Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***387***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Daaaa, aproape !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

stiam io ca nu te superi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

De cate ori nu o fi raspuns NOVUS la intrebarea asta.....

Anaan si Floric- Lucrurile astea lente ne omoara, dar uneori numai rabdarea si proceduri simple, ca ghetutele speciale, sunt rezolvarea
NU stiu cat tine numai de Calciu si Vit D, problema cu piciorusele....
In afara de cei de la ecuator, cam toti locuitorii Pamantului au lipsa de vit D. Din alimente e apa de ploaie, aia de le-o dam noi e buna, dar nu se poate compara cu Sf. Soare.
Asta cu fixatul C+D.
Pierdutul prin urina sau prin intestine, numai analize complexe il pot determina cu exactitate.

Alergat pe afara incaltati in ghetute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

voi mai dati vigantol la pici? ca eu nu i-am mai dat de un an, cert e ca nici nu am intrebat dr, dar bulanoasa mea numai rahitica nu pare

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

In primul rand cate un mare pupic pentru Novus si Ina, pentru ca le iubesc si imi pare rau ca au trebuit sa treaca si prin clipe mai neplacute. Dar ma bucur ca acum sunteti bine

Sanatate multa Bebe, Alexandra, Chato

Bebe sa inteleg ca ai treaba in urmatoarele zile Poate faceti intr-un week-end vreo iesire romanticoasa
Legat de aparat de aerosoli, cel mai bun este de la Joycare, clar. Am 2 prietene cu acest aparat (una dintre ele Mihaelacg) si este minunat. Nu scoate nici un sunet si este f practic. Eu am 2 cumparate si ambele nasoale (unul dintre ele omron). Isi fac treaba, dar nu se compara cu cel de la Joycare. Data viitoare cand o sa am nevoie (sper sa nu fie prea curand) mi-l iau pe acesta, caci voi avea nevoie si la Leon, asa ca merita investitia.

Alexandra ma bucur ca Amalia este mai bine. Iar eu intr-adevar am avut o sarcina usoara, fara probleme, doar un pic de stres la inceput. V-am povestit eu de nasucul mic al lui Leon, cum ca ar fi semn de sindrom Down, dar incerc nici sa nu ma gandesc la asta. Sper din suflet sa fie totul bine. Si cu siguranta o sa mai fac un bebe, dar nu prea curand, dupa 30.

Ina eu inteleg perfect disperarea. Ti-am zis ca si David a avut o astfel de perioada. La el era justificata treaba, era atat de speriat de gradinita ca nu se simtea in siguranta decat in casa. Nici jos nu vroia sa coboare. La fel incercam si eu toate variantele, dar degeaba. Intr-o zi l-am luat mai cu forta in masina si cand am ajuns la mall si -am dat jos din masina a facut o criza tare, tare urata (el care era megafan de malluri). De atunci l-am lasat in pace si incet, incet am inceput sa-l scot, in curte, in parc, apoi a prins iarasi gustul distractiei si a trecut si faza cu gradinita. Dar la fel, orice ii propuneam, nu vroia. Chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau, decat sa ai rabdare si sa gasesti "buba"

Pisigri iti recomand Homeland. Sigur nu-l termini repede caci un episod este lungut. Este GENIAL. Mi-a placut la nebunie si mie si lui Cristi. Nu mai zic, ca au venit la noi finii in zilele de Craciun si au stat mai mult in camera sa urmareasca serialul Nu se mai puteau dezlipi de TV.

Chato nu stiu ce inseamna cheflie, asa ca nu am inteles ce ai vrut sa zici

Dodo da tie acum iti trebuie tabla? Eu sig sa nu ne grabim si s-o lasam mai inspre primavara

Olga, mamica lui David iepurasul si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

voi mai dati vigantol la pici? ca eu nu i-am mai dat de un an, cert e ca nici nu am intrebat dr, dar bulanoasa mea numai rahitica nu pare

Amalia

Eu am intrebat-o pe pediatra si mi-a zis ca sa-i mai dau pana in primavara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

De cate ori nu o fi raspuns NOVUS la intrebarea asta.....

Nuuu, intrebarea preferata era : da ce-ai patit la ochi ?

Cand eram copil intr-adevar sufeream cateodata(mai ales cand intrebarea venea de la adulti ) asa ca mi-am perfectionat alte arme de contraatac

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Chato nu stiu ce inseamna cheflie, asa ca nu am inteles ce ai vrut sa zici

Care chefuieste adica !!

si tie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Suntem bine acum! ne-am intors de la Spital la 4 dimineata, am dormit pana acum nu a mai facut temperatura, ba din contra are 36,3 fara sa fi luat vre-un tratament. Detaliez mai tarziu acum suntem inca obosite si incercam sa ne revenim. Pupici

cred ca mi-a intrat cineva in cont, mi-a schimbat poza. Asta nu e poza mea, m-as enerva mai tare da acu n-am putere sa ma gandesc la asta.

pup

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:

Citat:

Amalia

cati ml ii dai?

Amalia

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Amalia

cati ml ii dai?

Amalia

3 picaturi /zi

Mergi la inceput