Bv gianina1983!Hai anagel_lexi,silvi23,annesi!(55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Cicineata mai ai putin de tot Sper sa vina bebe singur pana luni

Olga, mamica lui David iepurasul si 35+

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Cristina!!! Sa fii sanatoasa mamico si sa ai multa putere sa-ti cresti puiutii!!! sa ai o zi minunata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Matza, mami pai clatitele se fac in tigaie nu in tava
Eu fac asa: 2 oua, 3-4 linguri de zahar (poti sa nu pui deloc daca nu vrei), juma de pahar de lapte, inca un pahar de apa (sau mai multe, depinde cate vrei sa faci) si faina pana ai o compozitie care curge din polonic. Te orientezi si tu sa nu fie prea apoasa dar nici prea groasa.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicineata spune:

Asa este, pe de-o parte si eu vreau neprogramat, nu ai timp sa te panichezi si sa creezi scenarii, pe de alta parte mi-e frica ca poate nu vine doctorul si nasc cu cine se nimereste de garda.
Din referintele primite de la alte gravidute ale lui Ion Ionut Adrian am inteles ca de obicei vine la nastere, nu se tine de farse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare dragelor!!!

Adriana la ce ora ai fost ieri la dr? Eu am fost de pe la 5 si 10 la medical city, dar am intrat abia pe la 6 si 10 Oare nu ne-am intalnit? Si eu zic sa stai linistita, eu am incredere in doctorasul nostru

ha, la 4,30 am intrat, la 5 eram deja plecati. Am intrat exact la ora la care eram programati. Am fost cu una bucata sot dupa mine sa il cunoasca si el pe doctor. Saptamana viitoare am programare la 4.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
36+ cu Mult a fost, putin a ramas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare dragelor!!!

Adriana la ce ora ai fost ieri la dr? Eu am fost de pe la 5 si 10 la medical city, dar am intrat abia pe la 6 si 10 Oare nu ne-am intalnit? Si eu zic sa stai linistita, eu am incredere in doctorasul nostru

ha, la 4,30 am intrat, la 5 eram deja plecati. Am intrat exact la ora la care eram programati. Am fost cu una bucata sot dupa mine sa il cunoasca si el pe doctor. Saptamana viitoare am programare la 4.

Si eu tot saptamana viitoare am programare marti, dar la 19.30. Nu ne vedem nici atunci. Acum a fost cat pe ce sa ne cunoastem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

azi am terminat si eu cumparaturile pentru bagaj si bb; adica tot fara hainute, din care nici nu cumpar ca am "mostenit destule" si nu face sens sa mai dau banii pe altele. In week-end ma apuc de bagaj si spalat hainute, luni si marti mai am treba pe la fisc, dar de miercurea viitoar epoate sa vina si bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

am venit si noi de la dr :)
la 36+4 avem 3.2 kg si daca nu se intampla nimic pana atunci, ne vedem peste 2 sapt si ne organizam atunci pt cezariana. Avem felicitari de la dr pt evolutie :).

in 36+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danezza

am venit si noi de la dr :)
la 36+4 avem 3.2 kg si daca nu se intampla nimic pana atunci, ne vedem peste 2 sapt si ne organizam atunci pt cezariana. Avem felicitari de la dr pt evolutie :).

in 36+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Felicitari si de la noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Fetelor, desi aveam termen pe 26 ianuarie, am nascut pe :neasteptate" la 38 saptamani si 3 zile, in data de 15.01.11 pe Ana Beatrice 2.600 g 47 cm. Azi am fost externate, revin cand pot cu mai multe detalii.
Nu am citit nimic din urma inca.
Pup!

37+ cu

Mergi la inceput