Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***387***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete!

Bebe bea ceai fierbinte si... baga-te-n pat... ca alta solutie nu cred ca ai, cit ai vrea tu sa tragi de tine!
Deseara stii ce te asteapta :) fiarta si aspirina saracului :))

Bianca e foarte tare Vladimir Ei, cred ca am inteles de ce vor mamele baieti, ca pina acum nu ma prinsesem

Ada pisicoasa si Ilink cea flegmatica sint tare dulci

Gazaaa, da un semn si spune-ne ca sinteti bine!

Eu stau acasa si azi, dar mi s-a cam luat... cred ca o sa ma duc sa fac cumparaturi si sa fac o mincare, daca tot stau aci. Nu inainte de a vb cu expertul de la garantia decenala si care vine la ora 9, mai e umpic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Hai Pisigri ca o sa fie totul bine la operatie, nu te mai gandi la lucruri rele !!
Eu am avut vreo 5 anestezii generale, m-am tot operat la ochi si ma adormeau de tot de fiecare data plus doua locale, una la nastere cand mi-a placut tare tare mult de anestezist a stat langa mine toata operatia si mi-a spus ce si cum sa intampla, m-am simtit tare in siguranta si una cand m-am operat din nou la ochi (deh, am tot incercat ) si in timpul operatiei povesteam cu chirurgul plastician si ma facea sa rad ca sa nu aud zgomotul foarfecii
Hai ca trece si asta !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

da de ce te-ai operat tu la oki de citeva ori?

Mergi la inceput

Oli, vad ca tu esti cheflie pe ultima suta de metri... creca si Leon va fi la fel :) si sa te tii, cu frate-sau care il va indemna sa faca prostiuta dupa prostiuta :)

Bebe, zi-i la cumnata ca ai gasit bolul la un magazin in germania si costa 50 de euro :) sa scoata banii si daca tot va "socotiti", cind termini cu asta (adica ti-i da, desi cind va auzi de suma va lua foc si va zice ca o sa gaseasca mai ieftin ea) ii zici si de blugi. Stiu, e delicat, dar ea e si mai indelicata daca se face ca ploo.

Mergi la inceput

ha, am ramas singura aci, vad... sinteti la sanius?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata si de la noi!

ufff, ce la mai bolnaviori si bolnavioare, mici si mari, sanatate la toata lumea
Noi incet incet ne revenim, e vesela si zglobie, i-a revenit si pofta de mancare, febra nu mai are, oricum o mai tin sub observatie si la regim cateva zile.

Gaza, vrem vesti

Olga pai tu cu asa sarcini usoare si duse la termen sa mai faci copii, de ce sa te opresti aici? Ma bucur ca bebe Leon e bine

bestiali picii nostri, ce texte au in program , declaratii de dragoste ne facem si noi toata ziua

bebestrumf, daca ea e nesimtita comporta-te si tu la fel si spune-i in fata

Amalia

Mergi la inceput

Floric, nu ma pricep la subiectul oase, asa ca nu-mi dau cu parerea

Pisigri sa treaca repede si bine spiralam vineri

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola!

Vin la cafea ci o lene de zile mari; am chef numa' de stat in cada cu carti, muzica si cafea!

Ian nu vrea sa iasa; DELOC; nu mai stiu cum sa pun problema; simt ca timpesc in casa; nici in curte nu vrea, nici la magazin, nici la locil de jaca, nici jos, la socri, nicaieri!!! Incep sa ma ingrijorez deja. Ceva soliutii? Am uitat: situatia direaza de la Craciun

Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Chatonel ce mi-ar trebui si mie niste zile de stat acasa, ia si te bucura de ele ca o iei de la capat cu munaca si alergatura curand. Sanatate multa

eu studiez cartea lui Mihaela Bilic despre alimentatie si indes un Fibrobar cu multa apa. Nasol e ca si eu sunt racita si am o gramada de medicamente de luat, deci trebuie sa mananc mai serios, vrand nevrand (mai mult vrand de fapt ) astept sa-mi tina Fibrobarul de foame cateva ore

Amalia

Mergi la inceput

Bebe, intreab-o drect,la servici, de fata cu toata lumea!

Mergi la inceput

Alexandra, nu mai bine maninci o banana?
Pe vremuri, imi ppregateam micul dejun asa: musli/cereale (nu dulci) cu felii de banana, stafide si iaurt de baut. Era delicios si sigur tine de foame!
Sa stii ca mie madame Bilic nu-mi place

Mergi la inceput