Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 22

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

marci- ma bucur de vesti, e grasuta bebelina ta. Bravo!

Dara, te mananca sau te roade? stai calma! nu ai destule probleme? vrei sa stresezi fata ?

In sfarsit m-am hotarat si eu la un patut , saltea si carucior. La carucior intreb maine mai multe detalii ca pe net nu gasesc ce vreau eu, adica dimensiunea la roti. Am de ales intre baby design sprint 2in 1 cu landou si parte sport si unul de la Easy go gtx 2 in1 , ambele pe albastru. Despre ultimul nu stiu mai nimic, doar poze.
va spun maine ce am luat.

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
28+ Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra2011 spune:

dana_cp, magddalena, nu am dat nici eu atatia bani pt. carucior. E totusi prea mult. L-am luat la juma de pret pt. ca este folosit, insa arata impecabil. Am ales varianta asta pentru ca am invatat din experienta rudelor si a prietenilor care au deja copii...toti m-au sfatuit sa aleg un carucior de calitate ca sa nu ajung sa tot schimb carucioarele...Am mai cautat informatii si m-am gandit ca dau acuma niste bani, il folosesc, iar pe urma il vand si eu la randul meu si recuperez o parte din suma.Este ca si cum as inchiria unul pt. perioada cat am nevoie. Iar in ce priveste modelul, m-a influentat mult faptul ca are o prietena si am putut sa vad efectiv cum functioneaza. Dupa ce l-am sucit si l-am invartit pe toate partile, puteai sa-mi arati o mie de alte carucioare ca tot pe asta l-as fi ales. Este faza aia cu ...a ti se pune pata pe ceva .
Si ca tot vorbeati de kg. acumulate..eu am pus deja 16kg si azi am facut 33 de spatamani.Sper sa nu mai fie multe pana final pt. ca abia ma misc...nu ma mai pot lega nici la sireturi din cauza burticii.Am inteles ca acum, in trim. 3, se depun cel mai cu spor kilogramele. De epilat m-am epilat singura cu ceara inghinal si cu aparatul in rest,insa prevad ca urmatoarea data n-o sa mai reusesc....deci sotul va avea treaba

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Dana, bine ca nu ne-am dus, ca iar a iesit nasol, cu caini si gaze lacrimogene. Hai ca eram la stiri, gravidele care protesteaza :P

27+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Am fost azi la doctor si conform masuratorilor suntem cu o saptamana mai mare si are 1050 gr, m-am bucurat tare mult
Am facur si injectia pt maturarea plamanilor si am marit dozele de Fe si magne pt ca am o usoara anemie.
Nu stiu ce sa mai mananc, culmea eu nu prea am pofta de mancare dar cred ca din cauza stresului, voi ce mai mancati?
.... dar sa nu constipe :)
Legat de constipatie ce parere aveti de ceaiul de crusin?

In rest cu Dumnezeu inainte, nu :) ?

26+ Doamne, ajuta-ne sa fie bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

fetele.. voi mai purtati verigheta? mie picioarele nu mi se umfla decat daca stau f mult in picioare. in schimb mainile.. e jale. eu seara o dau jos.. si dimineata o pun iar. uneori abia o suport cateva ore. apoi.. mainile isi revin. ma gandeam sa o dau jos de tot.. dar mi-e k nu o mai pot purta dupa..
m-as baga la somn.. ne 'auzim' dimineata. noapte buna burtici!

31s6z

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Da, Dara, am vazut ca iar a fost tambalau.. Din pacate.. Oricum, asta cu burtocul tau si fuga o sa ramana in istoria odiseei noastre :))))

Lelu, ma bucur tare mult ca sunteti asa voinice Eu.. mananc de toate insa cum am mai spus beau multa, multa apa si nu am probleme cu constipatia. Eu nu as incerca ceaiul de crusin.. daca odata cu efectul dorit te apuca si niste contractii mai puternice? In caz ca e musai, eu as lua supozitoare cu glicerina, macar alea actioneaza 'la suprafata', nu-ti dau contractii. Bafta!

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Marci_mami: felicitari pt bebita voinica, azi doar vesti bune au aparut de la echo, asa sa fie de acum incolo tot timpul
Dana, Dara: va rog eu fiti cumintele, nu aveti nevoie de coate luate in burta la inghesuiala acum. Desi recunosc ca m-am amuzat tare la faza cu luatul bortocului la fuga
JD: ai facut clatite si tu n-ai mancat? waaa, ca salivez eu de aici de pofta
Tala: pai ce sa zic, recunosc ca dupa paine cu smantana am bagat si un Rennie, ce era sa fac
Tare mi-ar placea si mie sa invat sa creez / cos la masina, m-a tentat de cateva ori sa merg la ceva cursuri de croitorie dar am tot amanat si acum se intrevede si mai putin timp de asa ceva. Ce am invatat recent si mi-a facut mare placere, in sensul ca mi s-a parut chiar recreativ, a fost sa fac cercei. N-am mai facut de ceva vreme totusi ca nu mai am pe unde sa-i pun, am deja prea multi In caz ca sunteti curioase puteti vedea aici cateva exemple de chinuit talent: https://picasaweb.google.com/104597761778438760312/BijuteriiCreatieProprie?authkey=Gv1sRgCL-2xauZocnokwE
Lelu: felicitari pt echo, ma bucur pt voi Legat de constipatie, s-ar putea sa fie o mare coincidenta dar eu am cam scapat de ea de cand mi s-a prescris calciu + vit D, care cica se ia din luna a 7-a.
Happylica: eu am dat jos verigheta pana nasc, sa zica lumea ce-o vrea

Ufff, cred ca-s ultima care inca nu m-am hotarat la carut. Nu-i nimic, sambata il iau pe sot de toarta si mergem prin oras la cascat gura sa vedem ce ne-ar placea. O data ales modelul sigur gasesc de pe unde sa-l comand mai ieftin.

31+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Happy, eu am dat jos verigheta din luna 3a In schimb o port la gat.

Apropos, am tot citit si eu ca edemele apar mai mult seara, insa la mine e problema si dimineata. Mainile in special imi sunt umflate rau dimineata, poate mai mult ca seara.. aveti idee de ce?

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Eu edeme am mai mult la glezne si parca totusi mai rele seara, insa nu trec de tot noaptea. Ma sperie piciorul ala care se umfla de la inceput, acum e mult mai umflat ca celalalt si alb asa si niciun dr nu stie sa-mi spuna nimic. Chiar voiam sa va intreb daca la voi au aparut edemele la glezne.
Eu nu stiu cu verigheta, ca noi n-am prea avut noroc de ele si pe post de verighete purtam o pereche de cercei, eu in a doua gaura de la ureche, sotu' in unica gaura din ureche. Si mai purtam fiecare ceva de pe langa Stonehenge la gat, din ametist. Dar eu am dat jos cu sarcina ca nu mai suport nimic pe mine parca.

27+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Nu stiu sa va zic de edeme, din alea din fericire inca nu am Doar mainile constat ca-mi sunt ceva mai umflate dimineata, insa nu exagerat.

31+ Bianca

Mergi la inceput