Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Oana, la multi ani! sa fii iubita si sanatoasa!

btz ovi,dar nu se poate sa il interneze macar o zi si sa-i faca rmn-ul.in bucuresti se practica asta.iti spun din experienta.

avem maseluta noua!!!!!dreapta jos!
a spart azi noapte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

La multi ani Oana!!Sa fii sanatoasa, norocoasa si iubita!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata mamici si delfinasi

Oana

Aseara a adormit Antonia aproape de 12...si s/a trezit la 9.15...dar a dormit bine....azi vine mama la noi sa stea vreo 2 zile...o sa treaca timpul mai repede

Nicole am facut si eu tartinele cu avocado si au iesit delicoase ..a mancat si Antonia...multumim pt retete

Rodi asa face si Antonia cu cerceii...vine la urechile mele si zice a cecei si apoi pune mana la ea...e comica rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Oana, sa fii sanatoasa si iubita!

Nici eu nu v-am mai povestit de mult de Iulia. De ieri spune foarte clar "ba da" si "de ce"
Si s-a facut fitoasa la haine ca doar are de unde invata . Cand nu-i place ceva cu care vrem sa o imbracam spune "nu ata" adica "nu asta". E comica rau de tot.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

racusor,
de mult timp urmaresc ce scrii despre delfinasul sef.
am urmarit la odisee cand ai nascut,dar nu stiu daca ai nascut la 34 sau 36 de sapt.eu asa am retinut.ca nu a fost la termen.
sa iti spun ceva, cel mai mic grad de prematuritate face strumful mai energic,mai plangacios.
asta e primul lucru care mi s-a zis in spital.
daca intri la prematuri-esentele tari se tin in sticlute mici,vei vedea ca asta e marea problema a esentelor de 1-3 ani.vreau sa spun ca,acolo,strumf e cea mai diluata esenta la 31 de sapt si 1,55 kg(la cat a ramas dupa ce s-a nascut la 1,800).ce sa spuna joklk cu printesa Daria de 700 de gr, sau loys al carei strumf a avut 625 de gr si 25 de sapt?
ei, 99% dintre esente au probleme cu somnul noaptea si cu energia in execs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani mamica draga si faina, Oana!
Sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de cei dragi!!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

La multi ani Oana!!!! Am facut urari si pe fb

Multumesc pt sfaturi cu raceala Larisei, racusor. Am impresia ca acum e mai bine, mucii ii aspir mult mai rar si tuse la fel cand si cand....
Insa chimb eu si mai rau, pana la urma med de fam mi-a recomandat un fel de antibiotice f usoare...special pt probleme respiratorii/bronsite /tuse ca mise cronicizeaza tusea si nasul curge incontinuu, se infunda....Am rezistat eroic, nu le-am luat, am tratat doar cu siropuri si alte celea...dar cred ca nu mai rezist si incep sa imi iau...ca vreau totusi sa imi tihneasca concediul.

Masina s-a rezolvat, bine ca nu a fost nimic grav sau scump. Cand v-am scris mes eram chiar in mij intersectiei si toti boii ma claxonau, ca si cum puteam sa o iau in brate. noroc ca a venit rampa repede.

In rest suntem in pregatiri, maine plecam la munte si o lasam pe larisa acolo. I-am facut mamei o lista cu medicamente, cu nr de telefon de la medici, de la cmu brasov, eureko, urgente Gata am intrat in fibrilatie, sunt in faza aia: ce mi-a trebuit concediu, de ce plec fara larisa, daca nu ii trece raceala, daca e ceva....

Aveam un avant mare de concediu pt ca eram motiva si de un shopping, dar am aflat de la cineva care s-a intors recent ca era totul f scump si eu care ma si visam cu bagajele pline...ma gandeam sa nu imi iau haine multe sa am ude pune Evident ca larisa era prima, imi si facusem in capul meu o lista cu ce sa ii iau

Tina, concediu placut si voua si mai ales sa ai un zbor usor!!! si mie imi pare rau ca nu puteti veni la MI2

Roxana, oana, michelle, denisa, parca si saddie au fost in Turcia. Si noi am fost mai demult, in vremea fara copil asa ca nu as putea da sfaturi exacte. dar vezi ca majoritatea agentiilor au early booking mai mare pana pe 31.01 (unele hoteluri si de 20%). apoi reducerea se micsoreaza e de 10% pana la sfarsitul lui februarie sau martie.
hoteluri f bune sunt insa in lantul Delphin (cred ca oana a fost la unul), Rixos si cred ca recomandate pt copii sunt si Cornelia Diamond si Ela Quality (parca asta era special gandit pt copii mici)

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Am febra 39. Ce iau? Si mai alaptez?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Alice, din ce stiu eu, da poti alapta. recomandat totusi sa iti pui o masca la gura daca te apuca racela/gripa. Pentru febra nu poti lua decat ceva antitermice din categoria nurofen, paracetamol. sau poti oricand sa aplici o metoda gen "impachetare". Nu iei antibiotic, nu iei algocalmin. Cam atat...nu stiu ce sa iti mai zic
Sfatul meu: suna si vb cu med de fam si cu med pediatru.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

La Multi Ani, oana! Sa fi sanatoasa si fericita! Sa te bucuri de familia ta 100 ani!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
36+ cu Mult a fost, putin a ramas

Mergi la inceput