Bv gianina1983!Hai anagel_lexi,silvi23,annesi!(55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lexi, iti tin pumnii desi sunt convinsa ca totul va fi ok. Esti ACASA! De drum m-am temut cel mai tare...

37+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Felicitari mamicilor, si celor ce urmeaza curand sa nasca m,ulta bafta si sa fiti sanatoase .

Ane in 35 + cu Maria Evelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Activitatea e din ce in ce mai scazuta aici. Se vede ca au aparut multi bulgarasi. Totusi Lady, Anda, fetele de la Tm, Anisia, ce faceti?

34+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Silvi, a incercat sa-ti induca nasterea? de ce recomandarea este direct de cezariana (daca am inteles eu corect)

intreb pt ca nici la mine nu da nici un semn - sambata fac 40 de saptamani, copila nu a coborat, colul e inchis si destul de lung..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Lexi, Anessi, tin pumnii pentru maine!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 37+ cu alta minune de
AMR 7 ZILE !!!
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Felicitari Faith! Bine ai venit minune mica! Asteptam detalii referitoare la nastere!

Danezza - Felicitari pt. progrese!

35+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare dragelor!!!

Adriana la ce ora ai fost ieri la dr? Eu am fost de pe la 5 si 10 la medical city, dar am intrat abia pe la 6 si 10 Oare nu ne-am intalnit? Si eu zic sa stai linistita, eu am incredere in doctorasul nostru

ha, la 4,30 am intrat, la 5 eram deja plecati. Am intrat exact la ora la care eram programati. Am fost cu una bucata sot dupa mine sa il cunoasca si el pe doctor. Saptamana viitoare am programare la 4.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
36+ cu Mult a fost, putin a ramas

Si eu tot saptamana viitoare am programare marti, dar la 19.30. Nu ne vedem nici atunci. Acum a fost cat pe ce sa ne cunoastem.

Olga, mamica lui David iepurasul si 35+

buna fetele, si eu tot la cabinet Medical City merg , dar am programare pe 31 ian.
Oliska ai probleme cu sarcina , scz ca te-ntreb dar am vazut ca mergi saptamanl la control, fetel cred ca o sa ne vedem la spital cand o sa nastem ca avem cam aceeasi perioada.

Ane
cu maria Evelina in 35 +

Mergi la inceput

am scris cam aiurea ultimul mesaj. scz
vroiam sa adaug : Oliska si AnaBuc dc nasteti la Filantropia poate o sa ne vedem :)

mie mi-ar placea tare mult .

Mergi la inceput

acum sunt sigura : Olishka sigur te-am vazut intr-una din datile in care am fost la control, la cabinet la Medical City.

dar pe atunci nu eram asa activa pe forum :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nu am nascutara bre. Va lasam eu neanuntate? o sa intre printul meu sa va dea de stire, daca o sa mai vada tastatura dupa ce-i umflu eu ochii de durere. Hihihih...
Cred ca e vrajeala cu colul asta deschis. Numai sa bage frica in noi. Am umblat azi toata ziulica si n-am de niciunele. In afara faptului ca imi este foarte somn, desigur. Dar asta nu mai e ceva nou la mine.
Abia astept sa nasc. M-am plictisit de sunci. Vreau actiune. Hihihih...

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (37+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput