Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 22
Raspunsuri - Pagina 7
dana_cp spune:
Mersi, Tala, aveam rinita de sarcina si nu stiam c-o am! E neplacut, la fel cum au zis si Dia si Monna, abia astept sa respir normal dupa sarcina, mai ales ca m-am saturat sa tot 'fornai' cand dorm, asa cum zice sotul meu intr-un mod dragutz, cand de fapt cred ca sforai ca un vagon in gara :D
Aredwynn, din ce am inteles, daca stai calma si ai grija de tine, colul se poate "reface" - adica sa coboare iar, ca atunci cand "se scurteaza", el de fapt se uneste cu uterul. Bafta!
Oh, uite un link cu saltele ok, sub 300 (mi se pare f mult) - http://bebedesign.ro/saltele.php.. poate iti foloseste.
Lady X, bravo pt semnatura :D.. parca fiecare saptamana ce trece e tot mai emotionanta, asa-i? :)
Magdalena, sanatate, sa-ti treaca gatul cat mai repede! SiI eu urmez cursuri lamaze, f interesante mi se par :D Noi data trecuta am invatat despre cele 3 faze ale travaliului si ce trebuie facut in fiecare faza in parte si abia data viitoare ne punem pe respirat :) Abia astept!
Chitzo, imi pare rau si te inteleg perfect.. dar, iarta-ma, nu am putut sa ma abtin sa ma prapadesc de ras .. plus ca mi-ai dat idei, asa le voi spune si eu de maine "buey, care se mai uita macar in directia mea... " .. crezi ca o sa mearga? :D
Eu in locul tau l-as ignora pe Dl Sot. Nu-ti trebuie altele pe cap.. gandeste pozitiv si nu te lasa antrenata in jocul asta cu intrebarile ca innebunesti. O sa fie totul bine, vei vedea! In cel mai rau caz, chiar de e infectie, se trateaza, stai linistita.
Ce tare esti cu canapeaua, Happy! Si le mine e la fel cu epilatul, plus ca eu chiar am o burta mare rau.. noroc cu oglinda, insa nu pot spune ca-s "ca-n palma".. mai dau si gres, dar asta e. Oricum, planuiesc sa-l pun cat de curand la treaba pe Radu, sper sa nu ies franjuri.. :)
Amy, eu am luat din cocs, da, de 7cm grosime. "Realizata din fibre naturale de inalta calitate, cu proprietati antialergice, antimucegai, antiacariene si antisufocare. Compozitie: iarba de cocos. Husa este din BBC 100% lavabila si detasabila".
Monna, 9 saptamaaani.. OMG, ma trec pe mine fiorii
Bravo, Supermami, asa da vesti!
Ronina, sa-ti traiasca finutul! Si la mine stau intinse deco de Craciun.. si or sa mai stea o saptamna cred pana ma indeletnicesc sa strang.. chef de-ar fi
In final, toate gagicile si strengarii!
cu Gaza, DPN 30 Martie
ronina spune:
Multumesc fetele pt felicitari!
Gata, am "dezbracat" bradul, mai tre' doar sa-l indes inapoi in cutie
Am o intrebare, pe eticheta de la biberoane scrie ca se recomanda fierberea lor 5 min inainte de prima folosire, dar nu stiu exact cum sa procedez cu tetinele alea din plastic subtire, oare nu se topesc? Le bag si alea la fiert?
Si inca ceva, stiti unde pot gasi solutie de sterilizat la rece? Mi-am luat o cutie etans pt tinut biberoane/pompa san dupa fierbere/sterilizare dar ma gandesc ca trebuie sa o sterilizez si pe aia cumva si e atat de mare ca nu am oala in care sa incapa la fiert si oricum vreau ceva cu ce sa pot steriliza putin si vanita inainte de prima utilizare. Voi cum procedati cu astea?
31+ Bianca
chitosenia spune:
Dana eu sper sa functioneze ... asta cu uitat in directia mea deja m-am plcitisit si mi s-a acrit de mers la munca...nici bebe nu are chef de sculat dimineata ... trebuie sa incep sa-mi fac curat pe birou prin birou sa vad ce mai e de impachetat ...sa-mi curat calculatorul si sa arhivez tot dupa care sa-mi sterg hardul (lucru pe care le sfatuiesc pe toate fetele care se apropie de plecarea in prenatal ..ordine si disciplina fetelor si asa scapati de intrebari in timpul concediului si de a da prilejul colegilor de la info sa se distreze ).
Monna 9 saptamani serios tu pe mine ma bagi la idei... devin din ce in ce mai emotionata .. cred ca in vreo cateva saptamani trebuie sa punem in priza telefonul/mailul de urgenta pentru a comunica fetelor primele evenimente fericite.
Ronina jur ca ma mai calmez un pic daca ies analizele astea bune..oricum multumesc frumos de tot sprijinul aratat... felicitari fentru noul finut.
Mamica de Bu minunat si de strengar +28
monna3 spune:
Chito o sa vezi ca ies bine analizele, nu te mai stresa cu asta ca-l stresezi si pe strengarel
Mda... 9 saptamani si emotiile sunt din ce in ce mai mari. Ma tot gandesc cum o sa fie la nastere, cum o sa fie dupa nastere, o sa ma descurc cu bebe mic... intrebari si intrebari
Vad ca azi experimentez niste dureri pe sub burtica... oare si-o fi schimbat bebe pozitia si impinge pe acolo?
Monica, fericita 31+ cu Cezar-Andrei
AMR: 9 saptamani
irinaelena spune:
Ronina, nu se topeste nimic. Daca scrie ca se fierbe 5 min, atunci asa sa faci.
