Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 21
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_p_D_p_/J_p_D_p_.jpg)
J.D. spune:
Am cumparat ergo carrier/ul azi si vi/l recomand din toata inima. face toti banii. l/am probat cu o papusa de 3,5 kg si nici nu se simte ca ai ceva atarnat la pieptul tau. L/am purtat si pe Finn cam 1 ora si pot sa spun ca e super. La sfarsit de saptamana o sa incerc si purtatul in spate. Ar cam trebui sa/l mut pe Finn in spate pentru ca ma apasa pe burta si frate/sau nu este prea fericit cu inghesuiala.
Finn Constantine 15.10.2009 si 25+
Euan Tudor
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dara76/dara76.jpg)
dara76 spune:
Merci J.D., am cautat si eu ieri o Manduca second-hand si neam daca am gasit, tu ai luat nou? Merge si la nou nascuti? Stiu ca Manduca are o adaptare si pt. nou nascuti. Ca barbatii nu le au cu wrapurile si as lua ceva sa foloseasca si tati.
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_cp/dana_cp.jpg)
dana_cp spune:
Va pup, gagici.
Eu sunt zombie, noaptea nu dorm (dar la cat de obosita sunt nici nu pot face altceva, pur si simplu stau cu ochii pe pereti), iar ziua muncesc in draci. E ultima saptamana la birou si evident toata lumea vrea cate ceva, handoveruri, etc etc. Singurul lux pe care mi-l permit seara e cursul Lamaze si gimnastica pt gravidutze, inca acum si de asta mi-e frica pt ca ambele sedii sunt in jurul Universitatii si azi, de exemplu, a trebuit sa ocolesc pe la mama naibii ca sa ajung acasa. Macar de-ar demisiona idiotul de basescu sa nu fie in zadar toate eforturile astea..
Nici nu ma mai pot concentra, am citit in diagonala ce ati scris - o sa reiau cand o sa-mi linistesc creierii.
O noapte linistita va doresc, cu cat mai multe ore de somn! cu Gaza, DPN 30 Martie
J.D. spune:
Dara, am luat nou. Ergo are infant insert care se foloseste de la 3 la 7 kg. eu am tot citit si testat si de aia am ales ergo. imi place mai mult si ca design si suporta greutati mai mari decat manduca. mi/a mai placut si cel facut de liliputi. eu am mei tai de la ei si e super bun. incearca pe ebay uk acolo am vazut cateva la pret mai bun second hand.
Euan Tudor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumfy_12/strumfy_12.jpg)
strumfy_12 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ronina A nins in Timisoara, e asa frumos afara ![]() ![]() ![]() |
Trimite si la noi zapada!!!
Mami fericita de strumfita si
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/emmaella/emmaella.jpg)
emmaella spune:
Buna dimineata
Am ajuns si noi aseara ,tarziu, de la doctor.Analizele mi-au iesit bine,fetita este foarte bne,s-a intors,are 2 kg.Mie mi-a gasit pulsul prea mare 144 bpm,lucru care l-a ingrijorat putin pe doctor asa ca m-a trimis la cardiologie unde am favut un EKG si un ecograf iar rezultatul a fost trahicardie sinusala
.Nu mi-a dat deocamdata nimic asteptam rezultatul la alte analize TSH si inca vreo doua si in functie de el o sa primesc si tratament
.Sunt data peste cap,n-am avut niciodata probleme cu inima,doctorul spunea ca se mai intampla in sarcina,oricum eu in ultima vreme obosesc foarte repede
.Oricum in sarcina asta am avut toate durerile posibile
acum de mai bine de o saptamana au inceput iar insomniile
e cumpli sa nu poti dormi dar asta este
.
