Titanic reloaded ...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paff

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Da,urit,mai ales ca cel ce relata spunea ca a lasat in urma doua doamne in virste care efectiv nu au mai avut puterea sa mearga mai departe si de care nu stiu nimic nici acum,daca au resuit sa se salveze sau nu!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

La asta ma gandeam si eu inainte,ca la suprafata totul e asa frumos.Toata lumea e bine pregatita si instruita dar pana la urma tine si de caracterul omului.Poate in momentele alea te panichezi si nu iti mai pasa de nimeni si nimic si esti primul in barca de salvare

Asta cu siguranta.

Doar ca atunci cand ai functie de capitan o incurci urat de tot daca clachezi si fugi cu barca. O functie inseamna responsabilitati, iar cea mai mare responsabilitate a capitanului este viata pasagerului .

Nu stiu cum as fi reactionat, imi imaginez ce panica si tipete au fost acolo...
Erau si copii pe vas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

De la cei prezentzi in emisiunea de aseara ,am intzeles ca erau si copii,nu s.-au facut insa precizari cu privire la virsta!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

eu am o prietena care a fost pe acel vas.a ramas calma pt ca mai trecuse prin alte doua experiente urate in trecut(cu alte vase) si cumva era calita.
a indrumat si ajutat pasagerii asa cum a fost instruita,iar in mom in care a vrut sa se salveze si pe ea a realizat ca nu mai sunt barci de salvare si ca raft-urile nu se umflau.
atunci a intrat in panica!
salvarea ei a fost o statie de emisie prin care a aflat ca trebuie sa ajunga pe partea inundata a navei,pt ca acolo sunt ajutoarele.
a inotat si s-a tinut de bare,pana au reperat-o si ajutat-o.
un exemplu minunat de OM!
dezamagirea vine din faptul ca despagubirea va fi undeva pe la 3700e,iar ea a pierdut mult mai mult...
asta e...
recunoascatoare ca a ajuns cu bine acasa.nu stie daca va mai pleca pe vas...

asa ca,depinde de fiecare in parte.
instruirea se face f intensiv pe vapor,ajungi sa urasti drill-ul,alarma,difuzoarele etc,DAR se face ca la carte!zvonurile cum ca nu s-a facut pe concordia,nu le cred!
din cate am inteles cei care au murit sunt cei care au sarit in apa,ori aici nu putem judeca echipajul ca nu si-a facut datoria...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Culmea e ca nr.mortzilor/disparutzilor se pare ca ar fi mai mare decit cel anuntzat oficial,pentru ca se pare ca au fost pasageri clandestini la bord!!!!

Chiar moldoveanca ,dama de companie a capitanului in acel moment(nu spun in sensul urit al cuvintului)se presupune ca ar fi clandestina,desi ea sustzine contrariu!

Cred ca daca s edovedeste ca a fost clandestina,mai multe belele se abat asupra capitanului astuia!!!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paff spune:

Acum ma uitam la stiri si spuneau ca in urma cercetarilor s-a stabilit ca nenea capitan si-a parasit nava.
Si s-a gasit si al 13-lea cadavru..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

si ca orice eveniment, tragic sau nu, se speculeaza:

http://shop.lipsiadesign.com/it/prodotto/97742-vada-a-bordo-cazzo-t-shirt-tsrtmncl-vadaabordo-t-shirt-del-giorno

Mergi la inceput