Poate ma baga cineva in seama
Buna dimineata
Sunt cu bebe acasa ,nu pot in momentul de fata sa merg la servici.voi cum va petreceti timpul?in cazul meu fara prieteni in Viena ,daca aveti idei va rog sa imi scrieti si mie.
Raspunsuri
marius spune:
Buna Carmen. Te inteleg ca doresti sa discuti - forumul este foarte mare si foarte larg. Ar fi de preferat sa postezi in sectiunile potrivite. Aici este o sectiune pentru primul mesaj acel "check in".
Multumesc.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
alinuk spune:
Carmen bun venit!!
daca ai bebe cred ca aceasta este sectiunea http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=93
unde-ti poti cauta prieteni
...mamici ca si tine cu bebelusi de varsta micutului tau
eu zic ca vei gasi multe raspunsuri, lucruri in comun si discutii interesante aici
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
MElise spune:
Carmen, titlul topicului tau ma duce cu gandul la cineva care are nevoie urgenta de comunicare... si nu doar pe teme legate de bebelus... Am dreptate? Ce pasiuni ai, ce planuri de viitor, ce experiente...? Sigur gasim subiecte despre orice... le poti deschide la rubricile aferente de pe forum...
MElise
Wisecarmen77 spune:
buna seara
Referitor la mesajul tau pt.care iti multumesc,sa incep cu planurile de viitor,sper sa imi fac prieteni Romani care sa ma faca sa nu ma mai simt singura .Asta e marea mea problema,duc lipsa de comunicare,e greu sa intru in dialog cu oameni pe care nui cunosc ,dar probabil disperarea ma duce in stare,dupa cum se vede.
desprecopii spune:
Carmen, bine ai venit la Desprecopii! Spune despre ce vrei sa vorbim si vorbim :)
Aici suntem cu totii prieteni si ne ajutam.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Wisecarmen77 spune:
buna
Sunt in aceasta tara de 3 ani ,si sunt saturata de privit pe geam, vb la telefon cu orele,sotul lucreaza noapte si doarme ziua.cam asa ma distrez
Wisecarmen77 spune:
Am fost foarte fericita sa gasesc scest forum Fetele din Austria.la care la scurt timp mi-am dast seama ca de fapt nu raspunde nimeni .
RLK_2012 spune:
Buna Carmen, si eu locuiesc in strainatate de 3 ani si nu am ocupatie si nic bebe. Si sotul meu lucreaza de dimineata pana saeara. Dar nu ma plictisesc. Poate ca am alta fire... Am carti de acasa (imi cumpar mai multe cand venim in vacanta vara), am pisica, fac curat, gatesc, mai nou am primit cadou o masina de cusut (in curand plec in oras dupa materiale sa-mi potolesc talentul care ma chinuie), ma uit la TV (am posturile din Romania), vorbesc cu mama pe skype si cu alte prietene din Romania cu care am tinut legatura...si navighez pe internet. Cam asta fac si ma simt ok, nu vreau altceva...
Iti intind o mana si sa stii ca voi fii aici daca te plictisesti. Te imbratisez! Cum e in Viena?