Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***387***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gaza, bine ca sunteti acasa !! de la ce a fost febra, raceala ?
Sanatate multa frumoasei !!

Cat despre poza, e tot cea pe care o ai de vreo saptamana, nu ai pus-o tu ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Va povestesc ce dimineata am avut, chit ca o sa ma facet vrajitoarea cea rea.

Cind am fost ultima data la Ficatzea si Ian plingea de mama focului, s-a oprit din plins cind l-a ntrebat:
-Vrei cu mama si tata sau preferi sa ramii singur cu mine???
Printre lacrimi, i-a raspuns:
-Cu mama si tata vei...

Azi, asa am facut si eu, desi stiam ca nu e bine:
-Vrei sa iesi afara cu mama sii dada (dna. R) sau cu...doamna doctor?

In timp ce-l imbracam, i-am spus ca, daca nu-i place si nu vrea, veniim imediat in casa.

Cu sania nu avrut sub nici o forma s, la inceput, dorea numai in brate; apoi, a fost ok: am cumparat creioane si plastelina, am fost la cofetarie si am colorat, apoi ne-am plimbat pe pietonal si am mincat covrigi simpli. Apoi, in curte, ne-am tavalit prin "mormanele" de zapada si am aflat ca dna R. si socru merg la dentist si, ca sa dreg busuiocul, i-am insotit cu Ian. Acolo, i-am prezentat doctorul si asistenta, i-am explicat ca doctorul e bun, ca ne ajuta sa fim fericiti, ca doar se uita la "buba" si ca toata lumea de acolo nu plinge si e fericita. Si el era , a dat cinci-ul de vreo 7 ori cu doctorul. La final, taman cind iesea sicru', Ian a imprastiat niste calendare pe jos si i-a spus buna-su:
-Nu-i voie ca NE BATE doctoru!!!

Nici n-am putut sa ma enervez ca banuiesc ca el nu stie ce zice dar eu eram constienta cind i-am spus: vrei cu mama sau cu dr?

Am uitat sa va mai spun ca, inainte de control, dna R s-a clatit cu apa de gura; Ian voia si el si i-am spus ca "nu e pentru copii" dar ea:
-Ba da, sa-i dam sii lui ca ii e...pofta!!!
Si jap, pe degetul ei -fara sa se spele- direct in gura lu Ian. De 2 ori, sa fie sigura ca-l scapa de pofte!

No, cum e bilantul dimnetii? Da cu plus? Cu minus?

Mergi la inceput

Dam vigantol, in lunile cu "R", 2 picaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ina, nu stiu ce sa zic. Voi va stiti si bunele si relele. doamna R oricum e un personaj, asa ca nici nu poti sa te enervezi...asa e ea.

Noi nu mai luam Vigantol de la un an jumate-doi, cam asa.

Mergi la inceput

Inapreda, din punctul meu de vedere e super ok bilantul pt ca ati iesit afara , cat despre manierele doamnei R si consortului, asta e, te-ai obisnuit cu ei si stii la ce sa te astepti

Edit : la faza cu apa de gura cred ca-mi sarea putin mustarul si le ziceam vreo doua

Mergi la inceput

Si, daca tot am inceput, sa va zic toata povestea; dupa dr, trebuia sa ne culcam; Ian: "si Dada fashe nani"; ne punem toti 3 in pat, Dada adoarme inainte sa-si termine copilu' laptele si...incepe sa sforaie; Ian:
- 'atate!
Si o tine intruna cu "'atate, Dada" pret de citeva minute, pina se prinde copilu' ca Dada nu stranuta (atate = sanatate!), dupa care imi spune:
-Mama, adoie uiechile (ma dor urechile)
Ce trebuia sa zic?
Intr-un final, adoarme Ian, ma dau jos din pat, putin mai zgomotos, se trezeste si dna R:
-VAi ca...ERA SA ADORM si io!

Mergi la inceput

Va mu semesc pentru sugestiile legate de iesitul afara si pentru multii si multele ginduri bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Chato nu stiu ce inseamna cheflie, asa ca nu am inteles ce ai vrut sa zici

Care chefuieste adica !!

si tie !

Aha, gata m-am prins

Olga, mamica lui David iepurasul si 35+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Si, daca tot am inceput, sa va zic toata povestea; dupa dr, trebuia sa ne culcam; Ian: "si Dada fashe nani"; ne punem toti 3 in pat, Dada adoarme inainte sa-si termine copilu' laptele si...incepe sa sforaie; Ian:
- 'atate!
Si o tine intruna cu "'atate, Dada" pret de citeva minute, pina se prinde copilu' ca Dada nu stranuta (atate = sanatate!), dupa care imi spune:
-Mama, adoie uiechile (ma dor urechile)
Ce trebuia sa zic?
Intr-un final, adoarme Ian, ma dau jos din pat, putin mai zgomotos, se trezeste si dna R:
-VAi ca...ERA SA ADORM si io!

Eu cred ca-i raspundeam : si eu, noroc ca m-ati tinut treaza dvs cu sforaielile !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Suntem bine acum! ne-am intors de la Spital la 4 dimineata, am dormit pana acum nu a mai facut temperatura, ba din contra are 36,3 fara sa fi luat vre-un tratament. Detaliez mai tarziu acum suntem inca obosite si incercam sa ne revenim. Pupici

cred ca mi-a intrat cineva in cont, mi-a schimbat poza. Asta nu e poza mea, m-as enerva mai tare da acu n-am putere sa ma gandesc la asta.

pup

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Sa intri sa ne mai zici cum se simte Gazulina

Olga, mamica lui David iepurasul si 35+

Mergi la inceput