Stiu ca exista solutie de sterilizare la rece, dar nu stiu de unde se ia.
Am cautat un pic pe net si asta am gasit: http://www.chic bebe.ro/products/314-incalzitoare_si_sterilizatoare/389-chicco_solutie_de_sterilizat_biberoane_tetine.mbs (am pus un spatiu acolo, ca altfel nu imi afiseaza linkul)
Irina, 27+ cu
dara76 spune:
Aredwynn, ma gandeam ca na, in loc sa zic doar ca totul va fi bine, eu zic ca poti intreba dr si de dexametazona daca i se pare ca mai scade colul. Si ca na, nu-s in trend sa spun mereu ca sigur totul va fi bine intotdeauna :) – la asta ma refeream, nu la faptul ca ne-am contrazis. Ci ca na, parca as gandi mai invers la unele subiecte :) Eu oricum stiu ca-i normal sa tot scada colul, nu sa ramana fix pana la nastere. Si la mine a fost 56 si dupa aia 43 si tot asa. Eu nu generalizez la orice medicament, insa Gynipral pare puternic totusi :(, adica si eu as avea indoieli.
Supermami, f. buna greutate, bravo.
Monna, felicitari pt. inca o saptamana :)
Chito, infectiile se mai inmultesc si din cauza imunitatii scazute, de multe ori avem deja microbii aia, dar nu se inmultesc, insa se inmultesc acum in sarcina.
Ronina, eu am fiert si plastic moale si n-a patit nimic. 5 min cum zic ei. Solutie de sterilizare la rece am luat un bidon de plastic de 1 l de la Chicco de la o farmacie (parca Sensiblu) si dupa aia am vazut ca au o groaza si in Auchan. Parca si in Cora daca retin bine.
27+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
strumfy_12 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ronina Multumesc fetele pt felicitari! Gata, am "dezbracat" bradul, mai tre' doar sa-l indes inapoi in cutie Am o intrebare, pe eticheta de la biberoane scrie ca se recomanda fierberea lor 5 min inainte de prima folosire, dar nu stiu exact cum sa procedez cu tetinele alea din plastic subtire, oare nu se topesc? Le bag si alea la fiert? Si inca ceva, stiti unde pot gasi solutie de sterilizat la rece? Mi-am luat o cutie etans pt tinut biberoane/pompa san dupa fierbere/sterilizare dar ma gandesc ca trebuie sa o sterilizez si pe aia cumva si e atat de mare ca nu am oala in care sa incapa la fiert si oricum vreau ceva cu ce sa pot steriliza putin si vanita inainte de prima utilizare. Voi cum procedati cu astea? 31+ Bianca |
Solutie de sterilizat la rece eu am vazut in Carrefour...nu era prea la vedere asa ca trebuie cautata...dar nu o au totdeuna.
Cat despre fierberea biberoanelor... fierbe-le cu incredere ca nu se topesc...si nici tetinele...
Mami fericita de strumfita si 33+ cu Motzata
happylica spune:
buna seara burtici. am mai intrat o data sa scriu si m-am luat cu altele si am uitat
la eco totul e fost ok. bebelusa e bine, e tot cu capul in jos.. cu fundul in sus.. cu picioarele pe unde apuca.. e tot cu spatele.. deloc nu vrea sa o vedem si noi.. e in grafic.. colul e ok, placenta ok, lichid suficient..
daca piticoata nu face figuri.. o scoate afara la 39 sapt si 3 zile. 12 martie.. cum am stabilit.
deci.. amr mai putin de 8 saptamani
ronina, felicitari pt finut. sa fie frumos si norocos!
dana, al meu nu vrea. ii e frica. ar face saracul orice.. dar cu asta cica nu ma ajuta, asta e. ne chinuim singure
amy, noi o sa optam pt saltea de cocos de 9cm. sper sa o mai si gasim. neaparat patut cu sertar (am si eu un fix).
cam atat despre noi si bebelusa vedeta care deloc nu vrea sa ne trateze cu fata
31s5z - AMR 8saptamani
varsta bebelusei Alexia
strumfy_12 spune:
Happy si eu sunt cu fixuri dar dupa parerea mea sertarul nu util. asa arata patutul cumparat de mine. Sertarul nu mi-a fost util niciodata. In primele 6 luni am tinut salteaua pe pozitia de sus..si se vedea tot ce era in sertar... plus ca nu-mi era comod sa ma aplec... Dupa 6 luni cand am coborat salteaua... imi tragea fata de sertar si scotea ce era pe acolo...deci punem doar lucruri la care avea voie.(jucarii)
Daca as fi avut un pat ca asta as fi putut pune mai multe chestii sub patut...si zic eu ca era mai bun. Acu fiecare face cum vrea...eu doar mi-am zis parerea
Mami fericita de strumfita si 33+ cu Motzata
ronina spune:
Multumesc fetele de raspunsuri, voi purcede cu incredere la fiert tetinele
Happylica bravo pt rezultatele bune de la echo, nu mai e asa mult si o sa vezi fatuca, chiar daca acum e mai rusinoasa, tot nu scapa
Eu una abia astept sa scap de burta, deja e atat de mare si grea incat abia o mai mut de colo colo, nu stiu cum o sa ma descurc in cateva sapt. cand va fi si mai grea. Asta pe langa ca de vreo 2 zile dor cam rau piciorusele care mi le iau in col, bebelina mea n-a vrut sa se intoarca si deja loveste cam zdravan
31+ Bianca