Gravidute cu tromobofilie - cap 9-
Raspunsuri - Pagina 10
ioana3110 spune:
Merci cybele! Sa stii ca ma ajuta informatiile sa ma linistesc.
ORicum, dupa cum zicea una din fete pe aici, "ma-sa e dusa!"
Eu, sunt dusa cu memeaca! Dupa panica de ieri, azi am fugit la eco si m-a luat plansul cand mi-am vazut odorul de 1,5 cm, sanatos si frumos care mi-a intors fundul cand doctora a vrut sa stea sa se uite mai bine la el :-), manca-l-ar mama.
Deci suntem bine. Sper sa fie in continuare la fel, caci saptamana viitoare mergem in Italia cu avionul si am emotii.
dara76 spune:
Niccostea, daca vrei totusi la Medcenter, poti sa te duci si la Raluca Manolache de la Medcenter Berceni, lucreaza non-stop cu dr Avram, de cate ori am vorbit cu dumnealor, deja vorbisera intre ele.
Cel mai bine o suni pe dr Avram pe mobil (dumneaei e obisnuita cu telefoane de la paciente noi, cu care n-a mai vorbit, pt. ca pana acum isi facea programarile singura, nu i le facea medcenter.
Si tantiile de la receptiile medcenter imi par cam cu capul, mereu am avut probleme cu ele, as zice sa nu te iei dupa ele. Insa dnele dr Avram si Manolache merita.
Asta daca mai vrei sa mergi pe filiera dr Avram.
27+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
ioana3110 spune:
dr Uscatescu se intoarce luni 23 ianuarie din concediu.
Stiu ca merg eu sa imi faca antifxa
Rainbow, nu cred ca e ou clar. Asa arata cand e mic dar mai asteapta o saptamana si repeta eco.
Musette_1982 spune:
balanta, n-am avut voie sa deschid pachetul de la Farmecpress doar dupa ce am achitat.
niccostea, la d-na U merg eu la sfarsitul lunii iar analizele pe care ti le face la Fundeni, din cate m-am prins eu, pot doar identifica anumite efecte ale trombofiliei.
Daca cel care te-a trimis la hemato este genetician inseamna ca suspecta o trombofilie ereditara. Pentru asta se fac un set de 9 factori in laboratoarele de genetica (daca vrei sa-i faci pe toti, eu am facut 7, pentru ca pe aceia i-a considerat geneticiana probabili) ori sunt doua pachete la Synevo care tot asa, identifica chestiunile cele mai probabile, frecvente. In ambele cazuri sari de 1000 de ron. Poate mai bine e sa mergi la consult ca sa nu cheltuiesti in avans si sa vezi ce ti se recomanda sa investighezi.
Eu oricum mi-as fi facut factorii ereditari ca sa stiu clar ce pot transmite lui bebe, ca sa ii pot investiga si pe ai mei si sa ii pot monitoriza si pe ei si pe mine pe viitor in speranta unor batraneti neafectate de aceasta boala.
Fetelor m-ati pus pe ganduri cu celulele stem...
MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + 4 Fragmin 2500/saptamana (dimineata - luni, miercuri, vineri, duminica),
4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter 2/saptamana (marti si sambata)
in 20+ cu Marin Constantin
raluca.c spune:
FETELOR
Fetelor am si eu o mare rugaminte, am fost sa-mi ridic injectiile de la farmacie si mi-au spus ca importatorul nu a adus anul acesta innohep, sunt disperata, nicaieri in BRASOV nu gasesc innohep de 0.35, oare il pot inlocui cu ceva? mai am doar pt 2 zile, help!!!!
18+
Raluca.c - mutatia genei MTHFR heterozigot A1298C, 2 sarcini oprite in ev. la 6 saptamani, ultima in iunie 2011, Amh 0.4, Rh negativ
suzieq spune:
raluca, sunt cateva farmacii sensiblu care au in Brasov, suna repede si rezerva-le:
http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=innohep&ItemId=2178491
MTHFR C677T Homozigot
+36
dara76 spune:
Raluca, sunt cele 3 farmacii din Brasov date de Suzie si in plus tot pe ei poti sa-i rogi sa li se aduca de la alte farmacii Sensiblu din tara (tre' sa dai de cineva mai dragut) si dureaza vreo cateva zile. Ei vad si stocurile.
Altfel ma gandesc ca in caz de urgenta poti sa iei mai mari (10000 sau 20000 si sa faci proportional din seringa cat ar veni 3500). Dar asta doar daca ramai fara, pana gasesti.
27+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
gabrielarusu spune:
buna
Ralcua ai rezolvat cu innohepul?
dc nu iti voi da eu pe PM un nr. de tel. al uni dr. care poti vb cu el si iti va trimite injectiile la orice farmacie sensiblue din BV, acest nr. mi la oferit d. asistenta de la fundeni in caz de nu gasesc in farmacii.
32+ Maria Elisa
raluca.c spune:
Multumesc Suzi, Dara, Gabriela am sunat la Sensiblu si am gasit, doar ca nu le pot lua compensat, eu sunt asigurata la OPSNAJ, deasemenea s-ar putea ca importatorul sa nu aduca prea curand, dc vor sa-l scoata din lista de compensate. Multumesc mult de ajutor.
18+
Raluca.c - mutatia genei MTHFR heterozigot A1298C, 2 sarcini oprite in ev. la 6 saptamani, ultima in iunie 2011, Amh 0.4, Rh negativ
niccostea spune:
Multumesc pentru raspunsuri!
Din pacate nu am nr de mobil al dnei Avram. I-am scris sapt trecuta pe adresa @medcenter.ro, insa nu mi-a raspuns deocamdata.
Pana una-alta, pentru ca in curand se face o luna de cand mi-a trimis dr. la hemato si eu - nimic, m-am programat la Dr. Manolache, Medcenter Berceni.
La hemato nu m-a trimis geneticianul, ci ginecologul. La un genetician nu am ajuns inca, dar inteleg ca trebuie sa trec si pe acolo... Musette, mi-ai dat idei cu factorii ereditari (incredibil cat de 'tufa' am putut sa intru in sarcina asta ; incet-incet sper sa ma dezmeticesc, totusi).
The best way to make your deams come true is to wake up.