Pufi de 2010 (57) - LMA Daria, Stefan, Madalina!
Raspunsuri - Pagina 16
tomaca spune:
Buna dimineata,
La Multi Ani Daria!
La Multi Ani Madalina!
La Multi Ani Stefan!
Sa cresteti mari si sanatosi
sorina_bz spune:
Buna dimineata,
La Multi Ani, Daria!
La Multi Ani, Stefan!
La Multi Ani, Madalina!
Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, cumintzei, ascultatori, si sa va bucurati zi de zi parintii!
Sarumana de cafea
, Dece, 
....si sa-ti fie de bine micul dejun. Eu am un f prost obicei...nu mananc dimineata...beau cafeaua, imi iau pastilele(euthyrox) si cam atat.
Ruxita...bafta maxima astazi micului "gradinar"! Este super ca ieri a papat bine, n-a plans dupa tine si s-a jucat...chiar daca n-a dormit acolo in prima zi, e clar ca se simte bine, si va fi ok, in scurt timp...Cu rujeola si rubeola, si ce-o mai fi...chiar voiam sa scriu aseara(n-am mai apucat) ....ei sunt vaccinati ROR...nu stiu in ce masura nu mai fac copiii boala deloc, dar macar vacccinul ar trebui sa le ofere un anumit grad de protectie..in sensul ca daca fac boala, ar trebui, teoretic, sa faca o forma mai usoara...

Ana...
..off, tare greu trebuie sa-ti fie...molarii 2 au inceput sa ne chinuie si pe noi, cu tot tacamul de fitze si figuri...
Atlantique...
de link...superbe torturile...am dat si eu peste tanti respectiva si site-ul ei accidental, acum cateva luni, vazand la o cunostinta pe fb, un tort demential...sunt superbe, cred ca si gustoase, femeia aia are maini de aur, efectiv...

Nyny, Mire, BF, Ale1212xa...

Trimit, ca am inceput mesajul de dimineata, de-am si uitat ce voiam sa mai scriu, offf...![]()
![]()
![]()
Ruxita spune:
La multi ani Daria si Stefan ! 
Pupicei si imbratisari! Si multa multa dragoste!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
M-am interesat de tarta cu fructe pt maine la gradi... 18 lei la cofetaria Ge_orgi si arata cam asa:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/7585/Tarte-cu-fructe/
si important nu folosesc plicuri, ci cu ingrediente naturale in laboratorul lor... poate nu arata prea fancy cu niste lumanarele pe ea, dar in schimb e gustoasa! In tot cazul e preferata mea (tarta cu fructe, cand ajung in fata unei cofetarii rar pierd ocazia de a ma dedulci la o tarta cu fructe)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
sorina, si se imbuca bine pastilele cu cafeaua? N-ar trebui sa mananci totusi ceva inainte de medicatie? Eu daca nu mananc dimineata ma ia cu leshin...
Ruxita spune:
strange feeling azi cu gradi... nu mi-au mai dat voie sa urc in grupa lor, mi l-au luat pe sus si nici n-am apucat sa-i zic "Paaa"... a venit la parter educatoarea sa vorbim, dar de urcat ciu-ciu... si nu-mi place chestia asta, ca asa nu apuc sa-l vad in actiune...
parca as fi intr-o mare febra de indragostire de copil... am batut toate magazinutele din catier sa-i iau hainutze noi si m-am enervat ca 90 la suta magazinele sunt ticsite doar cu haine de fete (o mare nedreptate!!!)... si mi-e dor de el! Fetelor, care lucrati, cum gestionati partea asta de emotii si sentimente dupa ce va despartiti de copii???
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita sorina, si se imbuca bine pastilele cu cafeaua? N-ar trebui sa mananci totusi ceva inainte de medicatie? Eu daca nu mananc dimineata ma ia cu leshin... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Ruxita..

...cu cafeaua nu stiu cum se pupa, dar de mancat....n-am voie sa mananc 30 min dupa ce le iau...sa intre hormonul in sange...
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alicredo pierd cea mai frumoasa perioada din an....zilele de nastere ale pufilor.... ![]() ![]() ![]() mi-e dor de voi....sper sa revin la normal in urmatoarele zile ![]() din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !![]() te iubim puiule....!!! |
Subscriu!
Cu mentiunea ca nu cred sa revin la "normal" gen multe mesaje zilnic
sau
se pare ca de luni intram la program de serviciu/gradi toti 3 
simplicity spune:
Buna dimineata,
Si eu spun prezent la cafelutza 
La multi anisori Daria! 

La multi anisori Stefan! 

La multi anisori Madalina! 
Sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti o viata implinita
Simply,mami de Ariana
"Un copil iubit de parintii sai si care se simte pe teren stabil zambeste, rade , e fericit . "

de David Gabriel !