Raed Arafat a revenit. Cum comentati?(2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Revenind la titlul subiectului....
Am vazut acum o retrospectiva a saptamanii politice.Arafat a sustinut dupa cum banuiesc ca stiti o conferinta de presa,imediat dupa discutia cu Basescu,cand a fost reprimit ,de fapt le-a facut onoarea sa accepte sa lucreze din nou.E de admirat diplomatia de care a dat dovada Arafat in declaratii,dincolo de mahalageala de care a dat dovada Basescu in interventia telefonica care a dus la jignirea repetata a lui Arafat..Se vede clasa in Arafat si faptul ca Base e un demagog disperat care se agata de putere.

Iar cel mic a declarat emfatic"Avem nevoie de profesionisti".....ce sa spun,cand l-au jignit pe Arafat atunci nu-l considerau profesionist.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Nu stiu daca cineva a mai postat interviul, nu am avut rabdare sa "rasfoiesc" toate paginile.

http://www.eugeniavoda.ro/ro/emisiuni/medicina/dr-raed-arafat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Nu am mai tinut tv-ul roamnesc deschis, ca jurnalistii buni is oricum de mult plecati, nici ziare romanesti nu am mai rasfoit si daca nu caut eu Romania, nah ca imi apare aici la stiri. Cam vag, ce-i drept. Asa ca am zis ca pe DC tre sa fie o sinteza numai buna. Mianna, n-ai sti cit ti-am multumit pentru ca ai despicat miezul discordiei, asa ca un medic:), ca picata din afara serios ca nu se intelegea absolut nimic.Rufus.Iulia_b, mi-a placut mesajul tau tare mult.Si acum, mai e lumea pe strazi?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Si acum, mai e lumea pe strazi?

mai e, dar tocmai se deruleaza o statistica la tv, si doar 4% sustin c-ar fi on topic (adica zic c-au iesit pe strada pentru Raed).

mersi pentru cuvintele frumoase sincer, sunt surprinsa ca nelamuririle mele au declansat asemenea aprecieri (e a doua oara cand citesc ca posturile mele din acest topic au facut o impresie buna). eu imi doream sa ma contrazica cineva, si inca mai sper ca la un moment dat sa inteleg ceea ce acum imi scapa. nu de alta, dar e trist cand unul din putinele modele pe care le ai te dezamageste - si da, asta a fost Arafat pentru mine. iar degetele de la o mana sunt mult prea multe pentru cei pe care-i admir si ii pot numi model in viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mianna, m-ai facut curioasa sa citesc subiectele, imi propusesem sa nu intru... daca apuc sa o fac, iti spun si de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

eu cred ca a facut bine ca s-a intors... altfel l-ar fi acuzat ca vai vezi doamne ei (basescu si ai lui) au incercat sa faca bine si sa-l aduca pe doctor inapoi dar uite doctorul nu vrea, e lenes si nu vrea sa faca bine....
pe de alta parte sa fii umilit in halul asta si dupa sa te intorci l-ar putea acuza unii de lipsa de caracter cum am mai auzit pe la tv... dar nu este cazul la domnul Arafat
si ma mai gandesc ca pe langa hotii acestia de la putere ma indoiesc ca un om cu bune intentii ar putea realiza ceva pe termen lung dovada e cum au vrut sa desfiinteasca smudrul, si inca nu cred ca au renuntat la ideea asta

Anca 20+ cu
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/

Mergi la inceput