"Se vinde Romania" la Rosia Montana?(2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zmeutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Zmeutzo, vezi ca ti-ai ales cel mai prost moment ca sa intervii!
Daca si tu ca si presedintele Basescu, credeti ca romanii vor inghitii gogosile legate de proiectul Rosia Montana inseamna ca sunteti f. departe de el!
Basescu este incapatanat, dar nu cred ca isi da seama ce rau face si isi face!

Ce treaba am eu cu Base? duca-se in... Eu am scris pe aici cu mult inainte sa sustina el un discurs de toata jena.Si nu mi se par gogosi niste beneficii de care alte tari ar fi profitat demult. Lasa, ca ne-o iau bulgarii inainte si in minerit, daca noi vrem sa tinem industria asta blocata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BESTUTZA
Hai mai si bloggerii ofera o statistica credibila? Ii citezi in calitate oficiala sau de internaut...

Evident ca-i citez din postura de internaut care se informeaza din mai multe surse. Si blogosfera este o sursa de informare pt multi romani. Bloggerii din Alba sunt oameni obisnuiti si scriu despre experientele lor in judetul in care traiesc. De ce nu i-as crede? uite-l, de exemplu, pe Makavelis. Nu cred ca el crede ca traieste intr-un judet bogat. Si nu stiu care e pozitia rmgcului, nici nu-mi pasa, asta e pozitia mea, parerea mea si sper sa fie respectata,macar.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui zmeutza
Cine are salariu de peste 1000 ron acolo e tare! asta e o problema pe care o sustin multi bloggeri din zona.

N-au de nici unele, dar au bloguri!

N-au de nici unele rosienii, nu toti cei din Alba. Dar asta nu arata saracimea unui judet.Iar crearea si administrarea unui blog este gratuita. Oricine isi poate face pe Blogger sau Wordpress, de exemplu.Este o cale de a-ti face cunoscute doleantele, nu stiu de ce ar fi asta de damnat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Stiu ca barajul este considerat a fi cel mai sigur din lume de catre Institutul Norvegian de Geotehnica si este de 1000 de ori mai sigur decat orice baraj minier din lume si de 100 ori mai sigur decat cel de la Portile de Fier si deja multe companii romanesti s-au aratat interesate sa contribuie la constructia lui.

Si totusi, de ce insisti sa ne livrezi atat de multe gogosi? Avem noi profil de mancatori de gogosi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Se pare ca cei cu PR-ul de la RMGC si-au dat seama ca nu ne-au impresionat cu mesajele plangacioase si mincinoase, ca au dat-o pe povestea cu minerul patriot care vrea sa lucreze in tara si nu in Spania, unde si asa nu mai este de lucru.
Pai dupa ce or gata auru', ce mai lucra?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

sambata 28 ianuarie orele 11,

cu plecare din Piata Revolutiei,

va incepe manifestatia pt apararea Rosiei Montana!

Asta ca sa nu uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

sambata 28 ianuarie orele 11,

in Piata Constitutiei,

manifestatia pt apararea Rosiei Montana!

Ca urmare a protestelor spontane ce au loc în Piata Universitatii, Primaria si Jandarmeria capitalei au impus o manifestatie in punct fix, acesta fiind Piata Constitutiei (langa Ministerului Mediului, în fata Palatului Parlamentului).

Actiunea de protest va incepe la ora 11.00.

Va invitam sa va alaturati protestului nostru, respectand aceasta decizie. Ne vom manifesta pasnic, arborand mesajele campaniei care pot fi descarcate si printate de pe pagina evenimentului.

http://rosiamontana.org/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Citat:

N-au de nici unele rosienii, nu toti cei din Alba.

Mai,mai, mai...Zmeutza acu esti la Ploiesti? "statistica" bloggeristica oferea date cum ca Alba e unul din cele mai sarace judete,stai sa caut...da...

Citat:
disperarea lor e reala, o poate vedea oricine merge in zona, judetul Alba fiind unul dintre cele mai sarace judete din tara.

Deci acu punctul de maxima saracie e la Rosia,nu e uniform distribuita, nu in tot judetul Alba...Se schimba schimbarea!!!

Mai, daca e asa saracie, cum Doamne iarta-ma,se scoate din saracia lor jdemii de miliarde de euro???

Stiu ca nu ai timp de explicatii si nu esti nici obligata, dar asa pe scurt... detalii despre....http://www.happyfish.ro/vrem_alta_romanie/cum_sa_faci_tandari_4_miliarde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Si acum o parere economica get-beget!

Zmeulica, ce zici de asta sau nici de asta nu ai timp...Tot asa,scurt!!

Moise Guran e autorul...imprastie si asta niste stiri ,din astea pesimiste domle!!!

http://cosmin.happyfish.ro/rosia-montana-sau-reclame-pentru-prosti/

Mergi la inceput

Moise Guran, , este o gura de oxigen.
Cand il asculti si il ascult zilnic, iti creste speranta ca sunt romani destepti care te pot sustine in sperantele tale!

Mergi la inceput