Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Buna dragelor,
Diana85, astept cu nerabdare sa vii cu vesti bune de la cardiolog! Nu are cum sa fie altfel decat fff bine.. sunt ferm convinsa !
Joanna , ti-am trimis PM!
Felicitari pentru logodna, sa ai o viata minunata alaturi de cel drag si de bebicul ce urmeaza sa va umple sufletele
Si noi ne-am casatorit civil in 2011 , in octombrie, la aproape 8 ani de cand suntem impreuna
Aever, felicitari si tie draga mea !! Vei fi minunata in mireasa ~~ incerc sa mi te inchipui deja

cu Fluturasul Albastru 21 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Multumesc mult Eva, am vazut .

Aever, aaa ce fain ca iti cauti rochie, mult bafta sa ti gasesti ceva ce sa te dea pe spate pe tine . lasa gura lumii :)).

Va multumesc mult de urari, sunt convinsa ca vom fi fericiti, nici nu concep altfel :).

Ioana, mamica lui Cristian 24 saptamani +

Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Junica spune:

Voi vorbiti serios cu alcoolul si cu vinul fiert? Adica eu am poftit toata iarna la vinul ala fiert din Cismigiu si voi ce faceti?
Eu cand poftesc la bere, beau bere fara alcool ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Si doctorul meu a zis ca un pahar de vin pe zi e ok!De sarbatori am baut si eu cate o gurita de tuica fiarta,vin fiert
Mai mult nu am putut ptr.ca imi amorteau picioarele

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Hai Diana! Hai Diana!

Doamne ajuta pentru vesti bune!

Elly 24+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Joana, din cate stiu, wrapul e indicat inca de la nastere. Numai sa ti-l poti lega, dureaza putin pana te antrenezi, apoi trebuie sa fie foarte usor.
Aever, ce fain ca te uiti dupa rochii de mireasa! Imi e dor de perioada aia! Pe cumnata cu baietii, daca-s asa mari, as zice sa nu te bazezi. Esti sigura ca mai are hainute de cand erau mici? Eu am dat tot de cand era mic baiatul, chiar daca imi mai doream inca un copil.
Eu n-am nici o treaba cu microbii, vreo fobie de genul asta, zic ca din fericire pentru mine.
Mmamita, ce fain e caruciorul asta! Ce pret are?
Diana, astept cu nerabdare si incredere.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Am vazut ca vorbiti de pofta de alcool...ati observat ca toate care au adus vorba de asa ceva au in burtica fluturasi? Si eu as bea ceva in fiecar zi. Mi-a dat bunica mea niste vin rosu de la tara si in fiecare seara imi pun care un pic cu apa minerala ce-i drept si tare bun mai e... poate facem niste betivani
Cat despre vergeturi eu am de la sarcina trecuta pe burta si sani dar acum inca nu au aparut desi am luat 10 kg (la 20 saptamani de sarcina).
In ceea ce priveste nasterea eu pe Bianca am nascut-o normal, cu epiurala la Elias. Acum mi-as dori la fel, am fost multumita de conditii dar e drept ca am stat in rezervele Centrului Medical Unirea. Acum nu am mai intrebat dar am inteles ca acestea nu ar mai exista (o sa intreb la sf lunii cand ma duc la control) sau ca s-ar fi reorganizat ceva. Alina parca tu nasti la Elias, stii ceva despre asta? Pe mine nu m-a costat foarte mult nasterea pentru ca medicul meu nu a luat nici un ban la nastere!!!
Deea nu te-ai razgandit cu participarea la miting? Ai grija cat stai in picioare in ger!
Corina e super caruciorul! Cat costa? Eu il mai am pe cel de la fetita dar e de 5 ani...e drept ca e Chicco si atunci am dat 2000 lei pe el dar la cat de super e ce ne-ai aratat tu.... Eu am mai pastrat si patutul (daca l-om folosi) si hainute. O sa il pun pe sot sa urce in pod sa vad ce mai am. Oricum cu sigutanta am pompa de san, sterilizator , incalzitor de biberoan, umidificator, carut, patut, premergator...dar pana atunci mai e!!!!

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Nu stiu la ce preturi il gasiti in Europa, aici l-am luat la 500 de dolari.

Cori, mami de Bubulina1+ si acum bebe 2, ... 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Buna seara fetelor.
Ioana sa ai parte de o viata lunga si fericita alaturi de cel cu care te casatoresti si de puiul vostru.
Diana bafta la eco, sa vii cu vesti bune.
Andra_c am o fetita de 2 ani pe care o cheama Ana, iar ce este in burtica este inca surpriza, ca la ultima eco nu am putut afla ce este.
VirgiL DPN este 29.06.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

L-am gasit in Germania cu 400 euro.
Miha, nu e o regula cu mamicile de fluturasi 'alcoholice'. Eu am floricica, si-am baut si Sherridans si Mojito, bere si vin. Nu cantitati uriase, dar asa, cate putin cat sa-mi treaca pofta.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 18+

Mergi la inceput