Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 22

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Dara: sa stii ca si eu am constatat ca la mine contractiile apar atunci cand ma asez in fundic. Si trec imediat cum ma ridic sau ma intind E mai greu sa stau sa citesc in pozitie intinsa dar noh... ma conformez cum pot.
Happylica: au revenit arsurile? :( La mine nici macar nu au fost plecate
Magddalena: of, cum te-ai pus si tu taman cu sifonierul... incearca sa fii mai cumintica Eu inca n-am colostru.
Bia_Mi: cum sa ma simt, grea si neindemanatica Eu eram obisnuita sa fiu f. flexibila de fel, am facut ani de dans sportiv si salsa si acum ma omoara imobilitatea asta. Legat de bagajul pentru la spital, vezi ca avem informatii in google docs pe contul comun, si mai e si un topic separat aici pe forum.
Monna: merci, poate mai apuca si la mine sa se intoarca in cazul asta.
Tala: tare bine ti-a iesit si salteluta Eu azi noapte la 1 mancam paine cu smantana de vreo 2 zile parca mi-e vesnic foame.
Irinaelena: sanatate multa lui Andrei!
Wali: ce Bibi scump ai, cum stie el deja sa-ti faca cu manuta Sanatate multa, sper sa te faci bine cat de repede!
Dana_cp: merci de pont, voi incerca, sa vedem Curaj, ca sigur vei da jos kg dupa

31+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Buna fetelor
mi-am vazut azi printesa la eco.E bine,e dulcica foc si are 1400g.Nu a vrut sa-mi arate prea mult fata dar mi-a aratat ca are cate 5 degete la maini si picioare.Inca nu s-a intors nici ea dar mai are timp pana la 34 sapt.Cu Oliver din pacate am ajuns la cezariana din cauza ca nu s-a intors nici la 39 sapt.Sper sa nu ajung iar la cezariana-pt mine a fost cam grea recuperarea.
Am terminat cumparaturile pt bebelina-am luat carucior,leagan,scaun de masina,patut-leagan si hainute o gramada.Am sa pun niste poze zilele acestea cu lucrusoarele printesei.Am cam terminat si banii pe luna asta asa ca luna viitoare sper sa reusesc sa-mi iau cele necesare pt mine.
Ieri m-am uitat la pozele de pe picassa-sunteti toate frumoase si aveti burtici minunate.Eu am pus pana acuma 10kg pe mine dar mi se pare ca am o burta enorma.Inca fac de toate prin casa dar obosesc destul de repede si mai nou am si contractii daca stau mult in fund.
Va pupic pe toate si ma apuc sa recuperez ce ati scris

29Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Off topic - fetelor, voi vedeti ce e in Piata? Ma mananca in fund sa ma duc si eu..

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

J.D., ce i-au dat lui Finn pentru sforait? Ce-au zis?

Dana, si eu am tras de sot sa mergem in piata, mi-am terminat mai devreme o lucrare special, dar nu vrea, el s-ar fi dus singur si eu am zis ca nu stau singura acasa sa-l astept pe ghimpi, eu vreau sa merg si eu. Sa-i pot spune bebicai si ca am incercat sa fac ceva pentru ea, dar nu ma inteleg deloc cu el. Ma interesasem si unde-i buda in piata :P. In zilele cu pietrele mi-era frica, insa acum as fi mers. Sotu' imi spune ca nu pot sa fug in caz de ceva. I-am zis ca ma apuc de burtoc si uite cum fug, nici n-am mancat ca sa fiu rapida, l-a apucat un super ras si imi arata cum sunt eu rapida cu burta, leganat asa. – povestesc si eu ca sa mai glumim :)

27+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Tocmai ce am terminat niste clatite pentru sot si m/am asezat si eu cu niste chipsuri la calculator. fi/meu ala micu nu este foarte fericit si ma inghionteste in coaste deja!

Monna, Finn pana la 2 ani cred ca a dormit 5-6 nopti fara sa se trezeasca. Tin minte ca in noaptea de dinainte sa/l mut la el in camera s/a trezit de 7 ori! si cand l/am mutat la el in camera s/a trezit macar 1 data pe noapte si striga dupa lapte. Asta vara la mare a dormit cu maica/mea in pat si de atunci nu a mai vrut la el in pat. Asa ca dormim toti 3. O sa/i cumparam patut de copil mare sa/l mutam la el in camera inainte de sosirea lui bebe ca sa nu se simta dat la o parte. Oricum, daca nu va vrea sa doarma singur nu vom avea incotro si ne vom inghesui iar. Patul lui bebe va fi lipit de al meu. Drept e ca Finn a inceput sa se culce seara in jurul orei 8 de cand avea 3 luni, ceea ce noua ne convine de minune.

