Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 21

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna fetele,

Amy sa-i fie de bine botezul micutei si sa va traiasca finuta!
Strumfy sanatate multa Andrei
LGabiL sanatate multa si printesei tale
Tala, bravo... esti harnicuta, nu gluma . Din cate stiu eu daca el iti boteaza tie tu nu-l mai poti cununa pt ca nu se intoarce seerviciul, cum ar veni. Dar mai bine intrebi la biserica.
J.D. ufff... eu sper ca totusi sa scapati de radiografia aia . Si la noi au fost cateva zile cu temperaturi de astea
dia_tm ufff... imi pare rau de valoarea la limita dar eu nu cred ca-i vorba de diabet (asta e doar parerea mea). Eu am avut o valoare peste limita si totusi mi-a zis ca nu e dibate dar sa fiu mai atenta la ce mananc. Din cate stiu aici se pune diagnosticul de diabet la 2 valori peste limita deci... Si de nemancat, mie mi-au zis sa nu mai mananc dupa ora 24, deci cam cu 8 ore inainte.
Niko sanatate tatalui tau
Mada stai linistita ca nu esti singura fara bagajul facut... eu il tot aman ca ma gandesc ca inca mai e timp . Imi pare rau de contractia de aseara, sper sa nu se mai repete curand
Bia_Mi stai linistita ca nici eu n-am avut contractii pana acum, decat vreo 2 dar mai pe la 6 luni si atunci cand eram foarte obosita. Moasa mi-a zis ca nu la toate gravidele apar si e posibil sa le simti si mai incolo.

Pup fetele

Monica, fericita 30+ cu Cezar-Andrei

AMR: 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Ciao fetele!

Azi sunt mai lenesa, nu voi mai scrie la fiecare in parte ca mi-e cam somn, deocamdata doar semnez prezenta

31+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Seara buna la burtici!
Multumesc fetelor pentru recomandarile de ikea, sper luna viitoare sa ajung, luna asta nu cred.
Am fost si noi la morfologie sapt trecuta, a ramas tot fetita si avea in jur de 700 g, foarte activa si frumoasa , zise cioara.
Dr mea e foarte incantata de sarcina mea, ca sunt o gravida cu analize de vis, isi facea griji ca nu am pus nici un kg pana acum, eu sunt chiar bucuroasa insa. Burtica creste frumos, e mai mica decat o aveam la Stefan la varsta asta a sarcinii, dar bebe e in grafic, deci nu-mi fac griji.
Problema e ca sunt din nou anchilozata si mai am inca 3 sapt de munca pana la conc de odihna si apoi prenatal...am trecut iar pe indometacin si clocit in pat de cand vin pana ma bag la somn... sufar mai tare ca nu ma pot juca cu Stef cum mi-as dori, eu sunt cu activitatile usoare, tati cu fugaritul...
Vroiam sa confirm si eu ca batista bebelusului e o inventie tare faina, eu am folosit-o la Stef de pe la 6 luni cand statea in fund, nu era f incantat de ea pt ca nu ii placea zgomotul aspiratorului, dar pompita nu face mai nimic.
La fundulet stergeam cu serv pampers din pachet verde, mi s-au parut cele mai putin ude dar si mai putin parfumate si il dadeam la fiecare schimbat cu bepanthene in strat f subtire, cand vedeam ca se inroseste usor la fundulet, incalzeam ceai de musetel (faceam zilnic cate o cana) si cu comprese sterile stergeam dupa fiecare pipi si a doua zi era ca nou.
Am schimbat si noi semnatura de azi, cu o zi mai devreme ca nerabdarea e mare .
Pupici!

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Tala, please, daca o sa faci costumase si contra cost, sa ne anunti, eu sunt prima pe lista, ma inscriu, ca o sa fie nevoie si nu stiu unde sa ma duc :) Vorbesc serios.

27+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

buna seara burtici..
nu.. nu am scapat de raceala.. dar nu-s rau. dimi imi curgea rau nasul, stranutam continuu... am bagat vit c si mi-e mai bine. cred ca e coincidenta.. ideea e ca mi-e mai bine.
tala, parerea mea e k este o prb. am avut o discutie asemanatoare cu fiica unui preot, care spunea ca nasul trebuie
sa ramana nas.. si finul .. fin. daca el va boteaza copilul si apoi voi il cununati pe el, care mai e nasul si care
finul?
felicitari pt co. eu ar tb sa ajung la sv sa duc prenatalul. mi-e lene

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune!!

Eu am avut 3 maini la cezariana , un total de 1700 ron. (in 2008)

Dara, eu am folosit Bepanthen. La fiecare schimbare de scutec. Iar pentru sters, doar servetele umede. Doar daca era mai "urata" treaba , spalam la robinet. Dar eu nu am avut deloc probleme cu pielea lui, stiu copii care nu au suportat servetelele umede si/sau pampersi.

Dana, la mine prima nastere a fost cezariana (motiv:HPV) deci la a doua nu prea am de ales.

N-am citit inca tot ce ati scris, revin mai tarziu, sau maine, daca azi nu mai am timp!

Irina, 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Ma bag Dara, cum sa nu? Sunt acum fleasca de oboseala pt ca altfel il terminam in seara asta, da mai am si de pictat la el (plus de gandit detaliile tehnice caci vrea sa se si transforme in masina )
Happy cred ca ai dreptate. Mi-am adus aminte in seara asta ca avem in cercul nostru de prieteni (sau mai bine zis cunostinte pt ca nu avem asa multi prieteni ) si un preot pe care l-am sunat. Mi-a zis ca este clar 'conflict de interese'. Ideea este ca eu imi doresc f tare sa cunun pe varul asta al meu, asa ca se pare ca nas nu o sa fie la fata, dar e o solutie sa impac si capra si varza, si o sa fie mos (e prima data cand aud de asa ceva - el duce copilul la biserica si il preda nasilor, tine lumanarea si alte chestii, dar n-o sa se cheme nas )
Cu lenea te inteleeeeg. Nu stiu ce porumbel mi-a iesit azi din gura si am zis ca iau laptop-ul sa mai lucrez de acasa (si tot regret din secunda in care am zis asta).
Maine o sa pun poze si cu ce am luat pt marturiile de botez insa am nevoie de idei pt ce sa pun in ele (o sa fie un fel de saculeti cu...ceva...dar ce?)
Si atat, sunt franta, ma duc la nani.
somn usor va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

saculeti cu uscaciuni din alea.. mirositoare (frumos)

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Bia pentru arsuri ai luat dicarbocalm? Pe mine ma ajuta foarte mult, uneori si doar jumatate din el isi face treaba foarte bine.

Cristina 27+ Karina, fetita noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

In marturii merge o poza mica in care sa fie bebe?

27+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput