Gravidute cu tromobofilie - cap 9-

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

am citit ce-ai postat tu,dara-f interesant din ce am inteles eu.eu oricum sunt cam paralela si incerc sa prind din cunostintele voastre legate de trombofilie.eu habar n-am de unde si cum m-am ales cu ea.parintii mei sunt decedati-asa ca n-am pe cine sa intreb...
pe viitor-dupa nastere-ce trebuie sa facem? sa avem grija de noi...
in rest cum trebuie monotorizata sarcina asta cu probleme?
facem anti FXa
d-merii
masuratorile de IR
adica ,vreau sa va intreb ,daca merg la dr U,sa stau linistita,ca stie dumneaei ce sa-mi recomande?

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+10 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Ce ma bucur pt prichinduta lui Toni !! La cat mai multe kg !! Sa le transmiti pupici, Cybele, imi inchipui ce fericita trebuie sa fie Toni De acum incolo se mai linisteste si ea. Cybele multumim ca ne tii la curent

Fetelor, mie mi-au trecut insomniile si de o luna incoace dorm ca valiza in gara, nu stiu care e faza, dar mi-e mai bine asa
Am inceput sa ma misc ca o ratusca si abia ma mai incalt/descalt
Azi-noapte m-a trezit din somn o durere de sale care apoi s-a asociat cu o durere de burta, m-am speriat teribil, am luat un scobutil si apoi mi-a trecut, dar cand patesc asa, tare ma sperii...

Dara, eu nu iau calciu, doar ce doza e in elevit, asa stiu si eu, ca provoaca contractii. Mai bine asimilam din lactate multe, mie oricum imi plac mult toate lactatele si mananc zilnic.

Referitor la greturi, si eu aveam mai mult spre seara, cand si vomitam de 2-3 ori, decat dimineata si bineinteles ca ma panicam ca daca e ceva cu bebe. Cand eram prea panicata ma duceam la dr de familie care are un echo 2D si faceam acolo repede o echo in care ii vedeam inimioara si ma linisteam si ma costa si putin. Si mai faceam ceva, stiam ca fumul de tigara imi provoaca greata/voma si ma duceam cu nasul in fumul de la sotul meu sau pe strada treceam pe langa oameni care fumau si daca imi venea greata, era deajuns, stiam ca bebe e bine. E greu fetelor, stiu cum e, mai aveam un pic si dadeam in paranoia, dar numai cine a trecut prin asta, intelege.
Curaj fetelor, veti vedea ca va fi bine si ne vom tine toate puii in brate!!

33+

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.3 dim + 0.4 seara, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Cybele- ne bucuram de pitica lui Toni, le pupam si le imbratisam cu drag. Sa-i spui ca bee Sven a facut 2.3 kg si e la neonatologoie normala, nu mai estela prematuri, deci se poate.
Cybele - tu ce faci? cum esti? ce planuri ai? te maiasteptam si pe la noi

Ioana - daca te linisteste cu ceva, eu nu am avut greturi deloc, nici sani umflti. Nu cred ca asta e o pb. Stai linistita si fa trat de sustinere.

Si e am avut aseara dureri de burta si de spate, am bagt no-spa, ceai de sunatoare si m-au mai lasat .. deh ce sa facem .. tre sa ne asteptam, vb Raulcai .. la noi la odisee apar bebelusii pe band .. Ralu' .. noi 2, Suzie siGeorgia ramanem ultimele pe acolo :))

Balanta - eu am folost toata sarcina aceleasi produse pe care le foloseam si inainte, mai putin cremele anticelulita ca cica nu stiu ce ar vea .. in rest, nu le-am inlocuit.

in 36+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Da Balanta, iau Utrogestan 6/ zi
Fetelor, Io stiu ca nu trebuie sa fiu paranoica, dar daca nu as fi avut greata deloc ziceam ca am noroc
doar ca saptamana trecuta am fost nasol toata saptamana cu greatza multa dar nici la mine nu era dimineata, ci de la pranz incolo.
Doar ca acum de dimineatza, parac imi era prea bine.
Astept sa vad daca mi se face somn la pranz.
Sunt panicata rau
am si cautat pe net o groza si am gasit un post al Biancai Brad si m-a luat un plans groaznic :(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ioana, nu ai nici un motiv sa citesti pe site-ul Biancai Brad. Acolo sunt doar povesti cu final trist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

am vazut
Too late :((
Doamne, sper ca bebe e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

ii transmit lui Toni mesajele si gandurile voastre, se bucura mereu cand ii citesc ce scrieti!

danezza, eu mai am nitel de stat pe bara si ma apuc de treaba, deocamdata sunt in faza de analize, din fericire pana acum totul e ok, am niste valori bune care imi dau sperante ca trebuie sa iasa bine de data asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

balanta, eu mi-am luat produsele gen: gel de dus, sampon, crema de corp, detergent rufe, balsam de rufe, demachiant, deo roll si pasta de dinti de la Lifecare (produse bio), mai exact brand-ul Krauter, pentru ca pe ala mi l-am permis. Sunt si alte branduri mai scumpe mai bune... Astea bio, e adevarat ca nu prea fac clabuci (nici samponul, nici dero), dar eu sunt multumita. Le foloseam de ceva timp dar acum sunt atenta sa nu se termine si sa fiu nevoita sa iau din comert. Crema de fata o iau de la cosmeticiana mea care aduce produse profesionale din Ungaria, tot bio.
Si eu primesc maine un pachet de la FarmExperss. Iti zic daca ma lasa sa-l desfac inainte, desi nu prea cred...
ioana, fa un beta HCG de dimineata, pana seara ai rezultatul... Ce zici? Pentru neuronii tai, asa.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + 4 Fragmin 2500/saptamana (dimineata - luni, miercuri, vineri, duminica),
4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter 2/saptamana (marti si sambata)
in 20+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Ioana, sau du-te le urgenta, iti face o eco si te linistesti dar eu zic sa stai linistita ca nu ai de ce sa-ti faci pb!

in 36+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

ioana - eu m-am dus in trim I la dr si i-am spus ca nu am niciun simptom si cand mi-a facut eco bebe era ok (numai ma-sa era nebuna). daca nu ai sangerare, durere de burta si iei tratament de mentinere eu nu cred sa fie probleme insa, pentru linistea ta, e mai bine sa te duci la un control sa vada inimioara (la urgente sau la alt dr la eco).

dara - si eu stiu ca ar provoca contractii calciul. eu una nu am luat suplimentare (decat din complexele de vitamine), iar la analize am avut tot timpul calciul in limite (si fierul... dar totusi am anemie )

cybele - multumim pentru vestile de la toni. sa dea domnul sa treaca cat mai repede de la prematuri, asa cum a trecut bebe sven si apoi, sa mearga amandoua fetele acasa

carpediem - pe mine din cand in cand ma mai incalta sotul (ma mai alint si eu). oricum, mi-am cumparat papucei cu fermoar, care se inchid usor

balanta - eu am folosit aceleasi cosmetice, mai putin pe burtica, unde am aplicat doar ulei de masline. burtica mi se pare mai speciala si nu am vrut sa bag chimicale.

trombofilia stiam ca am mostenit-o de la mama mea care, la randul ei a facut tromboflebita cand era insarcinata cu mine. pentru ca mutatiile sunt heterozigot acum stiu ca tatal meu nu e mutant.

36+

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput