Bv gianina1983!Hai anagel_lexi,silvi23,annesi!(55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la doctor!

Am intrat astazi in 34 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Faith, felicitari mamico! iti dorim multa sanatate iar bebelinei sa creasca mare si frumoasa! sper ca e totul in regula. v-a dat deja drumul acasa?

Danezza, felicitari pt evolutie si de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Felicitari faith! Sa fiti sanatoase amindoua! Ce tare, ai nascut exact de ziua fetitei mele!
Aerlilian,nu te-ai intors de la medic?
Annesi, nimic nou sub soare?

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 37+ cu alta minune de
AMR 7 ZILE !!!
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Faith FELICITARIIIII BINE AI VENIT BULGARAS ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

FAITH A PUS POZE CU PRINTESA MICA PE FACEBOOK E SUPERBA

AMR 5 ZILE
MAINE 38 + CU BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Faith, felicitari pentru micuta, Ana Beatrice are o personalitate puternica de la nastere, nu a vrut de ziua raposatului, mai bine de ziua lui Eminescu.

MTHFR C677T Homozigot
+36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Felicitari, Gianina, sa va traiasca micuta, sa fie sanatoasa si cuminte iar tu sa te refaci repejos!
Azi am fost la doctorita sa evalueze situatia, mi-a spus ca am colul deschis si ca bebe e fff jos. Mi-a dat sa iau ulei de ricin maine dimineata pe la 4-5 si, in mod normal, tot maine ar trebui sa se declanseze travaliul. La declansarea travaliului trebuie sa iau si antibiotic caci mi-a iesit streptococul B pozitiv. Sper sa fie totul bine, Doamne ajuta!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 40+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Faith26

Fetelor, desi aveam termen pe 26 ianuarie, am nascut pe :neasteptate" la 38 saptamani si 3 zile, in data de 15.01.11 pe Ana Beatrice 2.600 g 47 cm. Azi am fost externate, revin cand pot cu mai multe detalii.
Nu am citit nimic din urma inca.
Pup!

37+ cu

Woooow felicitari!!!! Bine ai venit pe lume Ana Beatrice!!! Sa fii sanatoasa si norocoasa!!!

Olga, mamica lui David iepurasul si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Buna seara si de la noi si felicitari fetelor pentru rezultatele bune de la controale...
Mami Faith felicitari pentru nastere si pentru bebelusa, multa sanatate si laptic sa creasca mare
Bulinuta, bine ai venit in concediul prenatal, odihna placuta si sa scapi cat mai repede de virusi...
Am fost si noi azi la d-na doctor care nu ne-a dat asa vesti bune, colul e la fel ca saptamana trecuta adica deschis doar la exterior, bebe nu a mai luat in greutate si nu mai are nici lichid prea mult, in schimb placenta noastra arata bine deci...nu stiu ce sa mai cred, a zis ca mai ma lasa pana luni adica pana implinim 41 sapt. si daca tot nu vrea sa iasa...facem cezariana.sunt un pic desumflata, nu stiu ce sa mai fac, dureri am mai avut adica contractii dar se pare ca degeaba, fara rezultate...
am uitat sa si intreb despre vitamine,am terminat cutia si nu stiu ce sa fac,mai tre sa iau in continuare???nu as vrea sa cumpar o cutie si sa nu mai imi foloseasca...
va pupacesc, sa aveti o seara faina ..

+40 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Buna tuturor.
Felicitari, Gianina, sa va traiasca micuta, sa fie sanatoasa si cuminte iar tu sa te refaci repejos!
Azi am fost la doctorita sa evalueze situatia, mi-a spus ca am colul deschis si ca bebe e fff jos. Mi-a dat sa iau ulei de ricin maine dimineata pe la 4-5 si, in mod normal, tot maine ar trebui sa se declanseze travaliul. La declansarea travaliului trebuie sa iau si antibiotic caci mi-a iesit streptococul B pozitiv. Sper sa fie totul bine, Doamne ajuta!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 40+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Lexi pai sa scoatem majoretele!!!

Doamne ajuta sa decurca maine totul bine!!! Tinem pumnii si asteptam vesti!!!

Olga, mamica lui David iepurasul si 35+

Mergi la inceput