Magdalenna, eu nu am avut nici un nesting la prima sarcina. Drept ca ca daca Finn nu era scos cu forta nu stiu cand s/ar fi hotarat sa iasa.

Eu bagajul de spital il fac pe loc. Nu am nevoie decat de camasa de nastere, prosop,pantaloni de trening si o bluza, periuta de dinti si pasta si perie de par pentru mine si cateva lucruri pentru bebe. asta daca vreau sa/l imbrac cu cele cumparate de noi. De la spital se dau chiloti de unica folosinta facuti din plasa, tampoane sterile sunt peste tot, pampesri, creme, geluri, bepanthen sau produse welleda sunt in fiecare camera. La fiecare lauza i se dau cate o carafa de apa si una de ceai pe noptiera si mereu vine cate cineva sa intrebe daca mai ai nevoie. Eu voi naste la acelasi spital la care l/am nascut si pe Finn pentru ca am fost foarte multumita de doctori, asistente, etc. Este cea mai buna maternitate din Praga si cu altceva nu se ocupa decat cu mame si copii.

Finn Constantine 15.10.2009 si 26+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Dara te si vad cu burta in brate alergand
J.D. wow, macar bine ca avea program de somn de la 8

Monica, fericita 31+ cu Cezar-Andrei

AMR: 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Marci felicitari pt vestile bune de la eco!

Monica, fericita 31+ cu Cezar-Andrei

AMR: 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

JD si David sforaia de la polipi. L-am operat la 2 ani jumatate (m-au asigurat dupa ca era chiar cazul pt ca ii ajunsesera polipii pe canalul auditiv). Mai sforaie uneori, dar f rar si nu asa rau ca inainte de operatie. Tinem pumnii sa iasa analizele bune.
Dara, Dana, ce sa cautati in Piata? eu chiar nu cred ca sunt acolo mai mult de 10% care sa creada ca voi ca pot sa schimbe ceva pt binele comun...din pacate.
Ronina multumesc, si eu sunt mandra de ea. As manca si eu paine cu smantana, dar imi agraveaza arsurile.
Marci super pt vestile bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Dara, esti atat de simpatica :))))) "ma apuc de burtoc si uite cum fug" :)))
Adevarul e ca si eu, tot ca rata.. Bine, nici eu nu am sanse de castig in seara asta, dar i-am zis ca maine la pranz/dupa amiaza nu se mai intelege cu mine.. macar 1h-2h cat pot sa stau in picioare ma duc!

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

am revenit. am dormit doar vreo 30min. dar.. au fost revigorante. apoi a venit tati de la sv, am mancat si am plecat la cora. m-am delectat.. mi-am clatit ochii.
magddalena, lasa naibii mutatul k zau nu e momentul. asteapta-l pe sotul tau sa le faca el. legat de colostru..la mine curge uneori. nu zilnic, dar e prezent. in schimb e incolor. o fi vb de altceva?
bia, cred ca nu mergi tu la stomatologul la care tb. eu de drag merg.
tala, da.. ma cuprind emotiile cand ma gandesc ca mai sunt 7 saptamani. dar pe de alta parte, abia astept cocoloasa mica. azi i-am luat 3 perechi de pantalonasi de casa din aia cu botosel. numai unii is de 50cm. 2 sunt pt 56cm. imediat creste.. cred
dana, nu prea mai am rabdare. abia astept sa o vad. sa vad eu k e ok. apoi ne descurcam noi cu ea. o am si pe soacra-mea in zona.. e de bine legat de kg.. ma laud cu 8kg+ dar inca nu am terminat. mai am timp de acumulat. sper k nu ai plecat in piata.
ronina, da.. au revenit. disparusera pt vreo saptamana.
marci, pai daca ai nascut prin cezariana pe bb1, poti naste natural bb2?
dara, hai k ai fost haioasa cu burta ta. imi si imaginez cum alergi

31s6z

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput