Pia...nu-ti dau dreptate
In primul rand bine v-am regasit
Pia iubita,nu te mai gandi ca reuseai daca faceai AH,nu ai de unde sa stii.Eu am facut a 2-a oara si...tot nu a iesit nimic.Nu a fost sa fie,FIV este o loterie.Unele reusesc din prima,iar altele din a 2-a,a 3-a sau a n-a oara.Depinde de organismul fiecaruia,daca primeste embrionul sau nu.Urmatoarea incercare sper sa te faca fericita.Totusi nu inteleg de ce se incearca mai mult primavara si toamna.Exista o explicatie la chestia asta?
Succes in continuare si sa auzim curand vesti bune.
Pupici
Cristina L
Raspunsuri
matia spune:
Explicatia este una naturala....Si vinul in butoaie se rascoleste primavara cind via inmugureste......Toate lucrurile sint legate pe lumea asta prin niste legarturi nevazute!
Când apa-ți ajunge la gură.....CAPUL SUS! Matia
karula spune:
Bine ai revenit pe forum, Cristina! Mi se pare o vesnicie de cand n-ai mai scris, dar acum imi dau seama ca vesnicia aia coincide cu inceperea tratamentului meu pt fiv, pe care doar acum am reusit sa-l duc la capat, dar se pare fara succes...
Da-ne vesti (bune) despre tine!
Cristina L spune:
Bine v-am regasit.Imi pare foarte rau pt tine Karula,stiu prin ce treci,te inteleg perfect.Trebuie sa speri in continuare ca data viitoare vei reusi.Eu nu am vesti bune...ultimul dr la care am fost m-a sfatuit sa infiez un copil daca am avut 2 fiv nereusite.Nu m-am gandit ca se va ajunge aici si regret ca nu am infiat acum cativa ani. Acum sunt hotarata sa o fac,dar sper in continuare sa am si unul al meu.Nu se stie cand se poate intampla minunea.Tu parca mergi la Ancar,nu?El ce parere are,de ce nu ti-a reusit?Iti urez succes si multa,multa rabdare.
Pupici
Cristina L
Garofitza spune:
Cris, ce faci?
Ti-am trimis un email si nu merge? Ce faci? Ce faci?
Din pacate eu nu pot sa-ti dau nici o veste placuta (inca).
te pup
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
Cristina L spune:
Buna Garo.Nici eu nu am nici o veste buna.Dar trebuie sa speram in continuare,nu?Adresa mea de mail de aici nu mai este buna si nu stiu cum sa mi-o schimb.Daca vrei poti sa-mi trimiti la mesaje private.
Pupici
Cristina L
Pia spune:
Buna Cristina, ce faci iubita, de o vesnicie n-ai mai dat de veste????
Ce faci cum esti?
Cristina ai si tu dreptate cu AH dar si eu, asta este speranta mea asa ca te rog nu mi-o lua, tie ti s-a facut mie nu, asa ca eu sper si am ideea fixa ca poate poate daca o faceau exista o sansa mai mare. Stiu ca FIV este o lotoerie dar daca nu joci nu castigi, asa ca eu ma agat de aceasta ultima sansa.
Ma bucur enorm ca ai revenit printre noi.
Te pupic dulce
Cristina L spune:
Draguta mea,sa dea Dumnezeu sa-ti reuseasca data viitoare cand faci si AH,iti tin pumnii.De fapt se spune ca reusesti cam la a 3-a incercare.Ca unele reusesc din prima...sunt norocoase.Odata cu mine prima oara,a facut o tipa de 41 de ani si a reusit.De aceea spun ca este chestie de noroc.
Eu am mai fost si in Ro pe la diversi doctori,adica la 2.La Niculescu nu m-am dus daca mi-a spus ca n-am sanse.Asa ca am incercat la Cezara Bucur,mi-a spus si ea de FIV,i-am spus ca am facut de 2 ori si...a dat din cap.Am vrut sa incerc o inseminare,dar a zis ca n-am sanse daca nu am reusit cu FIV,dar daca eu vreau ea imi incearca.Am plecat de la ea si nici nu mai vedeam pe unde merg si m-am tot gandit cum sa incerc doar ca vreau eu...Imi spusese sa-mi cumpar 10 fiole de Puregon pt inceput.Puregon eu am facut si la al 2-lea FIV si sunt destul de puternice si dureroase.Eu am crezut ca imi face o stimulare mai simpla,cu Ovamit de exemplu,cum am mai auzit pe aici la fete.Asa ca am renuntat,am zis ca daca tot e sa fac Puregon,mai bine fac FIV.Apoi am ajuns la dr Urleteanu de la sp sf. Pantelimon care m-a sfatuit direct "ca de la om la om" sa infiez un copil.Ii dusesem HSG facuta aici,care spune ca as avea o trompa buna.
Cam asta am facut in ultima vreme,oricum sunt in ceata.M-am hotarat sa infiez un copil(la anul),dar sper in continuare sa se intample si minunea.
Iti doresc succes si iti tin pumnii in continuare.
Pupici
Cristina L
Marina spune:
Cristina bine ai revenit scumpa!!!!
Pui pariu ca dupa ce infiezi copilul ramai insarcinata???
Cristina L spune:
Andrru
Marina sa te auda Dumnezeu.Am vazut poza cu Mariutza si m-am indragostit de ea,este o scumpete,zilnic ma uit la ea.Sa va traiasca si sa va bucurati de ea pana la adanci batraneti.
Pupici
Cristina L