Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 21

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Neata,
Acum am recuperat ce ati scris.
ma pregatesc sa merg la dr de familie sa-mi dea prenatalul si apoi fac o oprire pe la mall.
Ami, reforma trebuie inceputa de la politicieni, in marea lor majoritate corupti,care atribuie niste contracte banoase unor firme fantoma, iar banii nostri din contributii nu sunt gestionati cum trebuie.
sper sa pice Base si sleahta lui de netrebnici care au saracit poporul asta
o zi frumoasa!

Miha, mamica fericita de Rares si 27+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Neatza!!!
Eu tot cu insomnii...iar Andra tuseste, pana ieri a avut si febra...noroc ca am scapat.
Vad ca ati inceput spalatul hainutelor... si pregatirile... eu le tot aman...tre sa fac ceva modificari de mobila prin casa (sa duc patutul de bebe in camera Andrei) sa eliberez un dupapior pt haine, sa caut hainele de bb, dar inca mi se pare cam devreme.
Va las o calda si sa aveti o saptamana frumoasa.

Mami fericita de strumfita si 31+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Neatza!!!
Eu tot cu insomnii...iar Andra tuseste, pana ieri a avut si febra...noroc ca am scapat.
Vad ca ati inceput spalatul hainutelor... si pregatirile... eu le tot aman...tre sa fac ceva modificari de mobila prin casa (sa duc patutul de bebe in camera Andrei) sa eliberez un dupapior pt haine, sa caut hainele de bb, dar inca mi se pare cam devreme.
Va las o calda si sa aveti o saptamana frumoasa.

Mami fericita de strumfita si 31+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LGabiL spune:

Buna,
eu sunt iar acasa din motiv de copil mai mare racit si cu febra, asa ca am avut timp de forum. In rest nu prea am, eu voi merge la servici cred ca si in februarie, asa ca abia din martie concediu. Dar bebe e bine, asa ca tot inainte.

Am vazut ca Tala a facut perna de alaptat. Ai postat undeva tiparul? Daca nu , oricum il vreau si eu, poate ma apuca harnicia mai incolo. Foarte frumoasa ti-a iesit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Ma uitam la tetinele Avent, ca am biberoane fierte, insa le-am aruncat tetinele si orice era din plastic moale. Si am descoperit ca exista tetina cu 1 orificiu, 2 orificii, 3 orificii, 4 orificii si nu scrie care la ce folosesc, de care se indica pentru la inceput? De ex. pt. lapte de san, dar si pt. lapte praf (trebuie 2 feluri?).
Merci mult.

Hm, pana sa dau send, m-am uitat la inca un produs si scrie ca 1 orificiu este pentru 0 luni, iar tetina cu 2 orificii este pentru peste 1 luna. Cu 3 si 4 respecta numarul de luni? Am mai gasit tetina cu orificiu variabil pentru peste 3 luni.
M-am incurcat in orificii :)

27+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LGabiL spune:

