Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Eu de la fetita am doar patul, port bebe-ul, sterilizatorul si un munte de jucarii. Toate celalte, carucioare, leagan, hainute, incaltaminte le-am dat la copii nevoiasi care s-au bucurat de ele. Nu ne pare rau, fiindca apropo de fixuri eu am unul cu tratamentul egal pentru copii si nu mi s-ar parea coerect ca unul sa beneficieze numai de lucruri noi iar celalalt de unele deja folosite. Cred ca totusi cantarul pe care l-am dat unei prietene cu bebe mic o sa il cer inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Of of Anitta...daca mi se umfla tzatza tu esti responsabila. In moalele capului ai nimerit...Mojito e bautura mea preferata de vara, pe cand Sheridans e cea pentru sezonul rece.
Hai Diana!
Am reusit sa-mi fac programare la ecocardio pentru 17 feb. Ce bafta pe mine ca vorbeste doctorita engleza...ma si vedeam cu poloneza mea de balta facand programare peste vreo 10 ani.

Elena 19+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

N-ai de unde sa-ti cumperi? Bine, mie imi mai place si Martini, dar dintr-asta n-am baut in ultima vreme.
In seara asta nu-s asa in forma, mi-e tare somn. Plus ca am fost la un ginecolog nou, nu-s ce ma fac daca nu se-ntoarce ginecoloaga mea la munca pana nasc. Nu m-a intrebat nimic, numa' mi-a facut o ecografie, la care dupa lungimea femurului bb avea 18 sapt, dupa perimetrul cranian peste 20 de sapt. Capoasa mica! In rest, nu mi-a spus nimic, n-a intrebat nimic. Am si uitat sa-i spun ca mi-ar trebui adeverinta ca sa anunt la serviciu ca-s pregnanta. M-am dus bou si-am venit vaca.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Hai Diana draga ca vinul fierbe :D

Am luat verichetele, ieiiiiiii, sunt atat de faine, si vreau sa va multumesc mult pt ca datorita voua m am bazat pe Coriolan si sunt de a dreptul super profi.

Ioana, mamica lui Cristian 24 saptamani +

Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)

Mergi la inceput

Baga detalii, Joana, poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Fetelor, am descoperit secretul foamei fara margini cu care ma confrunt/ ma confruntam la inceput de sarcina. De vreo doua saptamani nu am mai luat Materna, pur si simplu imi era greata de pilula, n-o mai puteam vedea...si a disparut si foamea - adica mancam, dar rezonabil! De 3 zile am inceput sa iau din nou vitaminele..si surpriza - aproape vars de foame de fiecare data, e ca la inceput, foamea ma hartuieste pur si simplu!

Cori, mami de Bubulina1+ si acum bebe 2, ... 19+

Mergi la inceput

Mmamita, eu iau Femibion. N-am nici o treaba de la el. N-ai vrea sa incerci si tu sa schimbi medicamentul?
Dianaaaaaa!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Joana felicitari pt nunta! Sa va iubiti si sa fiti mereu fericiti!

Andreea spor la gasirea rochiei de miresica! Sa pui pozici!
Si tu Joana

Mamita lasa ca si asa nu te-ai ingrasat
Eu nu observ ca as avea o pofta exagerata de mancare de la Elevit. Am zile si zile. Uneori mi-e foame, alteori deloc.

Elly 24+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Elly ca te-am prins la aparat: cat tre sa fie de lung colul? Msic

Elena 19+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Tot dau refresh!

Elena referitor la col depinde si de anatomia fiecarei femei. Unele au un col mai scurt, altele mai lung.
In principiu, din ce stiu eu trebuie sa fie minim 3cm pe sarcina.

Eu de ex,am un col mai lung, de 5 cm, dar s-a scurtat la 3,1 cm. Deci am o problema
Dar dc ai colul de la inceput 3 cm, e ok.

Elly 24+ cu Babyboom

Mergi la inceput