Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***387***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Felicitari Inapreda si Anamariame pt ambitie !! sa o tineti tot asa !!
Succes tutror fetelor care vor sa slabeasca !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

'neata tufete

las cafa

am dus hunu la scoala si astept sa se faca 9 sa ies cu huna sa iau laptele si sa se joace pe afara..la noi e gerulet dar placut.

La capitolul"mami te iubet" Isabella a invatat sa foloseasca expresia si cand vrea sa se "scoata" caci a facut vreo minunte sau daca i se pare ca-i acord mai multa atentie lui Bogdi sau D.

Sper ca puii mici,bolnaviori,sunt mult mai bine
Oli sa-mi lasi pe pm ,unde sa depun banutii,ms ,ms ,ms

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatza, vin si eu cu ceaiul !

Sa stiti ca "pedeapsa" am indulcit-o pina la urma, eu am incercat sa o scap de ea din timp, de pe la 5 dupa-masa, cind i-am dat ocazia sa manince o banana intreaga :D, dar dupa jumatate mi-a dat-o inapoi si a zis ca nu are nevoie de desene :)))). Apoi, seara, i-am facut mincare si pentru ca a papat tot am laudat-o si i-am zis ca are voie la un episod din garfield. S-a bucurat, dar nu asa de nemaivazut de tare cum ma asteptam :)))).

Multumesc pntru spiralare. Da, inapreda, exact la asta ma gindesc si eu acum . Pe de alta parte ma gindesc la cum se amputau membre pe front si se supravietuia; oi supravietui si eu in ditamai spitalul universitar . Imi fac curaj singura, imi umplu laptopul cu sitcomuri sa treaca timpul, si imi aleg carti din biblioteca. Si ma conving ca ma duc la spa :)))))) Si ma mai gindesc ca de vreme ce o fac din timp, nu e acuta, nu e peritonita....ar trebui sa fie ok.
(Iarta-ma te rog, dar tu de ce te-ai operat, ca nu mai stiu..?)

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

cafea? Ma asteapta o zi luuuunga dar nu prea am spor.

ieri am inceput bine ziua ca am fost la dentist:))

Vladimir este tot la mama, nu vrea sa vina acasa. Mi-a zis ca nu vrea acasa, nu vrea la gradinita. Daca vine acasa trebuie sa stea acasa cu mine si sa il invat eu poezii si cantece si engleza:)).

Aseara mi-a facut iar o declaratie de dragoste:"Bianca, ce faci? Esti frumoasa sa stii"
In weekend a venit la mine cand dormeam (mai mult motzaiam) si zice: "Ce printesa doarme aici?".

Sunt dementiali copiii la varsta asta. am citit si despre Ada si Ilinca. Geniale!!!

Mergi la inceput

Hai Pisigri ca o sa fie totul bine la operatie, nu te mai gandi la lucruri rele !!
Eu am avut vreo 5 anestezii generale, m-am tot operat la ochi si ma adormeau de tot de fiecare data plus doua locale, una la nastere cand mi-a placut tare tare mult de anestezist a stat langa mine toata operatia si mi-a spus ce si cum sa intampla, m-am simtit tare in siguranta si una cand m-am operat din nou la ochi (deh, am tot incercat ) si in timpul operatiei povesteam cu chirurgul plastician si ma facea sa rad ca sa nu aud zgomotul foarfecii
Hai ca trece si asta !!

Mergi la inceput

Bianca, tare si Vladimir !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

neatzaaaaaa sunt varza varza azi, ca sa nu zic azi-noapte numai frisoane si acum ma doare capul ingrozitor, ma paste o raceala, ca stranut ca la concurs.
Azi spiralati si pt mine ca merg la echo, sa vedem ce mai e prin "adancuri".
Ramona multi, sa treci cu bine, m-ai cam speriat, si la tine era ceva de control de rutina si ai descoperit "minunea" sau aveai alte simptome?

Pisigri e mortala Ilincutza ta, foarte calma cand vrea, m-a dat gata cu atitudinea ei, sa reziste ea o zi intreaga, + ca n-a facut deloc urat asa ca sa primeasca cu ceea ce era obisnuita. nota 10
Spiralam cu spor, sigur dupa operatie esti cu picioarele pe pereti, tine de fire, o sa vezi ca va fi un fleac.Mare drpetate are mama ta.

Gazza suntem alaturi de tine, sanatate multa Gazzei.

Monvas si eu vreua sa achizitionez un aparat de aerosoli neaprat, just in case, ce firma iei? tot pt omron optezi?

Olga merci de idee, tocmai am achizitionat ceva naturist, sa vedem cat ma tine...dc nu trec la varianta ta.sa se faca Leon mare sa-l poti alinta mai repede; stie el cand sa iasa, acolo e cel mai bine

Dodo foarte faina bratara, tine-o tot asa, sigur te vei imbogati.

si mai am 2 chestii enervante, insa treb sa le zic, legate de cumatzica p*****: boala grea: se face ca uita frate!!!!!!
1. mi-a spart bolul de sticla de la filtrul de cafea, din vara;
2. i-am vandut o pereche de jeansi, si acum isi platetse fata parfumurile etc, insa nu pomeneste de datorie.
help! eu cum sa reactionez?
cum s-o trag de maneca asa diplomat sau sa trrec la gatu ei, sincer am avut rabdare la maximmmmmmmmmm

mercik de cafea

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Neatza!Gaza, groaznic ce noapte ati avut, sper ca e bine Kathy acum! Novus, uitasem ca sunt la dieta, pe cuvant, si chiar ma gandeam ca as manca ceva bun. Asta pana am vazut mesajul tau de incurajare Ma duc sa ma cantaresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Bebe, nu stiu ce sfat sa iti dau. Voi stiti ce relatie aveti.

Intreab-o daca ii mai trebuie blugii, daca nu sa ti-i de inapoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Bebe, nu stiu ce sfat sa iti dau. Voi stiti ce relatie aveti.

Intreab-o daca ii mai trebuie blugii, daca nu sa ti-i de inapoi...
pey avem un istoric bun d i mpuns tot timpul, plus ca e genul alienat pe alta lume, perversa si sa te perieze cand vrea sa obtina ceva; hai k la blugi merge insa bolul meu?
era cadou de la sot din magiania(Germania)-vb Arianei,; foarte fain si maricel, nu mai gasesc..desi atunci s-a dat cu pumnii in piept si ea si tac-sub ca sigur gasesc ei bol, bol s-au facut;
pe mine nu ma deranjeaza bolul cat ma deranjeaza nesimtirrea; macar frate zici ca ai cautat ceva de genul insa sa "uiti" intentioant e oribil; Doamne ajuta-ma sa scap mai repede de ea-am uitat sa mentionez ca e pe capul meu in birou?

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput