Proteste in tara

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Am observat o schimbare de 180 grade la redactorii de la Romania Libera in urma cu 2-3 saptamani, dupa ce Basescu a criticat DNA-ul. Redactori recunoscuti ca elogiatori la adresa lui Basescu brusc l-au criticat. Asta pare sa indice ca in culise oamenii cu influenta care-l sustineau pe Basescu au intors armele.

Pe de alta parte opozitia a cedat suspect de usor, "oferit pe tava", postul de sef la senat cedat lui Blaga, post care inlocuieste pe Presedinte pe perioada suspendarii.
Posibil sa existe in culise un scenariu prin care PDL-ul pastreaza preesedentia prin Blaga, dar fara Basescu, si sa mentina puterea pana la alegeri. Poate si Basescu a fost de acord, daca are garantii ca va fi numit premier.

Eu cred ca evenimentele sunt regizate, dar cred ca atunci cand populatia o sa-si dea seama de cacealma o sa fie o revolta adevarata si de amploare. Asta o estimez undeva dupa alegerile din 2012.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus
Ai impresia ca Ponta si Antonescu sunt scenaristii si regizorii evenimentelor?

Evident ca nu. Centrul de comanda este acum la spitalul Elias.

Eu credeam ca-i la GRIVCO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Ok, vom vedea ce va aduce opozitia. Salarii umflate, pensii umflate si falimentul Romaniei.

Lasa, ca am vazut de unde a avut guvernul PDL de platit salarii si pensii. Din credit de la FMI! Merci!

In timp ce ei au furat pe rupte!

Sub PDL, coruptia a atins cel mai inalt nivel de cand e Romania!

Asta o spui tu sigur, din date concrete? Sau din auzite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ok, ceva de la fata locului, altceva decat la TV si cu alte observatii.
http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/15-ianuarie-live-72662.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Citat:

Am observat o schimbare de 180 grade la redactorii de la Romania Libera in urma cu 2-3 saptamani, dupa ce Basescu a criticat DNA-ul. Redactori recunoscuti ca elogiatori la adresa lui Basescu brusc l-au criticat. Asta pare sa indice ca in culise oamenii cu influenta care-l sustineau pe Basescu au intors armele.

Pe de alta parte opozitia a cedat suspect de usor, "oferit pe tava", postul de sef la senat cedat lui Blaga, post care inlocuieste pe Presedinte pe perioada suspendarii.
Posibil sa existe in culise un scenariu prin care PDL-ul pastreaza preesedentia prin Blaga, dar fara Basescu, si sa mentina puterea pana la alegeri. Poate si Basescu a fost de acord, daca are garantii ca va fi numit premier.

Eu cred ca evenimentele sunt regizate, dar cred ca atunci cand populatia o sa-si dea seama de cacealma o sa fie o revolta adevarata si de amploare. Asta o estimez undeva dupa alegerile din 2012.

Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )

de unde va vin ideile astea SF oameni buni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui capcaunul
Citat:

Evident ca nu. Centrul de comanda este acum la spitalul Elias.

Eu credeam ca-i la GRIVCO.

La GRIVCO-i doar casieria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inbox

Citat:

Citat:

Ok, vom vedea ce va aduce opozitia. Salarii umflate, pensii umflate si falimentul Romaniei.

Lasa, ca am vazut de unde a avut guvernul PDL de platit salarii si pensii. Din credit de la FMI! Merci!

A existat o statistica acum cateva luni... banuiesc ca nu au luat in calcul si rata inflatiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

inca odata jos palaria la jandarmi
au izolat piata universiitatii de piata unirii
la piata unirii sunt batausii, la universitate sunt pasnicii demonstranti.

La unirii se dsfasoara acum exercitiu de instructie
adica au acum jandarmii nostri material didactic real. Aplica practic ce au invatat teoretic si au protejat protestatarii pasnici astfel. Eu sunt mandra ca am asemenea jandarmi in tara.

Daca sunt mandra de acest aspect insemna ca romania mai are sanse.

http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html
http://noideea-deea.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:

Cred ca-i supraestimezi.
Mai vedem peste cateva zile sau luni.

Nu, n-am deloc impresia asta. Pe cuvant.

Chiar mi-e greu sa inteleg cum ai putut deduce asta din ce-am spus mai sus, poate ma luminezi.

Din faptul ca ti-ai imaginat cum stau cei doi "tete a tete si consultandu-se cum sa traga mai eficient foloase de pe urma manifestatiilor si cum sa le imparta ulterior."

Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )

Mi-am "imaginat" la modul ironic pentru ca tu spusesei ca puterea si opozitia vor incerca sa traga impreuna foloase de pe urma manifestatiilor.
Data viitoare o sa pun ghilimele, se pare ca sarcasmul nu e punctul meu tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui inbox

Citat:

Citat:

Uite aici niste www.transparency.org.ro/politici_si_studii/indici/bgc/2010/GraphandTables_ro.pdf" target="_blank">grafice lamuritoare.

Mergi la inceput