Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***387***
Raspunsuri - Pagina 20
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui inapreda
Imi raspunde: da, Ian ste sighe acasa a noi Mama meshe afaia, ian nu afaia |
Si acum zic si eu : daca ai pleca, crezi ca ar ramane ? nu ca ar fi momentul unor experimente pe copil dar zau daca stiu ce sfat sa-ti dau
Cred ca as face cu nervii sa nu putem iesi afara, tu dupa cum te vad eu esti ca mine , tre' sa te aerisesti, eu si la birou innebunesc daca nu ies in pauza de masa ,ca ninge , ca ploua eu ma plimb o ora pe afara cu sau fara treaba
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
Citat: | ||
Pai, nu prea imi place sa vorbesc despre asta: am avut 2 tumori la sinul sting. Mai nashpa decit operatia a fost asteptarea raspunsului de la histopatologic; a fost bine. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Imi pare rau ca am insistat, imi pare rau ca le-ai avut, imi pare bine ca a fost ok raspunsul si sper sa nu mai fie cazul niciodata de asa sperietura! Iarta-ma te rog.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Novus, am vrut sa te intreb ceva, dar ma abtin http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Ceeeeeee ? hai ca nu ma supar orice ar fi
novus spune:
Inapreda, sunt convinsa ca asteptara a fost de 10000 de ori mai grea decat operatia, stiu ce m-am macinat eu pana a venit raspunsul la un amarat de Papanicolau refacut, le-am innebunit pe cele de la Bioclinica
inapreda spune:
Pisigri, nu m-am suparat; voiam sa-ti trimit un PM cind doarme Ian ca sa scriu mai elaborat
andiaroro spune:
Ina- Poate nu-i place zapada. (ca inteleg ca e, daca pomenesti de sanie)
Pune-i desene animate cu zapada
AlexAndra_81 spune:
Citat: | ||
Pai, nu prea imi place sa vorbesc despre asta: am avut 2 tumori la sinul sting. Mai nashpa decit operatia a fost asteptarea raspunsului de la histopatologic; a fost bine. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Amalia
inapreda spune:
citat din mesajul lui andiaroro Ina- Poate nu-i place zapada. (ca inteleg ca e, daca pomenesti de sanie) Pune-i desene animate cu zapada ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Pai zapada este doar de citeva zile si el nu vrea sa iasa de o luna. Si cred ca-i place; il tin zilnic la geam si povestim despre ce am putea face afara si cind pomeneste de zapada are o tonalitate "de incintare"
AlexAndra_81 spune:
tufete, mi-am pierdut vocea cu totul si zau ca nu am vazut lupul si taman azi suna telefonul ca la nebuni si am inceput sa resping si sa trimit mesaje. Si singurul care s-ar bucura de liniste (aka barbata-miu) nici macar nu-i acasa azi
Amalia
bebe_shtrumf spune:
Se pare ca merge cu blugii-cika azi/ scoate banii d epe cardsa vedem...
insa cu bolul adopt varianta Chato-si o intreb asa dragastos, ca ea, ce zici?sa mi-l ia, nu?
citat din mesajul lui inapreda Bebe, intreab-o drect,la servici, de fata cu toata lumea! "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
acum de controlul de rutina:
dr mai avea putin si ma pupa sau imi da un premiu, ca ce bine, ca-mi fac temele din timp, ca sunt ff bine si-nauntru si pe dinafara(cu capul e grav-insa nicio sansa)
chiar mi-a facut reducere: echo intravag+consult+recoltare Papa junior Nicolau=175, fata de 350
sa ma apuc de treaba, ma asteapta cu bb, am purtat o discutie ca intre 2 prietene, am venit incantata. rezultatul de papa il iau peste 14 zile
si-n drum luai neste porto si aspirina efervescenta, ca sa ma mai lase durerea de spate si kur, sincer zici ca m-a batut carevafebra musculara
Chato deseara tzuica cu aspirina si "aspirina " colegului de pat-speeeeeeeeeeer, din tot sufletul sa nu mai adormim ca mosii de la 11, sa ne trezim la 7
deci fac cinste: briose cu porto si ceai fierbinteeeeeeeeeeeeee+miere de papadie(nu e imbarligatura bre, e chiar delicioasa, buna pt ficat, partile astea mov)
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009