Copilasi iubiti de sept-oct 2010(5)
Raspunsuri - Pagina 8
histamina spune:
cafea fara nr,fara nr.
doina, noi crestem de la Hg 8 pe 15 oct. acum 2 sapt avea 11. fier haussman+ 1/2 galbenus de ou de tara 5 zile/sapt.
am auzit ca cel de prepelita e mai bun,dar nu am incercat.
somn?
just-me,chiar vrei sa spun?![]()
adoarme cu laptic cu miere si cereale pe la 21-22.30,depinde de cat a dormit peste zi.
la 24 de la mami,tata, apoi,daca am catigat lozul cel mare,se scoala la 2.30 si la 6,dar asta efff rar.
de obicei, 24,2,4,6,8.
andreea88 spune:
neata fetele...
beau si eu o cafeluta! Azi m-am trezit cam indispusa dar imi trece![]()
doina ma bucur ca sunteti ok cu analizele...
Legat de somn...la pranz stau langa ea cam 10 min si adoarme(cu suzeta si paturica..fara ele nu dormim..le cere)....si seara papam laptic cere suzeta si se culca si mai stau langa ea tot 10 minute... ![]()
azi trebuie sa gatesc ciorba si felul doi ...imi dati idei de felul2?
va pup
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
just_me31 spune:
Neatza
A dormit gaza pana la 6 apoi un lapte si somn pana la 8 , acum , evident face nani
.
Si D pana la 11 luni a dormit regulamentar , cu suzeta si eu langa ea , dar m-a mancat undeva ![]()
si i-am dat lapte (atunci nu papa bine), eh...a uitat de suzeta si gata disciplina .Eu oricum am lasat-o mai moale ca aveam tot felul de ganduri cu operatia
si am zis sa nu-mi para rau
, si apoi mie imi e asa drag sa o tin in brate
, ...mai putin noaptea cand uneori ma ia cu transpiratii si lesin
.
ANDREEA - eu nu gatesc nimic astazi , sotul posteste , deci , se descurca
, D are supica cu galusti iar eu sunt grasa
Spor la treburi 
histamina spune:
fetele, mie nu mi-a placut ce a iesit(nu imi plac dulciurile si nici gutuile),dar strumf si ta-su o adora.
luati de aici reteta:
1/2 litru lapte, 4 linguri zahar, 2 oua, 50 gr unt, 3 linguri amidon, 1/2 portocala/coaja de portocala,jumatate de gutuie rasa, baton d evanilie/esenta de vanilie.
pe foc se amesteca laptele(dupa ce a dat in clocot) cu untul ,apoi se adauga ouale cu zaharul amestecate separat. se adauga amidonul(se poate inlocui cu 5 linguri de faina).
cand s-a ingrosat ca o smantana tare,se ia d epe foc si se adauga gutuia rasa+ portocala(felii sau coaja rasa).
dat la rece cca 1 ora.
Pofta mare!
anaalina spune:
Saltareee... fetiliii vreau si eu o reteta de prajitura care se taie frumos pt servit la o pomana . M-a insarcinat mama soacra cu sarcina prajituri si am facut un chec si as mai face ceva dar habar nu am ce. sariti cu idei si salvati-maaaaaaa
Mari-Mariuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaalina Saltareee... fetiliii vreau si eu o reteta de prajitura care se taie frumos pt servit la o pomana . M-a insarcinat mama soacra cu sarcina prajituri si am facut un chec si as mai face ceva dar habar nu am ce. sariti cu idei si salvati-maaaaaaa Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)siMihai Teodor(16.09.2010) |
Negresa se taie frumos...reteta...eu iau de pe net si adaptez la ce cantitate de ingrediente am
doina_1984 spune:
Buna!
anaalina, eu nu te pot ajuta pentru ca nu prea ma pricep la dulciuri :( Chiar pentru Craciun am facut un pandispan cu visine, arata bine, dar a iesit cam tare 
De mancare, azi a avut supa crema de conopida si ardei umpluti cu carne de curcan, iar maine cred ca-i fac bors de peste si cartofi taranesti (cu ardei rosu, ceapa si suc de rosi).
O zi buna!
Mami lui Matei Mihai
26.10.2010
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Achizitii noi in vorbire: tati caia (=tati bea cafea), anani(=banane), caca puti (=pute)![]()
Noi ne jucam de o ora, mie imi e somn deja, dar pana la pranz trebuie sa rezist eroic![]()
andreea88 spune:
Buna dimineata!
Noi la 10 ne-am trezit...ne-am umflat de somn
asa ca va servesc cu cate un capucino
doina ce analize i-ai facut la baiat hemoleucograma completa?
felicitari mari_mariuk...pt noile cuvinte...
va pup ma duc la joaca![]()
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
doina_1984 spune:
Buna dimineatza! (la pranz)
Servesc si eu o cafea cu voi... am reusit sa fac mancarea si sa-l culc pe M, acum am putin timp de odihna pentru ca am o durere de spate ingrozitoare...cred ca de la vremea asta 
Andreea, i-am facut hemoleucograma completa, calciu seric, sideremia, fosfataza.
O zi buna!
Mami lui Matei Mihai
26.10.2010