Grecia - vara 2012 - recomandari ?
Raspunsuri - Pagina 5
ella_74 spune:
Ch_dana,
n-am inteles daca pt Bulgaria cauti resort cu parcare pazita; daca da, atunci iti spun unde am fost noi si am avut parcare pazita: Hotel Miramar/Sozopol si Marina Beach/ Duni.
yuppy spune:
Dana, parcare pazita gasesti si la Riu Evrika-Sunny Beach. Noi am fost doi ani la rand, parcare pazita( inclusa in pret), hotel pe plaja, super OK. Noi nu am avut ce sa le reprosam, am stat in corpul D ( cel nou).
Anuska22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ella_74 am citit si eu recomandarile voastre... Noi am vrea sa mergem in iunie in Thassos. Oscilez intre Royal Paradise Beach Resort & Spa si Alexandra Golden Boutique Hotel; ambele au acelasi pret la Jeka desi al doilea e cotat mai bine pe tripadvisor; pe holidaycheck l-am gasit numai pe al doilea probabil fiindca Royal e f nou si de asta nu sunt review-uri. Ma intereseaza daca a fost cineva , as vrea sa aflu mai multe despre plaja, sa fie cu nisip fin si intrare lina in mare; de asemenea daca sut taverne in zona si daca se poate ajunge la pas sau trebuie sa ne urcam in masina. Ella |
Ella, despre primul nu stiu nimic, dar Alexandra Golden Hotel l-am vazut de afara . Dezavantajul este ca locatia e mai izolata de partea cu taverne, fiind intre cele doua statiuni, Skala Potamia si Skala Panagia, iar ca sa ajungi la plaja treci printr-o zona cu nisip mai salbatica , cu multe ierburi .
ella_74 spune:
Anuska22, multumesc.
Intre timp am citit ca Alexandra Golden Boutique e numai pentru adulti, deci nu putem cu copilul. Hotelul e chiar pe plaja dar e privata si deci au acces numai cei cazati acolo.
M-a cam desumflat ca nu primesc familii cu copii.
Ramane Royal Paradise...
ch_dana spune:
Ella, Yuppy, multumesc. Nu am luat inca biletele, poate reusesc sa-l deturnez de la Turcia la Bulgaria
Crinutz spune:
citat din mesajul lui ella_74 Anuska22, multumesc. Intre timp am citit ca Alexandra Golden Boutique e numai pentru adulti, deci nu putem cu copilul. Hotelul e chiar pe plaja dar e privata si deci au acces numai cei cazati acolo. M-a cam desumflat ca nu primesc familii cu copii. Ramane Royal Paradise... Ella |
Vorbesti despre acest hotel nu ? http://www.alexandragoldenhotel.com/en/thassos-accommodation/pool-junior-suite.html
Nu e extrem de scump? Intreb doar pt ca acum vreo 2 ani erau niste preturi exorbitante si intr-adevar nu primesc copii
ella_74 spune:
Crinutz,
Asta e hotelul; da, e scump, dar m-am uitat pe multe hoteluri de am obosit.
Zeci de hoteluri, pensiuni, apartamente, au camere austere, cu un pat asezat pe gresie , cu 2 noptiere, o baie meschina; nu contest ca multe din ele sunt curate, am avut rabdarea sa citesc review-uri, dar felul saracios cum sunt decorate imi da disconfort psihic.
Multi ar spune da, dar in Thassos sunt atatea de vazut si stai putin in camera, asa ca nu pun mare pret pe cum arata camera; dar noi avem copil si la pranz dormim sau ne retragem oricum in camera, deci nu suntem genul care vedem patul seara si plecam dimineata ca sa cutreieram; asa ca pentru noi e important cum arata si locul in care stam.
si desi sunt atatea plaje frumoase in Thassos la care poti ajunge cu masina usor, parca nu as incerca sa fac asta zilnic; caut totusi un hotel pe plaja, dar plaja cu nisip fin si intrare lina in mare.
Unde am gasit hotel sa-mi placa, plaja era cu pietre sau se facea repede adanca/avea bolovani in apa; unde am gasit plaja cum vreau, erau niste bombe de pensiuni gen 2 Mai.
LYADA spune:
Ella,
Hotel Korina din Skala Potamia are camere decorate frumos si e aproape de plaja
http://hotel-korina-thassos.focusgreece.gr/index_en.php?action=location
sau Enavlion http://www.enavlionhotel.com/ro/rooms
roli25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ch_dana
Ana, noi am fost la sfarsitul lui august, iar pretul era (pe camera dubla) 45 EUR fara mic dejun sau 55 EUR cu mic-dejun inclus. Vad ca tu vrei sa mergi la sfarsotul lui iunie, atunci cred ca e mai ieftin. Oricum, scrie-i si intreab-o. Dana & Amelia (21.06.2011) |
Ai rezervat direct la ei? Eu le-am scris si vad ca nu-mi raspund.
ella_74 spune:
citat din mesajul lui LYADA , Hotel Korina din Skala Potamia are camere decorate frumos si e aproape de plaja http://hotel-korina-thassos.focusgreece.gr/index_en.php?action=location sau Enavlion http://www.enavlionhotel.com/ro/rooms Bianca |
Lyada,
multumesc pentru sugestii.
Korina e frumos, l-am retinut in cautari dar e la 600 m de plaja; daca nu mergeam cu copilul ar fi fost o optiune, dar noi la plaja mergem cu jucarii de apa si nu numai, colace, vesta, halat de baie, prosoape, ce mai, zici ca ne mutam de acasa ; si sa mergem 600 m asa e cam departe; poate suntem si mai comozi...
si pe al doilea il vazusem si arata bine , tripadvisor il coteaza nr.1 pentru servicii si camere; dar nu m-am lamurit cat e de aproape de plaja.
Pana la urma nu trebuie sa fie chiar atat de stilat si clasic, poate sa fie si mai putin pretentios, dar sa aiba o atmosfera cozy, sa nu te goneasca asa de la intrare...