Am vazut ca vorbeati despre nastere,despre cat se da la medici,eu tot ce pot sa spun este ca nu-mi place sa umblu cu plicul dupa mine,sa intreb in stanga si-n dreapta cat trebuie sa dau.La prima nastere a fost groaznic ,din cauza durerilor nu mi-am dat seama ca trebuie sa dau banii la inceput si moasa care a stat cu mine pana a venit doctorul s-a purtat groaznic.Dupa ce am nascut i-am dat banii(habar n-am de ce,probabil pentru ca eram fericita ca totul s-a terminat) a devenit alt om si nu mai stia ce sa-mi faca,problema este ca nu prea mai avea ce.Apoi am dat bani pentru fiecare camasa pe care o ceream(nu ne lasau cu camasile noastre) pentru fiecare informatie pe care o ceream .Mi s-a parut umilitor si de data asta nu mai vreau sa trec prin asa ceva,am ales sa nasc la Regina Maria ,nu stiu daca e rau sau bine, dar macar tiu de la inceput cat ma costa, si am auzit ca, conditiile sunt bune.
La noi umparaturile nu sunt gata,inca nu am reusit sa cumpar hainutele cu care o vom scoate din spital insa spre ca saptamana asta sa rezolvam si aceasta problema.
Va pup si sper sa mai revin astazi in caz ca nu adorm (eu functionez rau de tot fara somn si deja s-au adunt prea multe nopti albe)
Emma,mami de Andrei(7 ani) si31+ Anastasia
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dia_tm/dia_tm.jpg)
dia_tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ronina A nins in Timisoara, e asa frumos afara ![]() |
Ronina, trimite si la noi un pic!
![](icon_smile_big.gif)
aici e doar frig, si de maine incepe iar sa ploua.
Emmaella, imi pare rau de diagnosticul respectiv; dar sunt sanse mari sa fie doar ceva legat de sarcina care va reveni la normal dupa aceea.
(daca joi am in continuare tensiunea mare urmez si eu la cardiolog...
despre scutece si servetele si cosmetice...
scutece - cu Happy nu ne-am inteles nici noi, desi am prietene care le-au decretat in topul preferintelor.noi am ramas la pampers si huggies.
servetele umede... de regula pampers;
iar cosmetice - Bubchen a fost o descoperire fascinanta (si acum ii mai iau Adrianei, si in curand facem o tura de aprovizionare, inclusiv pt bebe); sincer mi s-au parut produsele cel putin la fel de bune ca si Mustella sau Klorane sau altele din farmacii, iar la capitolul pret e incomparabil (si pe vremea respectiva se gaseau si la supermarket).
Azi dimineata, inainte de a suna ceasul, era sa-l cert pe sotul meu, sa-l intreb ce-i vine la ora aceea matinala sa ma gadile in loc sa ma lase sa dorm...dar am realizat ca el n-avea treaba cu mine, erau doar niste picioruse mici de bebelina
![](icon_smile_blush.gif)
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Mi-am luat si ciorapi de compresie/confort cotra varicelor (cam tarziu probabil...), dar nu mi se par deloc utili ...mai vad dupa cateva zile daca au vreun efect sau nu.
Ieri dupa un pranz minunat si fara glucide (carnita de pui cu mix de legume), mi-am facut stomacul praf...habar n-am de la ce anume...trebuie sa iau legumele pe rand nu asa amestecate, sa ma lamuresc cu care ma mai inteleg si cu care nu.
Diana - mami de
![](zana.gif)
![](gravida.gif)
J.D. spune:
Dara, cel mai bine e sa incerci diferite carrier/uri. Nu toate ti se vor parea confortabile, sau bebe nu va vrea sa stea in orice. O solutie ar fi sa imprumuti de la cineva sa vezi cum e si apoi sa/ti cumperi. pe facebook este un grup numit Saptmana internationala a bebelusilor purtati 10-16 octombrie 2011 si acolo exista un album Imprumut cu mare drag in care mamicile pun poze cu acrrier/urile pe care le imprumuta si pentru cat timp.
Euan Tudor