Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***386***
Raspunsuri - Pagina 24
Anaan spune:
Chato, sa ne traiesti, la fel de spumoasa si mintoasa!
Alexandra, sanatate Amaliei! Of, urate-s combinatiile astea de probleme stomacale cu febra!
Da, mare "erou" capitanul vasului de croaziera...
Gianina34 spune:
pisigriule - iti transmit si pe aceasta cale votul meu "pentru"
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni
Anaan spune:
Pisigri, eu zic ca, daca esti sigura de diagnostic, sa nu mai amani inevitabilul, mai ales ca una e sa te opereze acum si alta in toiul crizelor. Daca nu esti sigura de diagnostic, atunci merita sa mai ceri o parere, sa nu te taie aia degeaba.
Fiu-meu a plans azi-dimineata, nu pentru ca trebuia sa mearga la gradinita, ci pentru ca trebuia sa merg eu la serviciu.
andiaroro spune:
Pisigria- Eu nu iti zisesem nimic, pentru ca n-am ajuns inca la mesajul reintoarcerii si vedeam ca esti bine, dar n-aveam detalii
Din ce inteleg acum, votez cu tiza mea
"daca esti sigura de diagnostic, sa nu mai amani inevitabilul, mai ales ca una e sa te opereze acum si alta in toiul crizelor. Daca nu esti sigura de diagnostic, atunci merita sa mai ceri o parere, sa nu te taie aia degeaba."
Oricum, ceva nu-i in regula pe acolo ca altfel nu ti-ar fi fost asa rau si n-ar mai emite ci acum semnale, chiar daca-s slabe.
Dar trebuie sa stii exact, care-i problema. Asa ca nu pune o punr pe un raft in asteptare fara alte cercetari
Din fericire, uitam sau minimizam durerile, dupa ce au trecut.
pisigri spune:
Pai fetele, atunci am facut o echo si mi-a zis apendicita subacuta.
Alt chirurg, tot f bun, a spus ca asa ceva nu se opereaza. Ca o fi fost aia criza de apendicita, dar daca a trecut sa fie sanatoasa.
Asta zice sa il scoatem, ca mi-a mai facut fitze si acum 2 ani si etc.
La echografii si analize nu imi iese nimic modificat, nu pare sa aiba ce sa justifice jena aia, poate un colecist usor mai lenes (jena din prezent, zic).
Pe de alta parte o interventie chirurgicala e o interventie chirurgicala... cu riscurile ei.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
andiaroro spune:
Nu ma pricep, dar (din ce ai citit tu ) exista sansa( statistic vorbind) ca dupa 2 crize sa se mai repete? asta inseamna ca ai o sensibilitate, etc?
Ca sunt 2 dr cu 2 opinii in mom asta...intreaba-l si pe cel de-al treilea.
Riscurile unei operatii nu-s niciodata de minimizat, dar nici riscul unei crize nasoale aparute cand esti in varf de munte(de ex).....
Gaza22 spune:
Neata Fetele !!!
La Multi Ani! Chatonico, sa fi sanatoasa si visele sa ti se indeplineasca rand pe rand. Propun sa incepem cu cel pe care il ai deja ca si mie imi e tare dor de mare si de soare Hai noroc !
Pisigiri, avand in vedere ca ai mai avut antecedente si ca ultimul episod a fost mai intens decat precedentul eu zic ca paza buna trece primejdia rea. Asa ca votez pentru. Mi se pare mult mai riscant sa ajungi intr-o stare critica decat sa faci acum, cand esti stabila o operatie de rutina fie ea si cu anestezie generala. Eu am fost operata de apendicita si nu e un capat de tara. Disconfortul de dupa e un pic cam nasol dar mai ales ca acum toate sunt ok (ma refer la Pisilinca) o sa te refaci repede fara probleme. PS daca vrei caut si eu cartile pe care le vrei, dar mai da-mi o data titlurile. Transportul costa 1 lira/kg, minim 10 lire asa ca daca, comanda are sub 10kg tot 10 lire platesti. Ar mai fi varianta sa te cuplezi cu Oli si daca ti le gasesc incerc sa fac un pachet comun cu ce ii trimit ei cand se va hotara si ea. Astept raspuns.
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
andiaroro spune:
Novus- Voi sunteti masinute toata familia, asa ca stati bine.
Eu sunt: Vaca.
Acum vreo 3 zile, a inceput sa ne spuna ca ea e Minnie, taica-su e Dingo si Alex e Donald.
Si eu? Cine sunt eu?
Tu esti Vaca.
Toti au ras, eu m-am cam intristat, dar m-am prins apoi de unde mi se trage. Tocmai le dadusem niste branzici dintr-o cutie in forma de vaca si o tot admirasem: ce frumos e pictata, ce patofi are, ce caciula, ce coarne de ren si-a pus, ce branza buna face, etc.
Fata a vrut sa-mi faca un compliment
Sa nu ziceti ca n-are si Anastasia imaginatie.....
chatonel spune:
Multumesc pentru urarile de bine si va invit la chef!!!
Pisicogrix, opereaza-te acum, cit poti organiza lucrurile cum le vrei tu.
Io am fost la neurolog, care e un mosulica dragut, m-a consultat si a zis ca tre sa fac un scanner si o electrocardio si apoi sa revin cu ele-n dinti. Asdar secretara lui s-a ocupat de toate si ma duc pe 25 ianuarie sa fac scanneru si apoi am consultatia la el.Dupa cum se pare ar fi vb despre un nerv stilcit intre vertebre.
chatonel spune:
roro, nu te supara pe vaca, ca e frumoasa si blinda :)
si io tot vaca sint (vaka veke ) si motanu e pork de lux
dar astea-s poreklele noastre, dragoana nu le stie ... ea ieri ma striga pe mine prin casa "Dragaaaaaa" (ca tac-su) si pe el il striga "Martineeeeee", asa cum fac io :)