Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***386***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Eu zic sa fii mai putin constiincioasa, si sa mai dai cite un raport si in necunostinta-de-toate-cauzele, daaa?
Si mai zic ca daca Marius e de acord, sa te pui pe treaba cu bb2, ca esti una dintre putinele de aici care ar avea timp si de bb3+. Tu, Bianca si Olga....

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bre, intre mine si tine nu-s decat 2 sau 3 ani, deci nu vaz de unde aceasta lista redusa.

Marius e de acord si nu e. Adica oscileaza, si-ar dori si parca totusi e cam greu. Bine, asa a zis si la primul, nu-i bai, cand om pune testul cu doo liniute in brate ii trece.

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Eu zic sa fii mai putin constiincioasa, si sa mai dai cite un raport si in necunostinta-de-toate-cauzele, daaa?
Si mai zic ca daca Marius e de acord, sa te pui pe treaba cu bb2, ca esti una dintre putinele de aici care ar avea timp si de bb3+. Tu, Bianca si Olga....

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Bau !!!

Noi am petrecut tare bine in seara asta cu Anaan & Olga , picii s-au distrat de minune la locul de joaca pacat ca ne-a prins ora inchiderii acolo :((( apoi acasa Ada a fost o gazda buna, nu tre' sa zic eu asta dar sincer avand in vedere ca a dormit doar jumatate de ora ma asteptam sa fie razboinica si egoista pe teritoriul ei dar cred ca bagat la cap teoria, acum nu ca nu a mai avut scapari dar nici nu ma astept la asa ceva doar si noi mai avem momente de rautacisme, nu ?!
Bine si compania a fost pe masura : Andrei care stie sa citeasca, pe bune , mi-a spus clar marcile tv-urilor din casa, Sony si Samsung, am ramas gura cascata, plus ca la locul de joaca direct mi-a spus ce cifre erau pe niste scaunele, pe bune, e super tare !!!
David e un scump cum vorbeste apasat si e un dansator si manechin de nota 10 plus ca el numara si canta in engleza, pe bune , m-au lasat gura cascata baietii astia !!
Doamnele sunt la fel de frumoase cum le stiti si mi-a facut mare placere sa dezbatem niste subiecte foarte interesante si captivante pacat ca din nou timpul ne-a jucat feste si a trebuit sa spargem gasca :(((

Abia astept sa ne revedem !!!

Si cu ocazia asta am aflat ca de fapt la Aqualand-ul nostru e fff fain, noi inca nu am ajuns la el daca va vine sa credeti , pe de o parte review-urile celor care au fost nu au fost pozitive dar zau ca nu inteleg de ce pt ca din ce mi-a povestit Olga e super plus ca Pisi nu e mare fan de apa si e stresat cum il stiti ca raceste fata darrrr saptamana viitoare mergem, gata !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Monnvas ma bucur ca ai aparut prin zona si mi-a placut si sunt de acord si cu ce ai scris in mare parte, clar pt educatie in afara existe si burse, etc dar eu tot simt ca mi-ar fi greu financiar cu doi copii in conditiile actuale

Pisigri, Inapreda mi-a placut mult ce ati scris si voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

e cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

cafea?

eu sunt la mama. M-a trimis Vladimir in alt pat. Mai are putin si ma trimite acasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata!

la cafea si eu, ca fii-mea n-are somn nici duminica
azi se simte si ea mai bine, i-a trecut in sfarsit febra si a facut azi primul scaun normal, ca vineri si sambata a fost cumplit, febra, frisoane, dureri de burtica si diaree. Ca sa nu mai zic de mataiala, ne-a facut nervii franjuri la amandoi, dar macar tura asta a avut scuza ca a fost bolnavioara, sa vedem de acuma
dupaamiaza vin socri sa stea cateva ore cu ea si noi o tulim la un film si o cafea in mall cu gasca
pana atunci ma apuc sa strang prin casa ca e ca la nebuni si sa pun niste mere la copt

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

in alta ordine de idei, si-a luat careva bilete la Saltimbanco, Cirque du Soleil?

