Proteste in tara - 2
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Si conducator unic... oare Kim Ir etc nu ar vrea sa vina si in Romania?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Glicina
Adica in Romania, in 2008, o anume banca a acordat credit cu rata = salariul ! Cat de bugetari sunteti? Stiut fiind ca salariul la stat e asa cum e, cum faci dovada ca faci profit? Uite, un profesor la o scoala de stat in ce fel ar trebui sa procedeze ca sa dovedeasca profitul? Si nu ma refer la veniturile nedeclarate, ca sigur banca nu va lua in consideratie meditatiile, care azi pot fi si maine nu, banca iti cere adeverinta de salariu... |
Sa inteleg faptul ca ai intentiona sa incepi o afacere bazandu-te pe un imprumut bancar garantat cu salariul? Nu am auzit de asa ceva pana acum.
Pe de alta parte intrebarea cu profitul este foarte Ok. Ti-ai analizat cat de cat afacerea?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
![](images/user_woman.png)
Bee spune:
Rufus, am auzit si eu ce ai citat tu acolo. Dar poti sa crezi ca exista oameni care protesteaza din alte motive? Familia mea este in siguranta fiindca eu si sotul meu muncim de ne iese pe nas. Nu vreau sa plec din tara asta, dar incep sa ma gandesc s-o fac fiindca o serie de oameni care-s la putere ne sfideaza. Asta ma scoate din minti: lectii de bune practici venite de la cine? De la ei vesnicii bugetari de lux, teoreticieni ai reformei, etc. Nu discut aici ceea ce s-a intamplat in ultimii ani, nici masurile nepopulare care au fost luate. Ceea ce s-a facut a fost bun facut si cel mai probabil nu exista alta solutie. Insa dispretul asta fata de toti si toate nu se mai poate accepta. Eu pentru asta voi merge acolo. Si statul politienesc exista.
Apoi, in sistemul de sanatate lucrurile au inceput sa functioneze de ceva vreme. Cotizam suficient de mult incat sa cred ca avem dreptul la niste servicii decente. Le-am avut, poate fiindca suntem in Bucuresti si nu-n alta parte din tara?
Din pacate eu cunosc oameni care nu au ce manca si ce pune pe masa. Nu, nu-i Basescu de vina pentru asta. Insa oamenii respectivi nu protesteaza fiindca nu cred in nimic si nu-i intereseaza nimic. Si fara educatie si bani multi bagati in asta, o sa se perpetueze generatii peste generatii de analfabeti, oameni usor de manipulat, care n-au ce pune pe masa fiindca nu au cum sa munceasca.
ela_04 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Glicina
Adica in Romania, in 2008, o anume banca a acordat credit cu rata = salariul ! Cat de bugetari sunteti? Stiut fiind ca salariul la stat e asa cum e, cum faci dovada ca faci profit? Uite, un profesor la o scoala de stat in ce fel ar trebui sa procedeze ca sa dovedeasca profitul? Si nu ma refer la veniturile nedeclarate, ca sigur banca nu va lua in consideratie meditatiile, care azi pot fi si maine nu, banca iti cere adeverinta de salariu... |
![](icon_smile.gif)
Nu mai bugetari decat alti...
Faci un plan de afaceri si te prezinti cu el la banca
ca orice om care pleaca la un astfel de drum...tu ai avantajul ca mai primesti un salariu de la stat. cu cat mai ferit de restructurari este postul tau cu atat mai multe sanse ai sa primesti imprumutul.
Nu stiu cum e la profesori...pt ca,, ciu meditatiile e cam subtire...
dar de doctori toti stiu ce spagi primesc...sa nu ne prefacem ca traim in alta tara...
ela_04 spune:
Citat: |
Sa inteleg faptul ca ai intentiona sa incepi o afacere bazandu-te pe un imprumut bancar garantat cu salariul? Nu am auzit de asa ceva pana acum. Pe de alta parte intrebarea cu profitul este foarte Ok. Ti-ai analizat cat de cat afacerea? Ce nu stiu romanii despre aurul lor! |
Nu am vrut sa incep nici o afacere. Nu ai citit tot...
