Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***386***
Raspunsuri - Pagina 19
Anaan spune:
Salutare!
Am dormit cu Andrei, dar acum ma doare capul
Pisigri, dar indreptatul cu placa pe par scurt ia tare putin timp si nu-i mare scofala si ai putea sa-ti faci oricare dintre frezele alea; altfel nu le vad realizabile.
Mireal, eu m-as duce, daca serviciul actual e pe duca si daca nu mi-ar mai da nicio satisfactie. Un an este suficient sa-i impresionezi, ca sa te vrea si in continuare sau sa-ti cauti alt loc de munca, daca vezi ca acolo nu sunt perspective de prelungire a contractului. Vrem poze cu freza cea noua!
inapreda spune:
pisigri, iese nashpa daca vreau sa fac o supa cu bors si pun borshul la inceput, o data cu apa? Cred ca te-am mai intrebat inca o data ceva asemanator, scuze
pisigri spune:
Nu stiu
Da de ce nu il adaugi la sf, cu ultimele zarzavaturi?
Eu am fost si mi-am luat cizme, am gasit dupa 4 ani cred o pereche de cizme pina la genunchi care se incheie pe picior (am gambele groase de la mama natura, si ingrasatul nu a fost de natura sa ma ajute...), ba daca le dezdoi marginea, am cizme peste genunchi, cum se poarta acuma... Mare bucurie a fost, pina mi-am dat seama ca mi-am pierdut un inel. Era ceva de inox, gen verigheta, nu vreo valoare, altfel decit sentimentala asa ca.... ma kc in ele cizme
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Seara buna.
Io mi-am petrecut noaptea cu Bianca si Robert!!
Se facea ca eram in Bucuresti si trebuia sa ajungem in Cluj si au venit astia doi la mine si foarte seriosi au zis ca mergem cu bicicletele (de la postarea de ieri a Biancai mi se trage!!). Zis si facut. Ei aveau ceva biciclete mai smechere, io Pegasul meu vechi din clasa a II a, dar am purces la drum.
Si in timp ce pealam ma gandeam:"mai, dar nu e prea departe? Cand naiba ajungem?" si pedalam de numa in urma lor, dar la un moment dat eram frustrata si am zis ca vreau sa facem schimb, ca io cu pegasul meu abia pot!! Am vrut sa iau bicicleta lui Robert dar mi-am dat seama ca are ditamai bara si mie nu-mi plac alea, si am luat-o pe a Biancai:)) Si tooot mergeam, vedeam soseaua, treceau masini pe langa noi...Ce mai stiu e ca la un moment dat am poposit in Tg. Mures!!
In alta parte a visului s-a schimbat de tot scenariul, eu stateam pe un leagan cu Manole in bratze (!!) si in jurul nostru se plimbau pantere, tigri si eram foarte speriata sa nu ne vada si nu stiam cum sa prind un moment sa fugim la masina!
Doamne, ce noapte agitata am putut avea!!
In alta ordine de idei, Sophia si-a scos un fir!! Nu stiam ce tot mestereste in fatza oglinzii, apoi i-am vazut opera.
Asa ca maine dimineata mergem sa-i scoata un fir!!! Pe asta oare cat o sa ne ia la clinica, 100? Poate si-l scoate si pe celalalt pana dimineata si scapam de-o grija:))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Bianca2503 spune:
Vai, Ilinca cand am vazut ca ai scris ca ti-a petrecut noaptea cu mine si cu Robert m-am gandit ca Robert si-a tras amanta pe care o cheama tot Bianca. In drumul lui spre Germania a luat-o prin Baia Mare (gagica prietenului din BV sta in BM) si aseara au dormit acolo.
M-a sunat pe la 9 sa imi zica una alta si acum ma gandeam:a sunat sa imi zica ca se culca si s-a dus la Ilinca:)).
Partea nasoala e ca lui i s-a furat bicicleta asa ca numai eu am ramas cu bicla:))
inapreda spune:
Pisigri, de...lene Plus ca am inteles ca tre' incalzit si nu mai am chef sa mai murdaresc un vas! Stiu, rusiiiine!!!
Ilinca, Bianca
inapreda spune:
Pisigri, nu poate fi in masina, de ex?
Daca e pierdut...asta e! Nu te mai consuma pentru ceva ce, oricum, nu mai poate fi schimbat! Bucura-te de cizmele tale titi!
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Vai, Ilinca cand am vazut ca ai scris ca ti-a petrecut noaptea cu mine si cu Robert m-am gandit ca Robert si-a tras amanta pe care o cheama tot Bianca. In drumul lui spre Germania a luat-o prin Baia Mare (gagica prietenului din BV sta in BM) si aseara au dormit acolo. M-a sunat pe la 9 sa imi zica una alta si acum ma gandeam:a sunat sa imi zica ca se culca si s-a dus la Ilinca:)). Partea nasoala e ca lui i s-a furat bicicleta asa ca numai eu am ramas cu bicla:)) |
Tu vorbesti serios ca a dormit in Baia Mare??! Ai de capu' meu, is paranormala!!!
Ilinca_M. spune:
Mai, dar poze la intalnirea "deveana" (sau cum se zice?:)) a facut cineva? Vreau sa vad si io trio-ul magic (4 cu Chiti, dar ea deja e domnisoara! Nu ca Ada n-ar fi, cu manierele ei)
Floric spune:
Bianca, Ilinca...tare de tot combinatia din vis.
Si eu cand am citit prima fraza am gandit ca ceva mi-a scapat. O fi Bianca la BM, o fi Ilinca la B...Pana sa imi dau cu seama ca a fost doar vis.
Ilinca, una peste alta eu zic ca e un vis "de bine", cu multa munca insa cu ceva incercari si mai degraba carcotasi ce stau cu ochii pe tine. Dar se pare ca ai o protectie sufleteasca ce nu poate fi vazuta. Doar simtita.
Hai, ca ti-am luat painea de la gura.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel