Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***386***

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Gata, am plecat la pizza cu fetele !! Ne auzim mai tarziu

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Distractie faina

Olga, mamica lui David iepurasul si 34+

Mergi la inceput

Wooow Ilinca ce noapte Mai tuseste Phiphi? Tu ai reusit sa te odihnesti astazi? O noapte linistita va doresc

david a adormit tarziu ieri pe drumul dinspre Deva, abia pe la 5 si s-a trezit destul de tarziu, asa ca noaptea greu a fost de doborat Astazi bineinteles ca ne-am trezit la 12, doar Chiti la 7 caci a inceput scoala. Am si descoperit un joc nou si am jucat cu Cristi pana la 3 dimineata. Astazi avem musafiri si sepr sa nu ne lungim ca aseara cu jocul. Este genul...hai inca unul si gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Io n-am fost in Italia,v-am zis ca nu-s umblata. Desi am 2 prietene bune (in locatii diferite) care ma cheama mereu. Huzband a fost la Napoli, in Sorento si undeva in Sardinia si i-a placut f. mult.
Sophia mai loveste in gluma, stil tom si jerry, ba cu cate un polonic, ba cu ce nimereste...dar mai mult pe huzband si mai rar pe mine, dar cum spuneam nu de nrvi, ci "sa ne radem":)))
Daaaaar are altceva, care uneori ma amuza uneori ma-nerveaza: nu suporta sa i se zica "nu". De ex mazgaleste carti sau le rupe pagini si io sau Andrei ii zicem "nu". Mai incearca o data, sfidator si daca iar n-o lasam...izbucneste in plans. Dar cum sa va explic, nu un plans "vai ce trista sunt" ci un plans razbunator, gen:"na, amu-i mai bine? oaaaaaaaaaaaaaaaaaa oaaaaaaaaaaaaaa...acum va place? oaaaaaaaaaaaaaaa...nu mai bine INCETATI SA-MI INTERZICETI CHESTII? Ca tot voi trebuie sa ma consolati...oaaaaaaaaaaaaa"
De-astea ati mai auzit?!
Am fost dimineata si la scos de...fir. Am avut o mare bucurie ca nu ne-a luat decat 15 lei (fatza de shocul de data trecuta:(((). Tot radeam cu huzband: oare de nu-si scotea Sophia celalalt fir, ne luau 30?:))))))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Ce creme de fata mai folositi? Mie mi s-a treminat crema si vreau s-o schimb cu altceva. M-am impacat bine cu ea, dar am folosit-o de 2 ori consecutiv si dupa aceea simt ca nu-mi face bine si le schimb. Mi-au aparut si ceva liniute fine pe sub ochi, oare ar trebui sa-mi iau o crema antirid? Mai bine sa previn sau mai rau fac? Ce ma sfatuiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Ce creme de fata mai folositi? Mie mi s-a treminat crema si vreau s-o schimb cu altceva. M-am impacat bine cu ea, dar am folosit-o de 2 ori consecutiv si dupa aceea simt ca nu-mi face bine si le schimb. Mi-au aparut si ceva liniute fine pe sub ochi, oare ar trebui sa-mi iau o crema antirid? Mai bine sa previn sau mai rau fac? Ce ma sfatuiti?

Da, obligatoru o crema-contur ochi; sint pentru toate virstele, deci si pentru adolescente Si ochelari de soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Sa iti iei o crema de fata simpla fara prea multe fitze. Esti tanara! Nu cred ca are rost sa iti cumperi creme antirid, creme de ochi si alte chestii.

Eu folosesc o crema de fata hidratanta pentru ca dupa ce ma spal pe fata ma strange fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Cuscra, oare de ce nu ma mir?
Ginerica face exact la fel!
Ma rog, sintem in curs de dezvatare dar...

Mergi la inceput

Hai ca mai astept pareri caci pana acum vad ca este 1 la 1 Dar ce crema anume folositi? Eu am avut pana acum de la Avene si trebuie sa o schimb, dar vreau sa stiu exact ce sa-mi iau.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Io nu-s tare fan creme, cred ca majoritatea au in compozitie mai multe chestii nocive decat benefice...crema anti-rid la varsta ta, Olishka?! Si cand te-ai uitat ultima data in oglinda?!!
Io am intrebat 2 cosmeticiene si o farmacista ce crema anti-rid imi recomanda si toate au zis ca nu recomanda inainte de 35 de ani decat chestii foarte "light'.
De-aia vroiam sa intreb si de intinsul cu placa: nu degradeaza parul daca e facut zilnic? Sau ce citisem eu nu mai e de actualitate?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Olga, eu am o crema hidratanta de la Avon. Si mai am una cu particule de mica- da o stralucire fetei (tot de la Avon).

Mergi la inceput