Proteste in tara

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

oare e chiar asa greu sa "ridice" un huligan sau ce o fi acel individ care scoate garduri si da foc la cauciucuri, si sa vada ce e cu el...cat e de lucid...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui aka

oare e chiar asa greu sa "ridice" un huligan sau ce o fi acel individ care scoate garduri si da foc la cauciucuri, si sa vada ce e cu el...cat e de lucid...

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Pai vad ca si focurile sunt lasate sa arda, probabil ca face parte din scenariu. Vorbim de un tomberon care arde si care ar putea fi stins cu o galeata de apa, nu de mega incendii.
Eu cred ca trebuie sa-i creeze domnului presedinte suficient imagine de anarhie si haos ca sa justifice iesirea la rampa... Nu poate sa iasa sa se adreseze populatiei decat din postura de salvator al situatiei deznadajduite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Mda, realitatea mea arata altfel. Nu stiu ce statistici au facut acesti domni, insa in jurul meu, concret, lucrurile stau altfel.

Imi plac graficele astea, intre 2004-2010 cultele erau incoruptibile, banuiesc ca atunci puteai sa mori linistit ca nu cerea preotu bani pentru pomeni, brusc in 2010 au inceput sa se mai dezmeticeasca.
Idem pentru oficialii publici. Ei saracii tot in 2010 au aflat ce-i aia coruptie.
Serviciile medicale, 2009-2010 nu sunt corupte, deci e de bine, ce sa mai schimbam legea. Vama, la fel, ce naiba au arestat astia atatia vamesi, ca deja din 2009 erau curati ca lacrima.
Si inca ceva, graficul se refera doar la perioada 2005-2010, nu de cand e Romania, eu as fi fost multumita cu o comparatie macar pe 10 ani in urma, nu mai mult...

Dar acum, ce sa-mi ceri mie, ca eu sunt "viermele" ala care a votat cu "dictatoru", si nici macar nu regret asta :)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

inbox, daca te interseaza, cu siguranta gasesti pe net si date mai vechi. Nu stiu daca si din perioada fanariota.

Eu ma refeream mai ales la PDL, ca ei strigau sus si tare Jos Coruptia, si au ridicat-o tot mai sus, tot mai sus....

Mergi la inceput

De la inceputul disputei, niciun pedelist cu autoritate nu a rostit ceva care sa conteze. E o liniste nefireasca. Parca am fi partid neparlamentar.

Sursa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xenia2006 spune:

e simplu: se cheama MANIPULARE

oamenii aia (si altii, in mediul real sau virtual) sunt manipulati permanent prin reducerea la gesturi reflexe, viscerale... de catre cei tacuti si mult mai isteti

"You Are Not A Gadget"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Mda, mi-e sila de clasa politica, in ansamblul ei, mi-e sila de protestatarii "profesionisti", de galeriile de huligani care se bucura sa distruga bunuri publice si private si apoi ne mai dau si lectii... Si la Realitatea il tot arata pe "leaderul" nu stiu carei galerii, care ne spune ca el va fi in piata si maine, si poimaine si cat de mult este nevoie, si ca jandarmi imbracati in civil i-au avertizat sa nu vina in Piata , si ca ei ii cunosc de la meciuri, ca au fost provocati, ca jandarmii bat batrani neputinciosi etc. Si ca jandarmii instiga prin uniforme, prin pusti etc. Poate trebuiau sa se duca jandarmii goi acolo, ca sa fie asa, un fel de porumbeii pacii, sacrificati pe altarul binelui global... Si cred ca tot jandarmii au dat foc si au vandalizat. Ce mai, acum de fapt probabil se bat jandarmii cu jandarmi "camuflati", ca sa le strice imaginea stimatilor membri de galerii.

Totusi nu inteleg, adica oameni nemultumiti au iesit in strada sa protesteze pasnic, si totusi, cum de galeriile astea s-au dus asa, in corpore? Asa, din pura coincidenta? Ca zice "leaderul" ca nu a fost nimic planuit si nu e o strategie... Oh Doamne, acesti patrioti imaculati, interesati doar de binele tarii si al cetatenilor.

Si invitatii din studioul Realitatea, care explica foarte senini ca si oamenii din galerii sunt cetatenii Romaniei si au dreptul sa protesteze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi
inbox, daca te interseaza, cu siguranta gasesti pe net si date mai vechi. Nu stiu daca si din perioada fanariota.
Eu ma refeream mai ales la PDL, ca ei strigau sus si tare Jos Coruptia, si au ridicat-o tot mai sus, tot mai sus....

Copiloi, perioada fanariota este guvernarea Nastase? Cand acelasi Transparency International nota Romania cu ... 2.6, maxim 3?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Citat:
Si invitatii din studioul Realitatea, care explica foarte senini ca si oamenii din galerii sunt cetatenii Romaniei si au dreptul sa protesteze...

Pe unii din huligani ii cunosc personal...
cei mai multi au sotii, copii, lucreaza ca profesori, ca politisti, si jandarmi... banuiesc ca cei din urma nu sunt in piata
mai sunt si copii...teribilisti...care beau 2 beri sunt muci si se cred zmei...poate si copiii nostri vor fi zmei intr-o zi...
unul din ei e varul meu - din galeria Dinamo. a fost si la revolutie... vrea o schimbare... ce schimbare nu stie nici el...sotia il asteapta acasa. S-a obisnuit cu modul lui de a fi.
Au dreptate cei de la realitatea sunt si ei cetatenii acestei tari...asa cum sunt, asa cum este ea...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Copiloi, perioada fanariota este guvernarea Nastase? Cand acelasi Transparency International nota Romania cu ... 2.6, maxim 3?

De fapt notatia e de vina ca a crescut coruptia in vremea lui Basescu

Cu siguranta, graficele din 2010, 2011 tin cont de notatia diferita din anii precedenti....

Uite www.transparency.org.ro/politici_si_studii/indici/ipc/2011/GraficeCPI2011.pdf" target="_blank">aici, pe pagina 3, un grafic cu tot cu guvernarea Nastase

Ramane cum am stabilit: nici pe vremea lui Nastase nu era coruptia asa de mare ! Asta da performanta!

Mergi la inceput