Bv.jassemine,mady_19!Hai anagel_lexi, silvi23!(54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Annesi, nu inteleg de ce sa nu ai voie acum daca oricum depasesti termenul in curand. Cred ca-i poti da drumul.

Ma deprim, eu care speram ca feciorul meu sa vina mai repede cand citesc de termene depasite ma apuca disperarea. Eu speram sa-si faca simtita prezenta pe la 38 de saptamani.

+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Mie mi s-ar parea sadic sa ai voie la contact fizic dar nu la orgasm

+37

Si mie mi s-ar parea aiurea sa ai voie utza-utza dar fara finish-line. Dar invers... Pe mine nu m-ar deranja un finish fara utza-utza, pana la urma un orgasm poate declansa travaliul. Eh!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
36+ cu Mult a fost, putin a ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

ioooi fetelor cand mai citesc ce ati scris?

Felicitari noilor mamici de bulgarasi

Carina - tinand cont ca am nascut pe 1, inca mai am lohii colorate care miros intepator. Mi-am sunat dr si a spus sa mai astept ca o sa treaca.
Mai am taieturi in abdomen cand fac pipilica si ies cu scaun. Si pe canale......nu le mai suport. cand am gaze la fel.
plus ca e un punct deasupra operatiei care inca ma doare la orice miscare....si dr zice ca o sa treaca. vroiam doar sa ma mai informez ca nu-s prea linistita. plus dureri de spate ca la travaliu. eu habar nu am ce e normal si ce nu la cezariana.

sara - si mie mi-a puas interdisctie la fructe si legume crude. Dar daca nu le combini la aceeasi masa nu baloneaza. si mamanci cate putin. Eu rontai cate jumatate de mar, de morcov, cand si cum. cand mananci ceva nou ia cate putin sa vezi cum reactioneaza bebele. daca e ok, continua. eu asa fac.

acum trebuie sa ma mulg si sa-mi fac masaj...am facut niste noduli la sanul stang, offf.

ady a plecat astazi spre Bv sa-i faca actele lui bebitza. sunt tare trista fara el....

Alina - ma bucur mult sa aud ca sunteti bine !!!

mami de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicineata spune:

Cel mai bine cresc bebeii in burtica, e adevarat si ca placenta va fi un pic imbatranita dupa depasirea termenului si nu-si mai face treaba bine, mie asa mi-a zis la nastere.
Daria s-a nascut cu 3,650 si a fost bine ca a fost maricica, ca productia de lapte a fost subtire si ne-am prins si tarziu ca ar trebui sa apelam la completare (pe la 10 zile). Adica eu stiam ca e ceva in neregula dar nu ma intelegeam cu sotu' si cu toate neamurile, experti cu totii in alaptare exclusiva la san .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Cicineata, suna bine o baie fierbinte. inainte am facut si treaba prin casa, am calcat vreo ora si jumatate dupa care am facut cateva exercitii de gimnastica, cat mi-a permis burta, ca doar nu am nimic de pierdut acum. cu plimbarile si urcatul scarilor stau prost pt ca respir foarte greu si stand in fund, din cauza excesului de lichid care imi apasa pe diafragma respectiv pe plamani si nu mai au capacitatea normala. asa ca gafai toata la cea mai mica miscare. de asta mi-e frica si sa nasc natural, ca nu o sa pot respira ca lumea...
io care eram fan nastere naturala, azi o sa duc munca de convingere cu doctorul sa facem ceza... sa nu ma rupa uriasul de bebe in 2 si sa raman traumatizata

Anne 39+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicineata spune:

E bine sa faci ceza, mie la ultima eco de la sarcina trecuta mi-a zis ca bebe are 4,250 si a avut 3,650 deci cam mare abaterea, asa ca nu sa nu-i credem 100% ca avem niste uriasi in burtica, dar eram intradevar si eu mare, ca si tine.
Doctorul meu de acum nu e fan ceza, a zis ceva de genul ca doar o problema medicala sau marimea copilului il pot determina sa faca cezariana. Mie imi convine sa hotarasca el, pentru ca simt ca nu sunt in stare sa iau nici o decizie, pe de-o parte ma gandesc ca e mai usor cu ceza, pe de alta parte zic ca oricum sunt varza jos, ce sa mai tai si burtica, grea decizie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

MATZA eu am gasit un supliment alimentar cu anason chimen fenicul verbina musetel hamei urzica lemn dulce coada calului special pentru lactatie se numeste DECOTTOPIA MAMMA+ SI SE GASESTE LA PLAFARUL DE LA AUCHAN. SE FOLOSESTE ASA 5 masuri (1 masura =10 ml) la 1.5 litri apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

buna tuturor si felicitari mamicilor !
matza si dr_anca - durerea de picior apare din cauza faptului ca bebe se lasa pe acel picior si nici nu permite ca sangele sa circule cum trebuie. cel mai bine ar fi sa incercati sa tineti piciorul cu pricina mai sus, pe niste perne sau pe o patura, pentru a favoriza circulatia.
lady -
scot motatele pentru fetele care asteaptaaaaa (mai ales pentru gianina careia bebita ii face farse)

36+

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Felicitari noilor mamici Jessamine, shoareku si Mady, sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si cuminti iar voi sa va refaceti repede!
Eu tot la promotie 2 in 1 sunt, pana acum am mers vreo 3 statii jumate de tramvai pe jos si cam atat, dar nu s-a terminat inca ziua, mai am timp sa ma plimb!
Scot cateva agitate pentru celelalte fete care trebuie sa nasca zilele astea

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 39+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

P.S. Lady, Cornelia a venit acum 5 ani si 4 luni in urma, acum o asteptam pe Ioana. Vad ca tu iar ai schimbat numele fetei.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 39+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput