Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***386***
Raspunsuri - Pagina 28
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Tocmai am citit pe feisbuc de moartea unui tinar de 43 de ani din Bistrita; exista suspiciuni ca s-ar fi sinucis; desi am avut neintelegeri in trecut, mi s-a parut intotdeauna o persoana faina; are un baietel mai mare cu 1 an decit ai nostri si avea o relatie "zbuciumata"; nu mai sint buna de nimic... |
Trist, f trist , nu inteleg cum poate cineva sa isi ia viata, oricum ar fi ea , buna sau rea !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui mireal Novus,unde anume in Grecia?Vreti cu avionul sau cu masina. Si eu caut oferte pt Grecia, mi-ar placea si Croatia. |
Cu masina, inca nu ne-am hotarat exact unde, cautam ofertele cele mai avantajoase din toate punctele de vedere
In Croatia inca nu vreau pt ca nu prea sunt plaje cu nisip si picii inca sunt atrasi de el si se joaca tare fain plus ca si mie imi place mai mult o plaja cu nisip
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
citat din mesajul lui inapreda Olga, mai ai un pic! Nu e mult 18 kg si, sigur, lasi 8 in spital Cu inca 10 te "descurci" rapid, mai ales daca alaptezi. Spor la aranjat hainutele; tin minte ca mie tare mi-a placut sa pregatesc totul pentru Ian Multumim si de urari! Bebe, mi-am facut ochiuri simple cu usturoi (dar tari pentru ca le maninc fara piine) si o salata de varza. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Ina dar sa nu uitam ca mai am 5 saptamani pana la termen si in stilul in care mananc eu, cred ca o sa se mai adune ceva. Nu stiu ce am avut sarcina asta, dar sunt innebunita dupa dulciuri. Mananc ff multe. Cred ca Ana si Novus m-au vazut in actiune Dar sincer nu ma pot abtine, desi mi-am propus la inceput. Simt ca ma apuca tremuriciul daca nu mannac ceva dulce Nu mai zic de ciocolata, de care abia ma atingeam, acum trebuie sa mananc neaparat in fiecare zi. Sper sa-mi treaca dupa ce nasc caci nu stiu unde o sa ajung...
Si mie imi plac asa de mult hainutele de bebelusi, ma uit in fiecare zi la ele Abia astept sa-l si imbrac cu ele si sa stau cu nasu in bebe
Fetelor voi mai tineti minte ceva de la prima sarcina, reguli de ingrijire etc, caci mie parca mi s-au sters toate din minte Dar sper sa-mi revin cand ajung cu bebe acasa.
Olga, mamica lui David iepurasul si 34+
inapreda spune:
Nu stiu nimic dar se zvoneste ca avea probleme financiare mari si neintelegeri cu partenera. Sint foarte trista si...atit.
olishka spune:
citat din mesajul lui inapreda Tocmai am citit pe feisbuc de moartea unui tinar de 43 de ani din Bistrita; exista suspiciuni ca s-ar fi sinucis; desi am avut neintelegeri in trecut, mi s-a parut intotdeauna o persoana faina; are un baietel mai mare cu 1 an decit ai nostri si avea o relatie "zbuciumata"; nu mai sint buna de nimic... "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
inapreda spune:
Si eu votez pentru nisip
Olga eu cred ca o sa-ti revina "cunostintele" pe parcurs. Cel putun, asa imi imaginez ca doar la primul nu stiam nici una nimic si uite ce copii mari si cuminti avem! Cind avea Ian inspre un an chiar ma gindeam ca ce risipa mare de info/cunostinte daca nu fac bebe 2
olishka spune:
Venim si noi in iunie in Grecia Dar nu stam decat 7 zile.
olishka spune:
citat din mesajul lui inapreda V-ar enerva tare daca dau raportul aici in legatura cu kilele topite? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Absolut deloc, chiar te rugam
andiaroro spune:
Pe mine nu, dar iti propun sa-ti alegi si niste "penalizari" pentru cele netopite.
Olga- Senzatia de "uitare" e normala. Unele chesti ti le vei reaminti instant, despre altele vei avea senzatia ca n-ai auzit/facut in viata ta. Dar sigur te vei descurca, asa ca...