Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 21

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Buna fetelor,
Ce faceti? Eu acum am venit de la serv. Tin sa va spun ca aseara a fost cea mai odihnitoare noapte de vreo 2 luni incoace. Am dormit super bine, m-am intors de pe o parte pe alta fara sa ma chinui, nu m-am mai trezit sa merg la toaleta si nici sa beau apa. Va doresc si voua sa dormiti cum am dormit eu aseara.
Kovacsc pt arsuri eu iau asa : Renie/Dicarbocalm/Malox...si isi fac efectul,imi mai trece daca beau si lapte rece; deabia astept sa scap definitiv de ele. Tu ce faci?
Ronina vreau si eu zapada...macar un bulgare
Irinaelena inseamna ca e ok daca nu ne-au speriat aceste BH
Chito si Tala eu pregatesc niste cartofi la cuptor cu pulpe, o salata verde si ca desert mi-a venit pofta de o budinca cu frisca(sper sa-mi iasa)Sa aveti pofta buna!
Oana imi dau decat pe sfarcuri(s-au modificat oricum, dar nu stiu dek de la crema sau asa era normal), dar e f lipicioasa crema asta. Tu ai folosit? Sau vrei sa folosesti?

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Citat:
citat din mesajul lui happylica

aredwynn, din ce am citit pe colo.. pe colo.. burta coboara cu 2-3 saptamani inainte de nastere. poate ti se pare tie. tin pumnii sa fie bine, te asteptam cu vesti bune!

edit: uite ce am gasit chiar pe dc, la sapt 32 de sarcina

S-ar putea sa observati o cantitate mai mare de mucus pe care il elimininati, numit leucoree. Uterul dvs marit apasa pe diafragma, si s-ar putea sa simtiti ca nu mai puteti respira. Acest lucru se va rezolva atunci cand bebelusul va "cadea" (de obicei cu 2-3 saptamani inainte de nastere).

varsta bebelusei Alexia

Asa stiam si eu, de asta ma cam ingrijorez. Eu zic ca nu mi se pare, adica o vad mai jos decat era inainte (si in functie de buric) si simt miscarile mai jos.

33+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

hello burtici..

sunt si eu pe aici nu prea sunt bine dispusa..
burta si mie mi se pare ca mi s-a lasat de fapt sunt sigura!!aseara am avut si eu intepaturi in col,langa vezica sau la vezica nu stiu exact si dadea fata cu capul cred de am zis ca iese deja.

sper sa mai stea cateva saptamani macar,mi-am facut programare la analize pe 9 februarie,la ginecolog pe 15 si apoi pt dosar pe 22 februarie,sper sa ajung pana atunci.
diseara merg la curs sa vedem ce ne mai zice..

va pup pe toate

mada 33+ MAYA-ELENA
AMR <7 saptamani!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

Mada, aredwynn, tin pumnii sa fie bine!
Bia, si eu vreau sa folosesc, am cumparat deja Lasinoh, sper sa aiba aceleasi rezultate. Am inteles ca trebuie folosit in ultima luna, cum zicea si Chito, pentru a evita ragadele.

31+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

magddalena cred ca mai avem destul timp pana nastem, asa ca nu trebuie sa ne facem griji. Mai avem cel mult 7 sapt. Ce analize iti mai faci pe 9 feb? Si pe 22 feb pt ce dosar? Ti-ai facut bagajul? Ai spalat hainutele?
Oana bn ar fi sa isi faca efectul si sa nu avem probleme. Pup

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Scrisesm si reteta, dar vad ca nu s-a publicat: Dara, ziceam ca reteta mea e pt puturosi: pun in putina apa cu putin ulei de masline niste ceapa tocata pana se inmoaie. Apoi adaug si legumele (din amestec de legume congelate: broccoli, conopida, fasole verde, mazare si morcov). Se fierb repede si la urma pun putin lapte cu putina faina si gata. Si piure de spana papam des din cauza de tendinta de constipatie la David (dar eu nu-l mai fac la lapte si unt pt ca am citit undeva ca cica nu e bine sa le amesteci, legumele cu lactatele in general). Dar ii fierb si cateva oua de prepelita si il mananca cu placere..
Legat de bani si eu l-am avertizat pe tati ca daca se infiinteaza careva la el sa faca urat.
Aredwin poate nu e cazul sa te ingrijoreze tare burtica pt ca eu cred ca se lasa si de la greutate. Asa am patit si la David, iar cu 2-3 saptamani inainte de termen n-am observat nimic deosebit. Poate ca doar gravitatia isi face treaba.

Oare cum poate sa ajute Garmastanul daca e dat cu o luna inainte? Eu sunt aproape sigura ca am facut ragade pt ca nu mi se declansase lactatia cum trebuie, iar Garmastanul (credeam eu) a ajutat la cicatrizarea ranilor. Altfel ce sa faca? intareste pielea? Trebuie sa intreb si eu pediatra despre asta.
Miha succes! si promit ca atunci cand sunt gata le postez.
Bia tu faci frisca in casa? mie nu-mi iese Cum e budinca asta?
Magda, daca ai emotii din astea de ce nu suni medicul? Oricum, eu as lua un No-spa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Oana, bine ai revenit cu vesti bune - pentru cezariana cred ca 5 zile de spitalizare e cam standard.

