Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***386***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

am facut ordine cit-de-cit in biblioteca ca era varza... acum ma duc la film, la "J. EDGAR
" , paaaaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ina, Anamariame, Gianina si alte fete care s-au pus serios pe treaba, va doresc cat mai multe kg in minus si nu disperati, ca se duc ele pana la urma

Fetele, Anaan si Novus, au fost tare dragute, mi-au zis ca nu prea se vad cele 18 kg puse. Ce sa mai, m-au facut fericita Pacat ca se simt

Olga, mamica lui David iepurasul si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ma bucur ca frantzuzoaica mica e mai bine si sper ca va fi in forma diseara!

Sanatate Amaliei.

Gianina, imi place de mor "mincarea" "oo, cureci, cirnati" O pt. cintar -poate, poate, il mituiesc- si multi pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

am facut ordine cit-de-cit in biblioteca ca era varza... acum ma duc la film, la "J. EDGAR
" , paaaaaa.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Distractie faina!!!

Olga, mamica lui David iepurasul si 34+

Mergi la inceput

Pisigri, nu vreau sa ma dau viteaza dar as prefera sa scap de-o grija; mie mi-e frica rau de "urgente",a sa ca prefer sa fie programat, sa stiu ce ma asteapta si sa ma pregatesc -si psihic dar si sa ma organizez cu copilul- in consecinta! Curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

pupici la burtica Amaliei si Anastasiei - sa treaca repede si va faceti bine ca vine zapadaaaaaaaaa!partieeeeeeeeee

Ina cum vine varza cu ochiuri? separat oua si varza calita?
sau ochiurile sunt varza?

sunt pe shotii ca intra banii azi
am luat si print, ca aveam numai "pensese"

vreau mereeeeeeeee..merg sa ma milogesc, care si-a luat paketel azi si nu l-a terminat

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Olga, mai ai un pic! Nu e mult 18 kg si, sigur, lasi 8 in spital Cu inca 10 te "descurci" rapid, mai ales daca alaptezi. Spor la aranjat hainutele; tin minte ca mie tare mi-a placut sa pregatesc totul pentru Ian Multumim si de urari!

Bebe, mi-am facut ochiuri simple cu usturoi (dar tari pentru ca le maninc fara piine) si o salata de varza.

Mergi la inceput

pentru Dei-Dei-ul suparici!

Mergi la inceput

M-am apucat sa caut cazare pentru concediu!
Are chef cineva sa vina in Italia in ultima saptamina din august?
Noi, ca de obicei, mergem cu masina si-l luam si pe tata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Oooo ce s-a animat atmosfera, am lispsit putin si vad ca am ce recupera !!
Eu am umblat prin oras pt cadoul prietenei noastre, am ramas pe ultima suta de metri pt ca fetele abia acum s-au hotarat care si cu cine ne cuplam , pana la urma dupa ce am batut mai toate magazinele mai de soi (putine ce-i drept) am luat o rochie care eu zic ca o sa-i placa si e stilul ei ,abia astept reactia sarbatoritei !

Olga, pe bune ca nu ti se vad kilogramele, cred ca sunt toate grupate pe burta , in rest esti vioaie si tanara la suflet si la corp !!
Ma bucur ca v-a placut la noi si noua ne-a facut tare mare placere sa ne intalnim cu voi si Anaan cu care ne tot programam de asta vara intalniri si nu le mai finalizam

Anaan, imi place de Andrei ca se gandeste la binele tuturor !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput