mai necesita clatire dupa? Am vazut in Carrefour.
Vreau sa-mi iau si eu Dermalin, dar parca auzeam la Dara ca a luat lichid, eu vazui praf. Trebuie sa caut ca la mine in oras nu gasesc cred. Si asa de tare obosesc la drum lung!!
eu as vrea sa dau comanda de patutul de www.babycomfort.ro/produse/237-patuturi-copii/308-oferta-patut-si-accesorii-/3785-oferta-paula---all-inclusive.html" target="_blank">http://www.babycomfort.ro/produse/237-patuturi-copii/308-oferta-patut-si-accesorii-/3785-oferta-paula---all-inclusive.html
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
28+ Victor Gabriel
SuperMami_1 spune:
neata,
Ami, imi place oferta gasita de tine...vad ca au preturi de bun simt.
Dara, merci mult...eu zic ca e maricel...desi dr n-a zis nimic in sensul asta...oricum daca il scoatem prin operatie...poate sa fie si de 4 kg, sanatos sa fie
Eu ma apuc azi de perna de alaptat si imi fac curaj
o zi frumoasa!
Miha, mamica fericita de Rares si 28+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
dia_tm spune:
Supermami,Happy ma bucur ca si la voi totul e ok!
Ronina, si eu prima data ma uitam tare suspicioasa la tetine puse la fiert intrebandu-ma daca le mai scot de acomo intregi - dar rezista; personal prefer sa le fierb doar in apa decat sa ke dau cu diverse solutii chimice de sterilizat.
Nu-ti fa griji ca nu s-a intors bebelina - abia cand se intorce incepe sa apese pe col si e riscul sa se scurteze etc. Mai are timp destul sa se intoarca.
Aici s-a pus o ploaie ... vorba lui Bacovia; vreme de betie ...dar o sa ma imbat cu apa rece momentan
Incerc sa stau cat mai cuminte azi, ca dupa-masa ma vad cu dr. sa verifice tensiunea (si posibil sa-mi spuna si de rezultatele de la testul de glucoza).
Deja ma intreb cand o sa avem o discutie serioasa despre cum o sa decurga totul, ce fac daca chiar se declanseaza nasterea...aici e un pic altfel sistemul si eu sunt foarte curioasa ... dar cred ca acum o las in pace; aduc vorba saptamana viitoare la urmatorul control.
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
aredwynn spune:
'Neata!!!!
Dana, multumesc pt link!!!
Dara, am luat ieri o jumatate de pastila, n-am avut reactii (decat asa, de mica internsitate, care e posibil sa fi fost induse). Insa m-a durut burta - muschii abdominali inferiori - destul de nasol. Eram si putin balonata si ma gandesc ca s-or fi relaxat muschii care sustin burta (eu o am tuguiata, s-a dus foarte mult in fata, mai putin pe laterale), care era grea si mare. Nu stiu daca o sa mai iau, totusi. Azi imi monitorizez contractiile, sa vad cate sunt, ca si ieri au fost cateva, toate stand in pat, cat am stat in picioare, n-am avut niciuna.
Monna, multumesc!
SuperMami, felicitari pt vestile bune!
Ronina, asa e, nu era de ingrijorat 3cm la aproape 34 de saptamani. Din cate am tot citit ieri, intre 32 si 36 de saptamani colul ar trebui sa aiba 30-35mm. Deci sunt ok, chiar daca la limita inferioara. Felicitari pt finut!
Dia, multumesc! Eu m-am mai linistit, cred ca m-a speriat medicul prea tare, doar ca sa nu ma mai duc la serviciu.
Kovacs, ieri am tot stat pe net si am cautat si citit si nu mai vad situatia ca fiind o problema. Trebuia s-o iau mai usor, eu eram si destul de repezita si faceam miscari bruste. Oricum, nu te mai gandi. Daca a fost bine pana acum, asa o sa fie si de acum incolo!
Cine mai sta acasa? Cu ce va umpleti ziua? Dati-mi idei.
Va pup!
33+ cu Natalia
magddalena spune:
neata....o cafea,suc proaspat,o lamaie stoarsa..??
eu m-am trezit cu un gatdureros,am baut o cana de lapte clocotit si parca mi-a mai trecut dar tot inghit rau de tot.Daca e tot asa dupa amiaza sun ginecologul sa imi dea ceva,am inteles ca propolisul ar fi bun,dar nu stiu daca e recomandat.