Dorinutza, felicitari pentru vesti bune ... cum ai facut sa nu iei deloc in greutate in 26 de saptamani de sarcina???
(cred ca asta asteapta si dr mea de la mine, dar din pacate...nu e cazul...

J.D. sper sa iasa bine rezultatele.

De Bubchen problema mea acum e ca in Belgia n-am gasit ...noroc ca nu-i asa o tara mare si intr-o ora suntem in Germania
Sper sa ajungem sambata in Germania, ca vrea sa vad si oferta de acolo de carucioare, scaunele de masina, patuturi etc. ... de-abia astept (sper sa nu itnervina nimic);

M-a sunat si mama ...prinde tare bine sa ai cu cine discuta despre toate prostiile care-ti trec prin cap; posibil sa o fi stresat un pic pe ea, dar eu ma simt mult mai bine

Despre burtica...coboara si ea cand cum; teoretic cu 2-3 saptamani inainte de nastere; practic poate sa coboare si mult mai devreme, dar poate si sa nu coboare decat chiar inainte de nastere sau nici atunci (in mod sesizabil).
Sper ca toate burticile coborate sa mai aiba rabdare pana mai aproape de termen

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

Emmaella: wow ce bebita mare ai, sa creasca mare si sanatoasa Sper sa nu fie nimic grav cu pulsul, ai grija de tine
Dia_tm: Trimis, sper sa ajunga netopita pana la tine Azi sunt si eu mai linistita ca misca bebe mai mult, ultimele 2 zile au fost un cosmar din punctul asta de vedere. Prefer sa nu ma lase sa dorm toata noaptea decat sa ma mai dispere cu linistea
Irinaelena: multumesc de info, esti o draguta ca de obicei Voi cauta si eu ser in sticluta cu picurator, e cu siguranta mai comod de utilizat. Pentru picurat in nas eu am luat o pipeta, imi imaginez ca e mai usor decat cu seringa.
Oanace: felicitari pt bebita maricica. Si eu am revizuit ieri hainutele si am constatat ca am deja destule pt pana in 3 luni, insa mi-am dat seama ca nu prea am body-uri cu maneca scurta, friguroasa cum sunt eu le-am luat cam toate cu maneca lunga, sa nu faceti si voi ca mine In Timisoara tot 5 zile se sta la cezariana.
Chitosenia: bafta, sper sa iasa bine analizele! Lasa ca nu e bai daca ne mai tratam din cand in cand si cu putina cola, si eu ii cam duc dorul
Tala: yami, suna bine ce ai gatit. Eu cred ca voi face pt cina niste paste cu sos de ciuperci si tzuchini ca asta am in dotare acum.
Dara: si mie tare mi-e frica de streptococi si alte oratanii ce le poti lua de prin anumite spitale. Cineva imi povestea ca in Timisoara a asistat la nasterea unei prietene intr-un spital de stat si s-a oripilat cand a vazut masa de nastere ruginita Nasterea e oricum destul de traumatizanta, nu mai ai nevoie de privelisti triste si de asistente care urla la tine.
Aredwynn: tin pumnii sa ne vii cu vesti bune grabeste putin concediul ala si sa vezi ce bine e apoi
Bia_Mi: norocoaso, eu am avut o noapte tare grea, abia spre dimineata am adormit. Vine vineeeee... bulgareleeee!
Magddalena: trimit un pup de bine dispunere
Wali si Lelu oare ce mai fac? Nu mai intra sa ne dam si noi o intalnire in Timisoara candva...

Eu inca n-am scapat de tot de muci, asa ca inca nu am inceput sa spal hainele bebitei, am bagat tot de ale noastre. Sper sa nu ajung sa nu le mai termin la timp daca tot o lalai asa cu saptamanile

31+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui ronina

Buna fetele!

Irinaelena: multumesc de info, esti o draguta ca de obicei Voi cauta si eu ser in sticluta cu picurator, e cu siguranta mai comod de utilizat. Pentru picurat in nas eu am luat o pipeta, imi imaginez ca e mai usor decat cu seringa.

Sticla cu picurator era goala, pun eu ser in ea cu sergina .
Dar si pipeta e f buna, eu cu seringa nu m-am impacat, pt ca nu puteam cotrola cat puneam in nas... ma chinuiam sa apas incet, dar pana la urma tot prea mult puneam.

Irina, 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna fetele,

emmaella felicitari pt vestile bune de la eco! Sper sa iasa bine rezultatele de la celelalte analize
dia_tm ce tare esti , cum ma sa-ti certi sotul? Ai uitat ca ai un loccatar la tine in burtica?
Oanace felicitari pt vestile bune de la eco
Aredwynn eu sper sa vii cu vesti bune de la medic
Ronina hai ca acusica trec si mucii tai si te poti apuca de spalat, stai linistita

Pup

Monica, fericita 30+ cu Cezar-Andrei

AMR: 10 saptamani

Mergi la inceput