Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***386***
Raspunsuri - Pagina 20
Ilinca_M. spune:
Pai Floric, parca asa se spune, ca doctoru' nu se poate trata singur, croitoru' umbla cu haine rupte si tot asa:))) Geaba-s io mama omida, ca nu ma poci interpreta singura:))
Apoi sper sa ies odata din pasa asta borata, ca n-am ajuns inca la atacuri de panica, dar nici mult nu mai am!
Apropo de atacuri...Simplyana, pe unde esti?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
pisigri spune:
Ina, hai sa te lamurescintii cu borsul :)
Proaspat, el contine niste fermenti, asa ca daca nu da un clocot, sa "ucida" fermentii aia, iti fermenteaza si ciorba si se strica in 2 zile. De aia, borsul pentru acrit trebuie sa dea un clocot. Este alegerea ta daca intr-o oala separata sau la gramada cu restul ciorbei. Eu fac in functie de chef, timp, dispozitie si nr de ochiuri libere la aragaz. Evit sa il fierb in ciorba daca fac ciorba din vreo vita de virsta indoielnica, pentru ca am eu o impresie ca se intareste carnea, dar probabil ca gresesc, ca la pui si porc nu am remarcat fenomenul :))).
Cred ca tot din cauza asta nu se pune nici chiar de la inceput, dar...nu as baga mina in foc.
Cu inelul...nu, nu poate fi in masina, mi-a cazut probabil cind am umblat cu mina in vreun buzunar, era usor mai larg de cind am slabit. Imi pare tare rau ca era singurul pe care il aveam care se preta la purtat pe degetul mare, si ti-am zis ca sunt intr-o dispozitie...rock.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Io habar n-am ce manifestatiuni se intampla prin tzara (sau numai la Bucale?) am vazut niste imagini fara sonor, da' nu m-am prins. Care-i faza? Un rezumat, ceva, e cineva mai implicat in social sa ne spuna? Ca io chiar n-am chef sa urmaresc asa ceva
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Tu vorbesti serios ca a dormit in Baia Mare??! Ai de capu' meu, is paranormala!!! I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Foarte serios vorbesc. A plecat azi dimineata din BM si acum a ajuns la Stuttgart.
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Mai, dar poze la intalnirea "deveana" (sau cum se zice?:)) a facut cineva? Vreau sa vad si io trio-ul magic (4 cu Chiti, dar ea deja e domnisoara! Nu ca Ada n-ar fi, cu manierele ei) I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Ilinca, eu n-am facut poze si cred ca nici Olga, asa ca ramane Novus singura sursa de fotografii.
chatonel spune:
chiar ca esti paranormala, ilink :)
fetelor, ce e acela un "basm modern"?
pisigrix, bravo pentru cizmele bengoase
novus spune:
Neata !!!
Poftiti la cafea, la noi iar a nins asa ca probabil vom merge din nou la sanius !! Sunt odihnita pt ca aseara ne-am pus in pat devreme daca Ada tot n-a dormit la pranz
Pisigri, imi pare rau ca ti-ai pierdut inelul dar nu are rost sa te mai consumi
Ilinca, ceva poze am facut noi dar trebuie sa le descarc diseara !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
merci de cafea, Novus!
Neata! Ce matinala esti!
Am vazut ca ai laudat doi baieti cucuieti bilingvi si citittori si pe Ada ca a fost o gazda perfecta
chatonel spune:
Aici totul e alb... a dat chiciura.
Io nu lucrez azi, mi-am luat liber. La 10 juma am RDV la un neurolog, sa vedem de ce imi amortesc miinile noaptea. Dupa am program de voie, poate merg la film...
Ieri am comis-o: am o pungutza cu covrigei de buzau care sta pe-aci de vreo zece zile si m-am infipt in ea
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel merci de cafea, Novus! Neata! Ce matinala esti! Am vazut ca ai laudat doi baieti cucuieti bilingvi si citittori si pe Ada ca a fost o gazda perfecta |
Amu nu a fost ea gazda ideala darrr avand in vedere ca era nedormita se putea si mai rau
Tinem pumnii sa iasa totul bine la nea neurologul !
Si mie imi plac covrigii de Buzau, nu imi lipseste punga de la birou
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)