Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***386***
Raspunsuri - Pagina 27
novus spune:
Anaan, trimit maine pantalonii uitati ca azi a venit curierul cu noaptea-n cap si nu aveam coletul facut
Inapreda, noi vrem sa mergem in iunie mai pe la mijloc ca sa nu fie chiar asa cald si preturi mai rezonabile, probabil Grecia, acum studiem oferte !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Chatonel, distractie placuta !!!! sa ai o zi minunata ca tine !!!
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Anaan, trimit maine pantalonii uitati ca azi a venit curierul cu noaptea-n cap si nu aveam coletul facut Inapreda, noi vrem sa mergem in iunie mai pe la mijloc ca sa nu fie chiar asa cald si preturi mai rezonabile, probabil Grecia, acum studiem oferte !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Stiu ca, din pacate, nu ne sincronizam nici anul acesta cu concediile. Nici ca perioada, nici ca destinatie, nici ca mijloc de transport, nici ca si tip de cazare Greu sa le punem toate in concordanta! Sper ca macar la o intilnire sa participam si noi in 2012~
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Stiu ca, din pacate, nu ne sincronizam nici anul acesta cu concediile. Nici ca perioada, nici ca destinatie, nici ca mijloc de transport, nici ca si tip de cazare Greu sa le punem toate in concordanta! Sper ca macar la o intilnire sa participam si noi in 2012~ |
Pai nici nu ma gandesc sa nu participati la TOATE intalnirile din 2012 !!!
inapreda spune:
Tocmai am citit pe feisbuc de moartea unui tinar de 43 de ani din Bistrita; exista suspiciuni ca s-ar fi sinucis; desi am avut neintelegeri in trecut, mi s-a parut intotdeauna o persoana faina; are un baietel mai mare cu 1 an decit ai nostri si avea o relatie "zbuciumata"; nu mai sint buna de nimic...
bebe_shtrumf spune:
citat din mesajul lui inapreda Tocmai am citit pe feisbuc de moartea unui tinar de 43 de ani din Bistrita; exista suspiciuni ca s-ar fi sinucis; desi am avut neintelegeri in trecut, mi s-a parut intotdeauna o persoana faina; are un baietel mai mare cu 1 an decit ai nostri si avea o relatie "zbuciumata"; nu mai sint buna de nimic... "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
mireal spune:
Andiaroro, ce frumos e la muzeu, pacat ca nu ai ajuns...eu cred ca nu rezistam la atata ciocolata in jurul meu. Vad ca esti specializata si in clatite, eu nu am facut niciodata, am impresia ca nu o sa-mi iasa.Pisigri, eu sunt pentru operatie.Olga, 35 saptamani, ce putin mai ai Eu sunt acasa, mi-a fost super rau de dimineata, trebuie sa-mi fac niste analize.Novus,unde anume in Grecia?Vreti cu avionul sau cu masina. Si eu caut oferte pt Grecia, mi-ar placea si Croatia.
claudela spune:
citat din mesajul lui inapreda Tocmai am citit pe feisbuc de moartea unui tinar de 43 de ani din Bistrita; exista suspiciuni ca s-ar fi sinucis; desi am avut neintelegeri in trecut, mi s-a parut intotdeauna o persoana faina; are un baietel mai mare cu 1 an decit ai nostri si avea o relatie "zbuciumata"; nu mai sint buna de nimic... "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!
mireal spune:
citat din mesajul lui inapreda Tocmai am citit pe feisbuc de moartea unui tinar de 43 de ani din Bistrita; exista suspiciuni ca s-ar fi sinucis; desi am avut neintelegeri in trecut, mi s-a parut intotdeauna o persoana faina; are un baietel mai mare cu 1 an decit ai nostri si avea o relatie "zbuciumata"; nu mai sint buna de nimic..."You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |