Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***387***
Raspunsuri - Pagina 18
AlexAndra_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Hola! Vin la cafea ci o lene de zile mari; am chef numa' de stat in cada cu carti, muzica si cafea! Ian nu vrea sa iasa; DELOC; nu mai stiu cum sa pun problema; simt ca timpesc in casa; nici in curte nu vrea, nici la magazin, nici la locil de jaca, nici jos, la socri, nicaieri!!! Incep sa ma ingrijorez deja. Ceva soliutii? Am uitat: situatia direaza de la Craciun *** Sanatate tuturor! "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
nu poti sa-l pacalesti cu vreun loc de joaca sau un alt loc care ii place lui mult sau ca iesiti sa cumparati ceva ce-i place lui mult de tot, dulce sau jucarie, orice? sau sa mergeti sa va intalniti cu tati pe undeva? altceva nu-mi vine in cap
Amalia
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
da de ce te-ai operat tu la oki de citeva ori? Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Pai nu m-am nascut perfecta si am vrut sa devin
Din nastere pleoapa de la ochiul stang a avut un muschi lenes, pe care probabil l-au nenorocit cand m-au scos cu forcepsul , drept pt care am tot taiat-o pr masura ce cresteam
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui inapreda Hola! Vin la cafea ci o lene de zile mari; am chef numa' de stat in cada cu carti, muzica si cafea! Ian nu vrea sa iasa; DELOC; nu mai stiu cum sa pun problema; simt ca timpesc in casa; nici in curte nu vrea, nici la magazin, nici la locil de jaca, nici jos, la socri, nicaieri!!! Incep sa ma ingrijorez deja. Ceva soliutii? Am uitat: situatia direaza de la Craciun *** Sanatate tuturor! "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
spune-i ca te duci sa maturi in curte. sa vina si el sa te ajute...habar n-am. inventeaza ceva treaba pe afara. ceva ce stii ca ii place si lui.
AlexAndra_81 spune:
eu zic ca dr Bilio spune lucruri corecte in cartea ei, doar trebuie puse in practica Si imi place ca da variante de meniuri si portii, am spus ca eu am nevoie de inspiratie
Amalia
novus spune:
Inapreda, nu stiu ce sfat sa-ti dau, cred ca ar trebui depistata cauza comportamentului sau, de ce nu mai vrea sa iasa ??
Si Ada are momente cand nu are chef sa iasa pt ca tocmai se joaca nu stiu ce dar daca ii spun de locul de joaca sau ca mergem sa cumparam ceva bun, imediat e dispusa !
Dar el daca nu vrea afara sub nicio forma, nu stiu ce sa zic ? daca il intrebi de ce nu vrea nu iti spune ?
inapreda spune:
Nu tine nimic; la dsperare, i-am spus ca-i cumpar un ghiozdanel plin de kinder; ii arat pe geam copiii in parc cu sania;i-am spus ca mergem la biserica sa aprindem focul (era iinebunit dupa activitatea asta in vara; mergeam in fiecare zi si aprindeam luminari pentru mama); i-am sous ca mergem sa cumoparam, pe rind: creioane, acuarele, trenuri, bomboane; obligatoriu "nute, nute" din toate (adica "multe, multe""). I-am spus ca mergem sa ne jucam cu Tomy, ca mergem cu liftul si scarile rulante, ca mergem sa ne dam cu trenuletzul, ca mergem sa vedem pestii, ca mergem cu masinuta albastra sa vedem unde s-au ascuns veveritele, ca mergem la tata cu taxi-ul, ca mergem sa vedem daca a inghetat fintina arteziana. In fine, TOATE activitatile care ii placeau pina inainte de Craciun. Daca insist, urla, justificat:" nu, am spus! am spus nu!"
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Nu tine nimic; la dsperare, i-am spus ca-i cumpar un ghiozdanel plin de kinder; ii arat pe geam copiii in parc cu sania;i-am spus ca mergem la biserica sa aprindem focul (era iinebunit dupa activitatea asta in vara; mergeam in fiecare zi si aprindeam luminari pentru mama); i-am sous ca mergem sa cumoparam, pe rind: creioane, acuarele, trenuri, bomboane; obligatoriu "nute, nute" din toate (adica "multe, multe""). I-am spus ca mergem sa ne jucam cu Tomy, ca mergem cu liftul si scarile rulante, ca mergem sa ne dam cu trenuletzul, ca mergem sa vedem pestii, ca mergem cu masinuta albastra sa vedem unde s-au ascuns veveritele, ca mergem la tata cu taxi-ul, ca mergem sa vedem daca a inghetat fintina arteziana. In fine, TOATE activitatile care ii placeau pina inainte de Craciun. Daca insist, urla, justificat:" nu, am spus! am spus nu!" "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Daca ii spui: ok, atunci tu ramai in casa eu trebuie sa merg afara, daca doresti poti sa ma insotesti daca nu, ma astepti aici ?
Ada cand aude asta e cu cizmele in mana deja
chatonel spune:
citat din mesajul lui novus Pai nu m-am nascut perfecta si am vrut sa devin Din nastere pleoapa de la ochiul stang a avut un muschi lenes, pe care probabil l-au nenorocit cand m-au scos cu forcepsul , drept pt care am tot taiat-o pr masura ce cresteam www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
si cum au mai crescut genele? ce kestie!!
novus spune:
citat din mesajul lui chatonel
si cum au mai crescut genele? ce kestie!! Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Pai nu le-au taiat, ca au decupat din mijlocul ei
AlexAndra_81 spune:
citat din mesajul lui novus
Daca ii spui: ok, atunci tu ramai in casa eu trebuie sa merg afara, daca doresti poti sa ma insotesti daca nu, ma astepti aici ? Ada cand aude asta e cu cizmele in mana deja www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
asta tine si la noi, stii ce repede se imbraca adica se lasa imbracata, ca noi nu suntem avansati deloc la capitolul asta
Amalia