Eu ceream un imprumut pt o casa. Am intrebat din curiozitate pana unde pot merge...cat ma pot imprumuta...
in nici un caz nu sunt atat de inconstienta incat sa iau de la banca nici macar 50000 pt o casa.
Casa este un pasiv. nu aduce profit. din salarii nu poti plati rata.
bancilor nu le pasa de unde dai tu banii inapoi...
BESTUTZA spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Uite o colectie mai ampla de revendicari, dupa suferintele fiecaruia: „Jos Traian Basescu!" - Cei mai multi dintre protestatari au un singur scop: inlaturarea lui Traian Basescu de la putere. „Jos Mafia!" - Manifestantii vor sa elimine „Statul politienesc", „statul jandarmeresc" ori „mafia din tara". „Nu vrem partide politice" - „Toti politicienii ne-au mintit. Ne-au furat tara toti cei care au guvernat tara din anul 1990. Jos Basescu cu toata clasa politica. Toti politicienii trebuie judecati. Puscarie!", statea scris pe una dintre pancarte. Alegeri anticipate - „Nu vrem comasate, vrem anticipate", strigau oamenii aflati în piat#259;. Pensii - Pensionarii se plang ca, in urma taierilor bugetare, nu le mai ajung banii nici macar pentru a-si procura mancarea. Legea Sanatatii - „Proiectul Legii Sanatatii este un abuz la adresa romanilor", sustin protestatarii. UDMR - „Ungurii s-au ascuns acum, dar ei tin la putere PDL. Ar trebui eliminati din Parlament", spune Victoria Halaicu, pensionar#259;. Legea Educatiei - „Sunt asistent universitar la UNATC, iar bursa mea de doctorat tine locul salariului", explica Vlad Ioachimescu. Taxa auto - Multi dintre protestatarii soferi sunt nemultumiti de noua taxa auto. Rosia Montan#259; - Nici de problema exploatarii miniere nu au uitat protestatarii, multe dintre pancarte denuntand proiectul companiei Gold Corporation. Eminescu - „Sa nu uitam totusi de Eminescu. Nu mai avem cultura nationala", striga multimea fluturand versuri ale „luceafarului poeziei românesti". Codul Penal - „Trebuie schimbat Codul Penal! Trebuie sa se dea pedepse mai mici celor care fura martisoare sau alte nimicuri", sunt de parere alti reformatori. Lectura - „Eu am venit aici sa lecturez. Distrugerea economiei, asta ma intriga pe mine", spune Cornel, care citea volumul „Biserica Apostilica Ortodoxa Armeanca". Rufus, Tora si iadele ![]() "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Dupa cum vedem nu exista o suparare anume, ci multe...toate sunt cu susul in jos...
Maine, poimaine o sa auzim sfaturi ca trebuie sa luam un credit sa facem o uzina nucleara, o fabrica de locomotive, de motoare elctrice dacat sa stam si sa ne plangem neluaind nicio masura,nu ???
![](icon_smile_big.gif)
Sa fim realisti, nu se poate face orice cu credit, e nevoie de interventia, de sustinerea, de implicarea, de finatarea statului!!!
Ori toate astea trebuie facute de catre oameni competenti si macar o particica, onesti!!
Domnul Arafat a fost chemat la Guvern....
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramiris/ramiris.jpg)
ramiris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Ochi de peste fiert .... |
?!?!?! Asta cred ca mi-a scapat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viviana/viviana.jpg)
viviana spune:
Ela, ai intrebat dar nu ai mers pana la capat.
Nu cred ca ti s-ar fi aprobat un imprumut atat de mare.
Intrebarea principala este daca poti plati rata nu daca faci profit.
Dar, hai sa nu deturnam discutia.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Rufus, si pe doamna care spunea ca-i pare rau de sotia domnului Basescu, care e o finuta, n-ai auzit-o?Daca nu era de plans, ar fi trebuit sa mor de ras!
Bee, unde ai vazut tu stat politienesc? La noi in niciun caz!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea