Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 21

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Ronina, si eu sunt racita si suflu mucii toata ziulica...de mi s-a iritat nasul si mucoasade-abia astept sa treaca....si sa ma apuc de hainute.
eu merg maine la echo, si sper sa fie totul bine...pe bebe il simt mare si puternic...mai ales ca l-am cam zguduit cu stranuturile si tusea, si el ,ca un berbec veritabil...imediat riposta
am fost pe la kiabi, dar nu aveau mari reduceri...am luat un sac de dormit la 23 ron...cam roz...dar in lipsa de alte culori la reduceri...l-am luat si am mai luat o salopetica de reiat crem pt iesirea lui bebe din maternitate.
cand imi trece raceala si aranjez hainutele...fac si o poza si o pun pe picassa cu toate achizitiile
aaa si mi-am luat si 2 camasi de alaptat la 40 ron bucata, un haslat cu buzunar si papucei de bumac moale...e aproape gata bagajelul
ma intreb ce mai fac pana nasc (in afara de perna de alaptat)

Miha, mamica fericita de Rares si 28+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Irinaelena: aaaaa, m-ai luminat acum
Monna: da da... tre' sa se termine curand ca deja a trecut mai bine de o saptamana.
SuperMami: off, cum ne doboara raceala asta rand pe rand. Multa sanatate si bafta maine la echo!

Vad ca am ajuns la pagina 20, ma pun pe facut capitol nou sa o mai scutesc pe Monna

31+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart_apr2012 spune:

Ronina am facut eu capitol (Monna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Monna, ai facut tu deja capitolas sau mi se pare?

Edit: se pare ca da, multumim!

31+ Bianca

Mergi la inceput