Bv gianina1983!Hai anagel_lexi,silvi23,annesi!(55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Ursulet33, din ce am inteles eu nu imi poate provoca nasterea pentru ca printul meu s-a mutat de pe dreapta pe stanga cu spatele si nu stiu de ce a zis ca un travaliu provocat in situatia asta va fi foarte lung si mai dureros,bebe iese mai greu din partea aia...lichid mai e putin,are burtica aproape lipita de uter.eu totusi ma rog sa iasa pana luni de buna voie,nu vreau sa-l fortez,de fapt mi-e cam teama si de operatie,nu am facut nici una pana acum.
Pup burticile si o noapte cat mai linistita,si pentru mamici la fel.

+40 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

multumesc pt raspunsuri dragelor, ce m-as face fara voi?

anne, e normal sa iti faci griji legate de ingrijirea bebelusului, tocmai asta arata ca vei fi o mama buna, instinctul te va dirija, trebuie doar sa ai incredere in tine. Si eu am momente cand ma apuca teama ca nu fac ce trebuie, ca o imbrac prea gros sau prea subtire, ca o pun cam des la san si poate de aceea e balonata, ca nu reusesc sa o fac sa eructeze... Dar ma calmez singura, fetita mea e fericita, doarme bine si mananca bine si a inceput sa faca obrajorii rotunjori

dr anca multumim pt site

cu baietel mare Sebi si fetita dulcica Sara

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Silvi, mult succes, iti tin pumnii sa iasa printisorul de buna voie! Eu m-am apucat de urcat-coborat scari, in lus cred ca o sa-mi convoc sotul la niste sedinte de inducere... sa speram ca functioneaza, nici eu n-as vrea sa ajunga doctorii sa provoace nasterea.

dar la urma urmei, daca trebuie sa ajungem la operatie, asta e, sa nu uitam ca scopul e sa fie bine copilul si sa-l tinem in brate cat de curand :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Felicitari Faith si sa ai bebe sanatos si mancacios!
Silvi asteptam pe bebe cat mai repede!Nastere usoara!

34+ sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Scot majorete pentru fetele care nasc maine

Hai Annessi!!! Hai Lexi!!! Fetelor va rog sa ne dati de stire. Annesi tu pe cine anunti?

Aerlilian multumesc frumos Si mie imi place sa stau de vorba cu voi si sa va urmaresc, chiar daca nu scriu mereu.

Ane-Maria tu in cate saptamani esti? Ar fi tare de tot sa ne intalnim la spital Sper doar sa nu ne suprapunem la nastere Pune si tu cateva poze pe albumul comun cu voi, sa te cunoastem si sa te recunosc si eu daca e ceva Cand mai mergi la Haiduc?

Olga, mamica lui David iepurasul si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Eu sunt toata data peste cap caci a gasit fii-meu o pastla de naftalina Eu ma asigurasem ca le-am aruncat pe toate, dar se pare ca nu afost chiar asa. Sigur a gustat un pic din ea, caci mi-a zis ca nu este buna, dar de inghitit nu cred ca a inghitit, caci el scuipa tot ce nu-i place si lipsea cam cat un varf de unghie de jur imprejur. Am sunat si la 112 si prea multe sfaturi nu mi-au dat, decat sa-i dau ceva lapte. Si nici la ce sa ma astept nu m-au zis Au zis sa-i sun daca e ceva...Acum David este bine, caci nu l-am culcat, l-am tot urmarit. Este in pat cu taica-su si cred ca este pe cale sa adoarma. Offf, imi vine sa ma bat Nu va mai zic ce prostie am facut si eu, ca o sa ma bateti voi...

Olga, mamica lui David iepurasul si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata!
Oli, ce ai patit?

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 37+ cu alta minune de
AMR 7 ZILE !!!
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Olga, cred ca nu e cazul sa-ti faci griji...Mai ales daca ai si intrebat un medic. Laptele se stie ca elimina tot ce e toxic, asa ca e foarte bine cu laptic.Offf...cate lucruri de genul asta ne asteapta si cata atentie ne trebuie...

37+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare doamne frumoase,

Faith felicitari!!! Bine ai venit Ana! Si intrebasem de tine alaltaieri
Olga of of, bine ca nu a halit mai mult. Tu ce prostie ai facut? Spune repejor.
Sara asa mult imi place de tine - esti asa calma si optimista si calda
Annisia action??? Te vad eu in timpul action-ului cum o sa strigi ca vrei sunci si burta
Miha am lipsit motivat . Am mers la cosmetica, apoi la contabilitate ca aveam de lasat ceva acte. Apoi mi-am luat prunca de la scoala, am indopat-o si am dus-o la oftalmolog. Apoi am trecut pe la firma sa povestesc ceva cu HR si sa imi iau barbatul. Apoi la antrenament la copila si am ajuns acasa la 8. Am citit ce ati scris, mancat, verificat ghiozdan, dus, pupaceli si nani . Inca nu l-am sunat pe medic. Am zis ca mai astept si azi sa vad cum e. Ce moasa faina aveti: cum le-a atras ea atentia sa se rada .
Anne abia astept vesti bune de la tine azi si poze cu Sebilica .
Bulinutz 3 kg? Bravos natiune!! Rares cat a avut? Cum e prima zi de concediu?
Silvi tin pumnii sa se hotarasca bebelasul sa iasa la lumina fara alte manevre.
Lexi tinem pumnii sa vina repejor printesuca Ioana
Danezza felicitari si de la noi pentru evolutie
Matza cum au fost clatitele? Da' ce te-a apucat cu atata smotru? Vrei sa nasti mai devreme? Sau te tii ocupata sa nu mai ai timp de tot felul de ganduri?
Alice sarumana pentru instructiuni
Ligia "cine credeti k nastea natural poate dumneavoastra si va moseam eu" - esti tareeee
Alexa spor la recuperare si te asteptam la povesti macar zilnic.
Ghiulten sigur ca va spun de sutiene. Azi cred ca o sa comand.
Lady cam putina activitate. Ce-i cu tine?

Eu azi de la 11 am un meeting de mediere la job si inca nu mi-am pregatit nici un "speech" . Daca vad ca nu mai stiu ce sa zic ma fac ca am contractii.

Va pupacesc si aveti grija de voi,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 35+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

neatza fetelor
Carina sa sti k merge faza cu contractiile .. te lasa toata lumea in pace k le este frica..
OLI ee f bine k i-ai dat lapte
eu am avut toata noaptea contractii din jumate in jumate de ora am luat un nospa si spre dimineata am adormit

Mergi la inceput