Bv gianina1983!Hai anagel_lexi,silvi23,annesi!(55)
Raspunsuri - Pagina 10
cicineata spune:
Pupici la mamici,burtici si bulgarasi!
Noi raportam azi ultima zi din saptamana 39, maine incepem saptamana 40, speram si ultima.
Azi merg la dr gineco,unde probabil imi face si eco si control pe masa (urasc faza asta) sper sa nu mi se indeplineasca visul de aseara, am visat ca am fost la control si mi-a zis ca e momentul sa-mi rupa membranele si ca o sa ma doara o zi-doua mai intens, dupa care o sa nasc.
Probabil subconstientul lucreaza si nimic mai mult.
Am scris si ieri dupa-amiaza dar cred ca mi s-a deconectat internetul inainte de a se trimite mesajul.
Nici eu nu sun fan creme/cosmetice la bebelusi, o sa-i cumpar doar strictul necesar adica sampon (eventual 2 in 1), ulei pentru dupa baie, servetele umede si crema de fundulet cu zinc. In rest, numai daca apare vreo problema medicala.
M-am uitat ieri prin farmacii la aspiratoare nazale, la Daria stiu ca am avut o pompita (manuala) de la Chicco cu care nu puteam trage nimic, la cateva luni am descoperit batista bebelusului si nu ne-am mai despartit de ea.
Am vazut un aspirator nazal graco, electric, la 250 ron, dar am vorbit cu o prietena si mi-a zis ca nu face banii, deocamdata m-am calmat.
Ica, tu cu cine ai nascut la Giulesti?
annesi spune:
Buna dimineata fetelor!
Alina, io zic sa-l mai las si pe sotior sa-si arate talentul in bucatarie, mai ales acum cateva zile pana pe refaci. nu de alta, dar sa nu-ti para rau dupa aia. cat despre laptic, ma bucur tare mult ca a venit! o sa se regleze in cateva zile, dupa cum ziceai si tu pt incurajari si felicitari.
Sara, nu e depresie ce simti tu acolo, e doar starea tipica data de hormonii din dotare
Carina, va anunt deseara ce am vorbit cu doctorul. la ora 7 mergem la el.
Io intre timp am ajuns intr-o faza tare nasoala. sunt foarte deprimata, trista tot timpul, nu mai am rabdare pana deseara la doctor sa-mi spun oful. in fiecare seara ma simt rau, am palpitatii, respir greu, ma doare rau bazinul, spatele, nu mai stiu ce sa fac. si in plus incep sa-mi fac griji ca nu voi sti sa-mi cresc copilul, cum sa-l tin in brate, mi-e frica ca nu-l aud noaptea cand se trezeste (eu de obicei am un somn foarte adanc) si tot prostii din astea. daca pana acum eram super relaxata si fara ganduri negative, in ultimele zile s-au acumulat toate! trebuia sa intru si eu in decor, nu?
mihaelaradu spune:
Buna dimineata, fetelor. Noi ne-am ridicat din pat abia cu o ora in urma si nu e rusine deloc. Tati s-a strecurat pe nesimtite dimineata si ne-a lasat sa ne bucuram de toata largimea patului. A fost prima noapte in care nu m-am trezit sa merg la baie, iar dimineata mi-am zis ca e pacat sa nu lenevesc cat mai mult acum date fiind saptamanile care ma asteapta.
Dr Anca ms pt link. E foarte tare site-ul!
Anda Si noi ne petrecem lunile de vara mai mult prin partile Paphosului. Abia astept sa va vad Pana una alta, suna medicul si spune-i de durerea din dreptul cezarianei..
Sutiene pt alaptat mi-am luat si eu ieri de la Mark&Spencer: 2 bucati la 30 euro. Cele de pe site mi s-au parut scumpicele si pt mine a fost o adevarata aventura sa gasesc si astea 2 sutiene. Cupele sunt ff mari, beretelele late..Eram ff dezamagita fiindca aratam ca o babaciune invelita intr-o carpa. Mai mult, cand am ajuns acasa Theo m-a intrebat daca i-am luat caciula deoarece cupele sunt atat de mari incat iti intra tot capul in-tr-o cupa.
Alina eu nu te mai cert ca te-au tras fetele destul de urechi. Ma bucur, insa, ca ai avut atata putere incat sa le faci pe toate. Feliciatri pt laptic!
34+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/
mihaelaradu spune:
Annesi Ia citeste pe site-ul trimis de Dr.Anca reclama ilegala - considera acesta un avertismentnasterea/durerea-din-timpul-naterii-ajutor-din-partea-hormonilor.html.
La urma urmei suntem animale care ne ghidam rational, dupa instinct. La cat va fi de mare feciorul tau cred ca o sa-si exerseze cu brio functia plamanilor, stai linistita.
Cicineata sa ai parte de vesti bune.
34+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/
happymumy spune:
Off, dupa ce am scris ditamai mesajul, mi-a dat o eroare si mi s-a inchis pagina .
Anda, intr- adevar faine sutinele, daca cumva iti iei sa ne zici si noua cum sunt. Eu deocamdata stau in stand-by, ca am deja 2 , doar daca o mai fi nevoie, o sa-mi comand si eu unul din acela. pentru ca m-ai trecut in listuta. Pe mine nu ma doare operatia precedenta, nu m-a durut deloc toata sarcina, nu stiu ce sa zic...
Bulinutza, nu te mai lasi de serviciul ala?
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 37+ cu alta minune de
AMR 7 ZILE !!!
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
CristinaGoji spune:
Nu apuc sa citesc, nici sa scriu nimic. Is curioasa daca reusesc sa fac un mesaj macar de data asta.
Multumesc Anda de urari!
Felcitari proaspetelor mamicute! Imi pare rau ca nu pot sa va fiu si eu aproape si sa va sustin/incurajez cum ati facut voi pentru mine.
Noi suntem bine,in continuare pe alimentatie mixta. Altesa - nu stiu cat mananca Mishu la san, nu am cantar bun, dar bibe ii dau dupa san si mananca intre 30-60 ml.
Mie nu-mi mai ajunge timpul pentru nimic, ma impart in 10 sa fac mancare, curatenie, alaptat (cam 1 ora jumate pe tura), atentie copiilor "mari" ...Nu stiu cum se descurca Ana cu gemenii si cei doi copii mai mari, ca eu is tot intr-o fuga continua. Si nu pot spune ca reusesc sa l fac pe toate cand imi propun. trimit si vad daca mai apuc sa intru zilele astea.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
40+
Blog
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
bulinuta27 spune:
happymummy azi e ultima zi
mihaela ce bine ca dormi
annesi iti tin pumnii diseara
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 33+ cu Filip Andrei
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
My_Lady0091 spune:
Ileana, PM back
37+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
bulinuta27 spune:
am iesit din ultima sedinta ...ma duc la dr si pe urma gata
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 33+ cu Filip Andrei
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Alexa_G spune:
Felicitari si multa sanatate pentru bulgarasii din aceasta luna..!
catiushor, sara, SimonneL, Bella_sib, CristinaGoji, ALTESA, shoareku,Alina Anto, jassemine,mady_19, gianina1983.
Am lipsit vreo doua saptamani, am de recuperat vreo 8 capitole, sper sa ajung cat mai curand la zi....
Noi suntem bine... bebe a recuperat in greutate... acum asteptam rezultatele pentru cultura de col sa vedem daca misuna ceva pe acolo.
Multa sanatate,
Alexa +34