Dara ideea e ca cu cat creste nr de orificii , cu atat creste viteza de curgere a laptelui. Ideal e sa curga f greu la inceput, ca bebe sa nu refuze sanul , din care curge f greu, adica din care bebe chiar trebuie sa faca un efort sa pape. Deci pt inceput trebuie un singur orificiu.Dupa ce mai creste, in functie daca mai e alaptat bebe sau nu, poti sa maresti nr de orificii, ca sa curga mai usor. Acuma , depinde mult si de bebelusi, unii sunt mai lenesi si vor direct sa le curga in gura, altii muncesc mai mult sa pape si nu-i deranjeaza sa faca efort..
Ai sa vezi ca sunt si cu orificiu in forma de cruce sau stea, ala e pt laptic cu cereale, care e mai gros, si-l papa bebe cand incepi diversificarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Strumfy e greu cand se aduna toate. Bine ca i-a trecut micutei, iar cu insomniile nu stiu ce sfat sa dau (eu deja nu mai stau cu ochii pe pereti si-mi caut de treaba ca macar sa nu pierd timpul).
Drept urmare azi noapte, pana la 3, am facut (cu tati, bineinteles) comoda. Pot sa-mi iau 'licenta' de tamplar calificat (pt ca la asta eu am facut calculele si masuratorile). Mai am sa-l pictez (inca nu stiu cum) si vi-l arat si pe asta
Amy cand ne arati poze de la botez? Aprpo's de botez stiti cumva daca este vreo contraindicatie privind urmatoarea situatie: nasii fetei vor fi nasii nostri (si ai lui David) plus un var de-al meu (tare drag noua) pe care insa cand va veni momentul noi ne dorim sa-l cununam. Daca a priceput cineva ceva , credeti ca e vreo problema? (din punctul meu clar nu, insa el e mai religios si vreau sa fiu onesta)
Legat de spagi la nastere mi s-a confirmat azi de cineva care cunoaste 2 cazuri f recente de cezariana in Elias si da, e vb de 500euro la medic, 100euro la anestezist....deja m-a luat ameteala. Cert este insa ca eu voi da cat am - adica 1000lei la dr, sper ca mana a doua sa nu vina cu nesimtire sa ceara (cum a patit o colega, cica i-a cerut 500lei, asta acum 2 ani). Inca nu stiu cat sa dau la anestezist, la dr neonatolog, la asistentele de la neonato... Iar ma enervez - eu ma zgarcesc la trusoul copilului...pt ce? oare nu ma taie daca nu dau? In fine, stiu ca se da dupa, si am ceva incredere in dr mea, dar tot ma enervez (TARE)
Happy poate ai noroc totusi si nu e raceala, si daca este, baga usturoi (daca-l suporti), mie desi imi face rau (chiar daca imi place) am luat cat am fost racita si cred ca a ajutat si el putin acolo.
Eu de maine intru pana la urma in prenatal (adica mai intai sa-mi consum CO) asa ca o sa am timp pana la urma sa fac ce mi-am propus (cred ca ma apuc si de zugravit )
mai vroiam sa spun cate ceva, dar am uitat, evident....
o saptamana usoara va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Buna fetele mele,

M-am trezit bine azi dar de vreo 1 ora si ceva ma cam doare mijlocul si nu prea imi gasesc pozitia pe scaunul asta.... bebe e bine danseaza ca un strengar... asa mi s-a acrit de venit la munca cred ca si corpul meu simte ca nu am chef.

Ronina nu am incurcat plicurile caci am scris pe ele ... doctor/anestezist/moasa

La pranz o sa ies cu o prietena la masa.. sotu s-a cam zburlit .. ca sa ma odihnesc sa ies de sambata acolo... urs cum e a uitat ca prietena mea pleaca in dubai si mai e in tara doar azi... sper ca azi sa fie mai intelegator... si sa nu ma streseze cu odihna

Pup fetele si strengarii

Mamica de Bu minunat si de strengar +28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

TALA ce zici de un tipar pentru pernuta aia a ta.. ca tare imi place si ceva pricepere as avea ...m-ar putea ajuta si mama dar cu ea trece baba cu colaci... prefer sa o fac de mana... cos foarte frumos cred ca am mostenit asta de la o sora a bunicii mele care era o artista desavarsita a lucrului cu acul.
Imi place si metrajul pe care l-ai ales .. la noi se gasesc metraje frumoase in cateva magazine si daca fac rost de tipar de la tine..plz...pretty plz poate ma apuc de treaba

Mamica de Bu minunat si de strengar +28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Neata! Eu am fost la spital cu Finn la control. Maine trebuie sa duc urina si miercuri aflu rezultatul. sper sa nu mai aiba infectie, insa se pare ca de radiografie nu scapam. Acum astept sa adoarma - slabe sperante - ca dupa ce se trezeste sa mergem sa/i iau un costum de iarna ca ce are acum e mic si sa iau si un ergo carrier.

La noi s/a facut super frig. Erau aproape -10 C azi dimineata!!!

Finn Constantine 15.10.2009 si 25+ Euan Tudor

Mergi la inceput