Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***387***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Bebe- aplica strategia lui Chato cu bolul la salariul urmator, ca la asta sigur va zice ca nu mai are.

Ina- I-o fi fost poate frig sau l-a speriat ceva si se simte in siguranta in casa.

Si mai bine, daca nu ii e frica de zapada, atunci poate-l vrajesti cu desenele cu zapada si la un mom dat cere el sa o studieze.

Pe la noi situatia e stabila, dar pana sa-l sun eu pe vecinul ca sa-l anunt sa nu conteze astazi pe Alex la muzica, m-a sunat el sa-mi spuna ca Alexandar taman a vomitat. Epidemie in toata regula.

Sper ca-i bine Gazulina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Ina-bina ca ai depasit perioada

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

AlexAndra eu iti dau miericika, tu-mi faci o frectie fierbinteeeeeeeeeee, ma ia cu tremurici, sa nu vina frisoanele

Ina- incearca sa-i spui cum ar arata zapada cu urmele cizmulitelor lui pe ea, sa faceti ingerasi, sa faceti voi poteca prin parc inventeaza la greu

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

AlexAndra eu iti dau miericika, tu-mi faci o frectie fierbinteeeeeeeeeee, ma ia cu tremurici, sa nu vina frisoanele

s-a facut

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, si eu m-am gandit la frig dar si pana la Craciun a fost tot asa , nu ? De cand nu ati mai iesit ?
Daca incerci sa-l iei pe sus, afara cum reactioneaza ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Anca, bine ai revenit!

Gaza, sanatate Gazei mici!

Olga, ma bucur ca Leon este in stare optima si asteapta propulsarea( bine, o asteapta, dar nu o executa decat atunci cand este el pregatit).

Si la noi sunt in voga declaratiile de dragoste, de care nu ma "imunizez" niciodata.

Chatonel, sanatate!

Ina. Oare, daca il vede Ian pe Jambo afara in curte, nu e tentat sa merga si el acolo?

Floric, Osteocare mi-a fost si mie recomandat pentru Andrei, asa ca nu cred ca e apa de ploaie. Compusul ala are vitamina D, tocmai pentru a se asigura asimilarea calciului. Mie mi l-a recomandat pediatra, dr. ortoped nu ne-a recomandat altceva decat purtarea intensiva a ghetelor ortopedice si, daca Andrei suporta, a ortezelor (dar nu le suporta). Eu cred ca dr tau ortoped este bun, insa, din ce am constatat eu..pe pielea lui Andrei...este ca, in cazul afectiunilor ortopedice la copii, trebuie rabadare, rabdare, rabdare si timp. Andrei merge rau, fetele care l-au vazut cred ca au constatat asta, dar cei doi ortopezi la care am ramas in tratament ( ca am mai fost si la altii), amandoi bine cotati nu se arata deosebit de ingrijorati, asa ca incerc sa nu fiu nici eu si sa sper ca o sa fie bine - nu functioneaza intotdeauna. Pe doamna dr. de la Tg Mures ( la care vin copii din toata tara, este mereu plin la ea, deci are o experienta clinica foarte diversificata) am intrebat-o daca sa-l duc la fizioterapie- nu; daca sa-i administrez calciu - nu; doar sa-i dau ghetele si sa merg cu el regulat la control. Daca tu simti ca e nevoie de o a doua opinie in cazul lui Rares, atunci solicit-o, ca sa fii linistita si sigura ca e pe drumul cel bun.( Nici nu stii cat iti inteleg framantarile!)

Bebe, ma bucur ca toate "instalatiile" s-au prezentat bine la control, acum poti sa te apuci de treaba. Fazele astea cu facutul ca ploua cand ai de returnat o datorie ma exaspereaza si pe mine, mai ales ca - paradoxal!- ajunge sa se simta cel mai jenat cel care are de recuperat banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Novus, am vrut sa te intreb ceva, dar ma abtin

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

io stiu ce-ai vrut sa-ntrebi :) si io am vrut

novus, dormi ca vampirii? (cu okii deskisi?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Ina-bina ca ai depasit perioada

+1 bine ca ai depasit perioada si s-a terminat cu bine, Ina!

Mergi la inceput

Novus, iti dai seama ce-a fost in sufletelul mamei tale atunci?
dar si tu ca ai trecut prin atatea experiente chirurgicale
La nasterea Arianei, am auzit-o pe dr "am nevoie de un cot",(SA IMPINGA ASISTENTA CU COTUL EI COPILUL, CA aRI AVEA CORDONUL SCURT SI GROS SI nu iesea) eu am sarit ca arsa in fund:"ce? forceps?", noroc ca m-au linistit ca nu e cazul, aveam oroare de acest instrument, naspa ca atunci se folosea la greu, chiar am un prieten de familie care merge si acum schilod la 38 de ani, saracutzul i-a dustrus viata, handicapat de la nAstere, fara vvina lui, dar si-a gasit perechea o fata extrem de buna si sunt amAndoi cadre medicale, ce sa mai- sa le pui la rana!.

Faza cu plouatul, e asa de o intensitate, bay ajungi sa te framanti sa vezi cum o spui, ca sa iit recuperezi propriile bunuri/bani.
a sarit ca arsa ca acuma se duce sa scoata bani, adika scuza-maaaaaaaaaaaa, nu treb sa mi-i dai tu de buna voie si nesilita de nimeni?

O sa ma fac ca vb la tel, cand e si ea;
dar odata ce ma mut din birou, atunci pot sa vars tot, chit ca imi pun toata fam in cap. treb sa mai suport oleaka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Novus, am vrut sa te intreb ceva, dar ma abtin

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

io stiu ce-ai vrut sa-ntrebi :) si io am vrut

novus, dormi ca vampirii? (cu okii deskisi?)

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Daaaa, aproape !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput