Fluturasi - Felicitari PISUCMIC !!! (108)
Raspunsuri - Pagina 4
roxy_s spune:
mandreeac bravo pentru dintucul nr.5
n-am urmarit stirile ca n-am avut timp, ce sa- intamplat la voi?
strumphitza pai daca ai asa cazare cu vedere la stele vin si eu, ma primesti?
madu81
lalely
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
bb_yasmi spune:
buna dimi
roxy, uite si eu pe aici..va citesc!
pisuc felicitari!
ioana, la multi ani!
somleac
mamica implinita cu 2 comori !!
roxy_s spune:
si eu am uitat sa urez
La multi ani! ioanna, sa fi sanatoasa si sa te bucuri de minunea ta mica alaturi de familie
roxy_s spune:
bb_yasmi esti suparata? asa-mi pari
merg sa mai fac un maraton cu Anastasia prin casa, mergem de o manuta acum si in curand speram sa mergem singurica
azi nu stiu daca iesim, este un gerrrr si bate si vantul. daca n-ar bate vantul asta.....
strumphitza spune:
...petru cine are chef de frecat menta online si nu are altceva mai bun de facut, va invit sa vedeti o sesiune foto cu piscotel de vineri, cand nu am avut ce face si i-am facut vreo 200 poze dar am selectat numa vreo 50 si ceva si am pus ca-s prea multe 200 si se plictiseste omu repede
Piscoata cu ochi albastri
ma duc sa ii dau fructele piscoatei si apoi sa o bag la ceva nani ca deja mi-a distrus juma de casa
ieri am fost si i-am luat portita pentru scara din Ikea si ma super enerveaza coboram zburdand pe scari intr-un picior si acum ma impiedic de portita asta asa de incomoda e , parca-mi sta in drum nu stiu ce mama naibii, pana m-oi invata cu ea ma super enerveaza
fug la ale mele, pe mai tarziu
ioanna16 spune:
salutare!!!
multumesc din suflet pentru urari!sunteti minunate si va multumesc ca-mi sunteti alaturi!
pisuc - felicitari!!! sa-ti dea dumnezeu o sarcina usoara si un bebe sanatos!
somleac - noi suntem fara dintoci
haideti sa va servesc un tortulet bun-bun si un paharel de sampanie
miki1979 spune:
neata
noi azi n-am mai fost la spital, nu m-am incumetat dupa ce s-a intamplat in centru cu vandalizarile..plus ca a facut andra febra azinoapte asa ca am zis pas..
roxy, pai daca nasti inainte ca anastasia sa faca 2 ani intri dintr-un cic in altul direct fara pre/postnatal, asa cum am facut si eu, cu aceeasi indemnizatie, nu se recalculeaza nimic..daca nasti dupa ce face anastasia 2 ani, sunt mai multe posibilitati - daca esti deja in 7 luni intri in prenatal ( nu stiu insa cum se calculeaza suma care o iei pt ca 6 luni anteriaore nu sunt pe carte de munca, sunt indemnizatie ), daca nu ai varsta de sarcina ca sa intri in prenatal iti poti baga medicale cred ca sa nu fii nevoita sa mergi la servici pt cateva luni..la fel, nu stiu ce suma ai lua sau cum se calculeaza..pe urma, dupa prenatal/conceediu medical, cand intri in cic pt al doilea copil, ti se recalculeaza indemnizatia dupa regula generala, 75% din veniturile ultimelor 12 luni, in cazul de fata cele 12 luni fiind constituite din primul cic+prenatal sau concediu medical..sper sa fi inteles ceva
madutza nu l-am dus la gradi, ca imi trebuia aviz si pt o zi n-avea sens..si asa le-am inebunit pe astea cu avizele..
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanna16 salutare!!! multumesc din suflet pentru urari!sunteti minunate si va multumesc ca-mi sunteti alaturi! pisuc - felicitari!!! sa-ti dea dumnezeu o sarcina usoara si un bebe sanatos! somleac - noi suntem fara dintoci haideti sa va servesc un tortulet bun-bun si un paharel de sampanie mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011) Nasterea piticei mele Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. |
La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza ...petru cine are chef de frecat menta online si nu are altceva mai bun de facut, va invit sa vedeti o sesiune foto cu piscotel de vineri, cand nu am avut ce face si i-am facut vreo 200 poze dar am selectat numa vreo 50 si ceva si am pus ca-s prea multe 200 si se plictiseste omu repede Piscoata cu ochi albastri ma duc sa ii dau fructele piscoatei si apoi sa o bag la ceva nani ca deja mi-a distrus juma de casa ieri am fost si i-am luat portita pentru scara din Ikea si ma super enerveaza coboram zburdand pe scari intr-un picior si acum ma impiedic de portita asta asa de incomoda e , parca-mi sta in drum nu stiu ce mama naibii, pana m-oi invata cu ea ma super enerveaza fug la ale mele, pe mai tarziu |
Super pozele. Cel mai mult mi-a placut cea cu firul de la mouse intre degetelele de la piciorus. Bestiala!
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
madutza_bra spune:
strumph, daa pe mine tot profa de engleza m-a facut sa-mi doresc sa vizitez Londra . Si pe mine ma incomodau portitele, dar te obisnuiesti repede , mi se parea ciudat cand nu mai era acolo . Mai tarziu am timp sa ma uit si pe pozele piscoatei, ca tb sa ma uit asa mai pe indelete probabil pa pranz cand doarme fata. Am facut si eu niste poze aseara la baita copiilor, le pun mai tarziu.
roxy, eu am nascut la 2 luni dupa ce a facut cristi 2 anisori. Am intrat in prenatal, apoi in cic 2. Indemnizatia la cic 2 este 75% din veniturile pe ultimele 12 luni(2 luni prenatal+10 luni cic1). In cic 2 acum iau cu 4 mil mai putin decat in cic1 , daca nasti pana in 2 ani, se pastreaza aceeasi indemnizatie ca la cic1.
miki, noi l-am dus pe cristi fara aviz , l-a consultat asistenta si a spus sa aducem data viitoare . Pe de o parte ma bucur ca nu a mai tb sa alerg la dr, pe de alta parte imi dau seama ca sistemul e nashpa rau si ca multi copilasi bolnavi care ar tb sa stea acasa, intra totusi in colectivitate
Ai rezolvat cu celalalt spital? ziceai ca afli la ora 12
ioanna, multumim de tratatie