EU,EU,EU sunt pe acasa,azi am in program sa fac casa luna!!de plictitseala mai mult ca de nevoie nu ar fi,imi sterg si geamurile cu ocazia asta si pana de Paste nu mai vad ele sters.Am de schimbat lenjeriile la paturi..uff iar de spalat,iar de uscat pe unde gasescdin lipsa de spatiu si vreme urata.
felicitari fetelor pt vestile bune la ecograf
e o vreme asa mohorata la mine,nu iti vine sa faci nimic
pup o zi buna
mada 33+ MAYA-ELENA
AMR <7 saptamani!!!!!
dia_tm spune:
Ei, asa e ccu doctorii astia - de regula au darul de a te speria mai tare decat afr fi cazul.
Cu curatenia eu am mari dileme ...intr-un fel daca tot stau acasa as face mai multe...dar pe de alta parte ideea de concediu era sa stau linistita, intinsa cat mai mult ... si ultima data cand m-a prins un pic harnicia bebelina n-a fost deloc fericita si m-a luat cu niste dureri de burta de nu mai vreau sa risc...
Mai voiam sa va povestesc ceva de ieri: a venit Adriana langa mine pe canapea, s-a lipit de burtica mea, si a mangaiat-o incet spunand "draga, draga surioara mica!" ...ma topesc cand face gesturi din astea ...
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
aredwynn spune:
Mada, wow, curatenie? Sters gemuri??? Ce de energie ai! Trimite-mi si mie! Mie mi-a facut bine propolisul (glicolic, nu hidroalcoolic), cateva picaturi direct in gat.
33+ cu Natalia
ruxandra2011 spune:
Buna, fetelor!
Desi nu am mai postat de multa vreme am incercat sa urmaresc cam tot ce ati scris voi. Ma confrunt si eu cu simptomele sarcinii de 33 saptamani, imi trec prin minte tot felul de ganduri si nelinisti legate de modul in care voi naste(dl.doctor mi-a spus sa am rabdare pana la urmatorul control si vom discuta atunci despre asta).Eu am facut cerclaj la 14 sapt. si sper sa ajung cat mai aproape de termen si sa fie bebe ok.
In aceste zile m-am ocupat si eu de cumparaturi, am luat hainute, le-am spalat, le-am calcat...Cand vad hainutele de bebelus ma trec mari emotii la gandul ca peste putina vreme imi voi imbraca baietelul in ele...
Patut,saltea,lenjerie,masa de infasat,pampers,etc. am comandat pe net. La carucior, dupa ce am cautat multe informatii si pareri de la prieteni care au deja copii, am optat pentru un Stokke Xplory. Am gasit la mana a doua unul in stare impecabila, dar la jumatate de pret din cat costa ca nou. A fost si asa scump ,insa am gandit ca il vom putea vinde si noi la randul nostru dupa ce ne vom folosi de el, intrucat este intr-adevar un carucior de calitate.
Acum studiez oferta bancilor de celule stem. Apropo de asta, voi recoltati celule stem? Si daca da, cu ce banca ati ales sa incheiati contract?
Care dintre voi naste la Filantropia? Poate ni se se sincronizeaza bebelusii sa vina cam in aceeasi perioada pe lume si ne intalnim la maternitate.
Voi incerca sa postez si eu mai des pt. ca am intrat in prenatal si am mai mult timp. Va pup si va doresc o zi buna!
32+
chitosenia spune:
Buna fetele mele,
Maine e ultima zi de serviciu si am planuri ambitioase pentru colegele mele ... am gasit o reteta de ciocolata de casa si vreau sa fac o placinta cu ciuperci (acum sa vad cum ma simt la 2 cand ies daca mai pot cu cumparaturile si gatitul). Nu ma intelegi gresit nu debordez de energie dar parca ar fi frumos sa le pregatesc ceva bun-bun ... sunt colegele mele doar de 9 luni dar trebuie sa recunosc ca s-au comportat de 1.000.000 si ca m-au ajutat mult si profesional si emotional.
Au fost multe gesturi dragute si din inima si as vrea sa le rasplatesc la fel.
In rest ce sa zic... a inceput sa ma doara spatele cred ca de la kilogramele in plus si de la scaun.. acasa il mai pun pe sotul urs sa ma mai maseze pe moment trece .. dar se intoarce durerea asta.
Madga..felicitari pentru energie... daca ai de dat vreau si eu ..plz plz
Aredwynn imi place mult ca esti mai optimista si te rog sa te odihnesti cat poti .. cu siguranta ajuta
Pup fetele si strengarii
Mamica de Bu minunat si de strengar +29