Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

aa, mi-am adus aminte Alice, doar in cazul in care va fi neaparat nevoie....exista un antibiotic care cica ar fi compatibil cu alaptatul....Am avut eu niste probleme si mi-au confirmat acest lucru 3 med: ginecologul, pediatrul si med de familie. Dar nu mai stiu ce antibiotic era, ca eu cu capul meu patrat am insistat sa nu iau, ca imi trece si cu altceva....

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ochidut, concediu placut! Larisa va fi superok, si tu o stii doar, altfel nu-ti faceai niciun plan.

V s-a trezit fara numar azi noapte si la 5:30 de tot . L-am trimis la bunica-sa, dar pt ca la 15 am vizita la ginecolog. Sunt ca o leguma, nici nu pot dormi, dar nici nu pot face nimic. S-a trezit in jur de 6:30 in ultima vreme, noaptea treziri ca de obicei.
Mi-am reluat cu totul viata ca si cum nu m-as fi operat.
Problema e ca de cateva zile am iar o stare nasoala, nu-mi regasesc calmul, imi ies din fire din motive care stiu sigur ca sunt mult prea banale, care cel mult inainte ma faceau sa respir mai adanc, acum incep sa ridic tonul si am niste pretentii exagerate de la copil .

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ochidut, ampicilina/amoxicilina
augmentin(doar in cazuri extrteme).
insa primele doua sunt safe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Alice, aoleo, nu ma pricep. Sanatate! Paracetamolul e permis in sarcina, o fi si in alaptare? De la ce o fi febra?

Despre paracetamol scrie ca se poate folosi la indicatia medicului, citeste www.lamedic.ro/Medicamente/10.htm" target="_blank">aici (Sarcina si alaptarea).

Mergi la inceput

bumble, lasa pretentiile, cand mai ai ganduri din astea fugi in alta camera. Si pusca si tu un somn pana la 13-14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

39, 5 acum. Am sunat pediatra, mi-a inchis astept sa ma sune. Sa iau nurofen de coPii ?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

alice, eu stiu ca ai voie paracetamol, eventual daca gasesti, supozitoare cu paracetamol... sunt mai eficiente. Oricum trebuie sa identifici cauza febrei, sa nu ai vreo infectie - DoamneFereste! Cred ca poti suna si ginecologul sa il intrebi.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
36+ cu Mult a fost, putin a ramas

Mergi la inceput

Concentratia e prea mica, cred
Pune-ti comprese cu 1 parte apa + 2-3 parti otet pe frunte si partile unde simti ca arzi pana raspunde pediatra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Alice, poate ar trebui macar sa incepi ceva gen impachetari, o frectie cu otet..
Banuiesti de la ce ar putea fi? O fi corelata cu LM-ul mult?

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Alice, finuta mea a luat antibiotic in alaptare(la 3 sapt dupa ce nascuse)- ea a facut infectie urinara de la sonda, a tot amanat antibioticul, pana la urma tot acolo a ajuns. I-au zis ca e ok si in alaptare, a luat augmentin. Pentru febra stiu ca se poate lua juma de paracetamol. Esti racita??? ce simptome ai? Of, draga de tine!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput