Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***386***
Raspunsuri - Pagina 25
Gaza22 spune:
Noi suntem bine, Gazulina a inceput gradinita si e tare fericita dar acum o duc doar 3 zile pe saptamana asa cum am hotarat inainte de sarbatori. Incep sa ma intreb daca am luat decizia buna, avand in vedere ca acum ii place tare mult si cere la copii dar incercam si varianta asta. Intre timp m-am mobilizat si incercam sa umplem restul timpului cu alte activitati. Am fost deja de 2 ori la patinoar si am de gand sa facem din asta o activitate sustinuta, mai cautam si o piscina cu preturi relativ ok si trecem si la capitolul balaceala. Mi-ar placea sa mearga si la dansuri sau alte activitati cu caracter artistic dar deja ne aglomeram cam mult, orice curs cere si prezenta mea asa ca nu voi sti unde sa ma impart mai intai in plus balet si teatru face la gradi asa ca eu consider ca e deja suficient de variata gama de activitati si n-are rost sa dau niste bani in plus aiurea. Sunt tare mandra de mine ca m-am mobilizat sa facem mai multe activitati sportive in aer liber, sa vedem cat ma tine.
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
Gaza22 spune:
hai ca se vede ca nu m-am trezit bine, am trimis mesajul de 2 ori. Fug sa scot Mamaruta la aer.
Pupici
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
andiaroro spune:
Chato- Nu-s suparata. Din contra...Cea mai buna prietena a mea din copilarie a fost o vaca. M-am intristat doar ca nu-mi gasise si mie un pesonaj de la urechiati si ca baietii se amuzau pe seama mea.
Faci RMN numai la coloana?
Si mie imi amortesc mainile noaptea si, in special, degetele mici, dar m-am obisnuit deja. Vezi cu osteopatu ca poate iti arnjeaza el ceva pe acolo. Al meu m-a scapat o data de sciatica dupa o manipulare de-a lui. Bine, nu vindeca cauza, dar mai ia din efecte.
bebe_shtrumf spune:
si eu m-am operat in cls a 5-a, aveam crize des, mai ales in prag de lucrari de control/teze, de intrase ai mei parinti la banuiala, la efort sau orele de sport, daca caram vreo palsa mai greutza;
insa pana la urma m-a internat, mi-au facut analize si de miercuri au ajuns sa ma opereze vinerea-rezultat dc mai stam mult dadeam in peritonita, ca parca statusem de miercuri pana vienri ca voiam eu, sau ma planificam singura
gata a trecut...
cere parerea pentru nene dr nr 3. -faci un top mambo ajungi pe la 5 si dai tot cu banu'scuze gluma, sanatate multa.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
pisigri spune:
Eu am vb saptamina trecuta si dr nr 3, ala a zis ca el identifica o suferinta in zona dreapta, ca e un pic mai sus decit un apendice obisnuit si ca oricum jena nu e de apendicita acuta. Asa ca ala a zis ca nu opereaza, sa ma duc sa fac o colonoscopie (eventual la nevasta-sa), sa vada unde mi-e apendicele, ca el nu m-a vazut in criza si nu ma poate opera sanatoasa.
Deci ala care m-a vazut in criza a zis sa operam.
Pe asta cu colonoscopia l-am dat naibii pt ca manevra e penibila, dureroasa, invaziva, iar ca riscuri adunate cred ca-s tot cam pe acolo cu operatia de apendicita. Si nu vad rostul sa fac colonoscopie ca sa imi caut apendicele; as intelege daca as avea si alte simptome, vreo formatiune Doamne fereste, vreo singerare in scaun etc, dar asa, ca sa caut apendicele gasit deja ecografic un pic mai sus decit e normal...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
claudela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gaza22 Noi suntem bine, Gazulina a inceput gradinita si e tare fericita dar acum o duc doar 3 zile pe saptamana asa cum am hotarat inainte de sarbatori. Incep sa ma intreb daca am luat decizia buna, avand in vedere ca acum ii place tare mult si cere la copii dar incercam si varianta asta. Intre timp m-am mobilizat si incercam sa umplem restul timpului cu alte activitati. Am fost deja de 2 ori la patinoar si am de gand sa facem din asta o activitate sustinuta, mai cautam si o piscina cu preturi relativ ok si trecem si la capitolul balaceala. Mi-ar placea sa mearga si la dansuri sau alte activitati cu caracter artistic dar deja ne aglomeram cam mult, orice curs cere si prezenta mea asa ca nu voi sti unde sa ma impart mai intai in plus balet si teatru face la gradi asa ca eu consider ca e deja suficient de variata gama de activitati si n-are rost sa dau niste bani in plus aiurea. Sunt tare mandra de mine ca m-am mobilizat sa facem mai multe activitati sportive in aer liber, sa vedem cat ma tine. Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor |
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!
inapreda spune:
citat din mesajul lui chatonel merci de cafea, Novus! Neata! Ce matinala esti! Am vazut ca ai laudat doi baieti cucuieti bilingvi si citittori si pe Ada ca a fost o gazda perfecta Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
mai e cafea?
intreb tardiv pentru ca acum am intrat in posesia laptopului; am o avut o dimineata productiva: dna R. a calcat, eu am facut curat, tata a stat cu Ian; acum halesc: ochiuri cu varza; prima zi de Rina!
chatonel spune:
citat din mesajul lui andiaroro Si mie imi amortesc mainile noaptea si, in special, degetele mici, dar m-am obisnuit deja. Vezi cu osteopatu ca poate iti arnjeaza el ceva pe acolo. Al meu m-a scapat o data de sciatica dupa o manipulare de-a lui. Bine, nu vindeca cauza, dar mai ia din efecte. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
pai si mie tot la fel, degetele mici se string ca niste gheare :( si imi amortesc miinile pina la coate. Osteopatul face el cite ceva, dar are si el limitele lui
inapreda spune:
citat din mesajul lui novus Tulaiiii ce am uitat : CHATONEL Sa fii sanatoasa fata tare draga si sa te bucuri de viata alaturi de familia ta frumoasa !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
De' asta imi esti? Intri la cafea si ne lasi sa uitam de ziua-ti?
Sa traiesti multi ani frumosi, tufata draga!!!!
olishka spune:
Salutare dragelor!!!
LA MULTI ANI draga noastra Chatonelll!!! Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si sa-ti indeplinesti visurile, caci tare frumoase sunt
Pisigri eu ti-am scris ca am ajuns la peritonita si a fost cam cea mai naspa experienta a mea (mai nasoala decat nascutul natural fara epidurala ). Tin sa precizez ca am fost la 4 doctori care ma trimiteau acasa . Pana la urma am ajuns la urgenta si o simpla operatie de maxim o ora a durat 3, iar cand am iesit de-acolo mamam era toata plansa caci a crezut ca nu mai am scapare Nu mai zic ce grea a fost recuperarea si cu cate furtune am stat prin burta ca sa mi se duca toata mizeria. Am stat cam 1 saptamana in spital, in mod normal in 3 zile esti acasa. Asta se intampla pe la 16 ani. Asa ca te rog sa mai investighezi si sa nu ajungi si tu la urgenta. Sanatate multa
Sanatate multa ii transmit si Amaliei sa scape repede
Gaza ce activitati faine ai gasit pentru Kathy Ma bucur ca s-au asezat lucrurile. Promit sa va afcem o vizita in acesti ani cat stati acolo, caci ne este dor de voi
Multumesc tare mult ca ati raspuns la sondaj. Ramane sa vand caruciorul, caci altfel nu-mi iau nimic
Ne-am intors si noi din Deva, unde am petrecut un week-end tare frumos. Si cu asta s-a terminat pe moment cu iesirile Intr-adevar intalnirea cu fetele si picii a fost tare frumoasa. Avem copii mari care se inteleg bine intre ei si ma bucura enorm faptul ca se leaga prietenii intre ei Andrei a fost in largul lui, s-a inteles tare bine cu David al meu, este un dulce si destept ca maica-sa Pe mine una m-a dat gata cum recunoaste el gadgeturile, stie toate firmele si am inteles ca si la masini sta f bine. Ada intr-adevar s-a intrecut si a fost o gazda de nota 10. Ne-a servit cu de toate si a impartit frumos jucariile. Mai venim Tare curioasa sunt cum va fi peste ani la intalnirile noastre
Poze din pacate nu am facut caci am uitat aparatul acasa.
Fug sa pun la spalat hainutele lui Leon caci s-au adunat ceva si va trebui sa le si calc.
De astazi schimb si semnatura, 35 +
Olga, mamica lui David iepurasul si 34+