Amalia

Mi-as lua eu daca as fi mai aproape de Bucuresti

Vreti sa mergeti ?

da, luam saptamana asta bilete
spectacolul este fenomenal, noi am fost in Vegas la doua spectacole Cirque de Soleil si-mi pare rau ca nu am prins mai multe, ca erau vreo sapte, dar nu ne-a ajuns timpul

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Neatza!mai e cafea?
suntem fara copil azi pana dupa-masa, ca ne-am mai intors o tura si pe acasa sa mai afcem ordine disciplina si schimbare de haine, bagaje si alte bagaje,off mai e pana joi si gata, vine fetitza acasa
Felicitari Floric! bea si pt mine vin fiert, ca nici eu n-am ajuns sa fca, chiar am preferat o visinata aseara, asta ca sa nu se mai declanseze senzorul de fum.

Mi-au placut argumentarile cu pro bebe2 sau bebe3, dupa posibilitati
Miercuri merg la control, sa vedem ce si cum...

eu zic ca oricum rivalitate si certuri apar, ca si la jocul de joaca aceeasi jucarie le trebuie la ambii copii

Si intre mine si sor-mea sunt 6 ani diferenta, imi aducea laptele de la tara singura pe autobuz, era sacrifictaa intr-un fel, isi lua bataie ca eu mazgaleam excat in dreptul biroului ei etc...makiam papusile le opream si injectam de urgenta darrrrrrr ne iubim mult, si pe la liceu am inceput sa ne "imprietenim", mai faceam front contra inamicilor, mai ales la schimbul de timbre de pe scara, cand saream ca arse daca incerca sa ne pacaleasca vreunul.

Sacrificare e si la diferenta de 2 ani sau 1 aa, daca esti o mamica mai "harnica" si atunci chiar te sacrifici, si la 4-6 ani diferenta, ca ala mare tot treb sa dea tv mai incet, sa nu sara, sa manance tot ca vede fratioara/suriorul etc...deci oricum primul treb sa fie mai intelegator indiferent de diferenta de varsta-parerea mea.

Insa sunt atatea plusuri si momente de bucurie, pt bb1 si bb2, ca atunci chiar se merita acest sacrificiu din partea mamei, caci ea e supusa la tot felul de schimbari , de cand ii poarta in burta

Provocari sunt tot timpul, si mie mi-e groaza de boli, adevaratele sunt cand incepe scoala /gradinita, cand unul o ia cu "a" mic de mana si altul e cu joaca in toi, cand treb bani de uniforme, caiete speciale, tot felul de excursii, abonament la nu stiu ce reviste(aceste cheltuieli nu prea am vazut ca sunt probleme cel putin aici la fetele de pe forum...sau ma rog la majoritatea);

Nepoteii mei au crescut cu haine normale, nu de la nu stiu ce firma,fara nu stiu ce vacante in exterior sau jucarii de la nu stiu ce firme... nu le-a lipsit netul sau reviste/carti etc, excurisii + tabere anuale, cursuri de inot, karate dans si consursuri de mate/romana/abilitati practice si se iubesc foarte mult si chiar au grija unul de altul, sunt copii normali, constiinciosi si iubitori.
deci se poate......daca vrei si-ti doresti.

p.s.:prietena mea cea mai buna, sta London city are 2 fete 2 cezariene, a doua zi dupa cezariana era acasa,acolo dc nasti normal in 2 ore esti acasa, dc face bb icter sau ma rog, te duci cu el la tratament insa nu spitalizare(cum a stat ari al almpa 2 zile,pana s-a inrosit iar pielicica, ca era galbena); si nu si-a chemat nici mama nici soacra, si sotul ii vnea sera la 9, baia o avea la demisol, ei stau cam al et 2, si facea totul menaj si toate cele...ea cum s-o fi descurcat?

Eu cred cu tarie ca pana nu esti in fata faptului implinit, nu faci fata, ca n-ai cum teoretic, insa dc trebuie, apoi treb si n-are cine sa ti le faca..apoi ti le faci mai prost apoi devii expert, incet-incet.
am vrut sa zic si punctul meu de vedere, cu experienta si cele vazute aici aproape de mine, ce m-au afectat si m-au facut sa cred cele de mai sus.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Neata !!!!

Noi am dormit toti 3 pana la 10, a fost tare tare bine, acum ne pregatim sa iesim pe afara vreau sa merg pana la Metro si apoi la bunici la masa, as fi mers si eu cu Ada la balaceala dar din pacate mai am musafirii colorati in vizita

Anaan, sper ca ati ajuns cu bine !!

Olga, balaceala placuta azi !!!

Poftiti la o cafea fetelor !!!

Mergi la inceput