Proteste in tara - 2

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

citat din discursul lui Emil Boc( pana si el a aflat ca oamenii din tara sufera de pe urma crizei) :

Libertatea de exprimare e garantata; īn Romānia, e un castig al societatii democratice si statului de drept. Protestele pasnice in conditiile legii sunt legitime, dar violenta stradala e inacceptabila; si de netolerat.
- Inteleg si intelegem greutatile prin care trec romānii. stim ca nu trec vremuri usoare, ca suntem intr-o criza economica ce a fost mult mai aspra dect cineva si-a imaginat vreodata stim ca am fost obligati sa luam masuri care au adus oamenior necazuri si privatiuni financiare.

Mie imi suna tare aiurea sa spuneti ca numai pensionari,asistenti maternali si nu intelectuali au fost sau vor iesi in Piata Universitatii. I-a numarat cineva pana acum, i-a clasificat? De ce ii desconsiderati?

Deci pana si premierul stie:
1. ca orice om intelectual sau nu poate sa se exprime
2. ca oamenii au strans cureaua in ultimul timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023
aberatia conform careia daca oamenii nu au bani de paine si carne, nu-i motiv de revolutie.

Oamenii care stiu ce vor se apuca de munca daca vor bani de paine si carne, nu de revolutie. Acum iti este mai clar cum gandesc?
Daca vor si unt de arahide muncesc mai cu spor sau mai cu cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

sau emigreaza ...

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:

Citat:
aberatia conform careia daca oamenii nu au bani de paine si carne, nu-i motiv de revolutie.

Oamenii care stiu ce vor se apuca de munca daca vor bani de paine si carne, nu de revolutie. Acum iti este mai clar cum gandesc?

Conform acestei teorii mu conteaza in ce sistem de dsfasoara actiunea "munca cu spor si/sau cu cap". Daca vrei cu adevarat poti, cam asta ar fi ideea.
De acord, daca muncesti nu mori de foame nicaieri. Numai ca intr-un sistem corupt in care frauda, furtul si incompetenta sunt lege mare parte din ce muncesti se duce pe apa sambetei.

Conform aceleiasi teorii si in comunism trebuia sa ne vedem de treaba noastra si sa muncim cu drag si spor si ar fi trebuit sa ne fie suficient.

Prezinta-i teoria asta unui profesor sau unui medic din Romania de azi si vezi daca ti-o valideaza. Sau daca tu insuti o poti valida avand un profesor sau un medic pe post de material pentru exemplificare.

Mergi la inceput

Mi se pare ca nu prea se aplica teoriile tale pe plaiurile Mioritei, Capcaunule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:

Citat:

Zi-mi cum as putea sa muncesc mai cu spor si cu cap pt. a face mai multi bani.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:

Citat:

Zi-mi cum as putea sa muncesc mai cu spor si cu cap pt. a face mai multi bani.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Te lasi de medicina, te faci agent de vanzari sau reprezentant medical la o companie farmaceutica. Sigur vei castiga mai multi bani. Dramatic va fi cand toti medicii rezidenti vor proceda conform sfatului meu sau vor emigra, conform sfatului presedintelui tarii.

Mergi la inceput

Xio: o sugestie -ai putea sa ceri de la obraz spaga, sau sa dai din coate sa ajungi mai sus. (Iti raspund eu pentru ca acum Capcaunul munceste, noi nu prea ca de aceea nici nu avem de toate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

La medici e cel mai simplul... lucrezi la stat si iti deschizi un cabinet privat in paralel. Sau lucrezi si la privat...
E legal, e mult de munca si dureri de cap dar sigur vei putea sa traiesti decent.
Profesorii pot da meditatii sau se pot angaja part time la gradinite, scoli private etc etc.
Dar e mai usor sa ne plangem ca nu avem decat sa facem ceva...
eventual sa ne dea domnule guvernul!

Mergi la inceput

Ca sa deschizi cabinet privat nu ar trebui sa ai specializare (adica rezidentiatul terminat) si mai ales bani pt inceput? XIO a intrebat ce poate face ea, aflata in primii ani de rezidentiat si cu vreo 800 lei salar pe luna.

Mergi la inceput